Bedden4045 Reviews 14

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

Company details

1. Furniture Store

Information provided by various external sources

Je zoektocht naar een ideale nachtrust begint bij ons. Wij leveren onze bedden en matrassen snel en voordelig vanuit onze vestiging in Amsterdam.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Zo is een bed kopen leuk!

In de winkel zijn we super goed geadviseerd, prijs is ook mooi en de levering kon al vrij direct..rest bedrag kan je ter plaatse pinnen en ze zetten je bed ook nog ééns in elkaar!! SUPER blij dus zeker een aanrader!!

February 20, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Bedankt Ahmet Super blij met onze boxspring &Matras.

We waren opzoek naar een boxspring. We hadden verschillende winkels al bezocht.
İn de winkel beddenplein locatie 40/ 45 wisten we het. Dat komt door ten eerste warme onthaal en een drankje in de winkel. Door ons te voorzien van de geduld, vriendelijkheid en zijn vakkundig informatie hebben we een keuze kunnen maken. Hij heeft ook nog korting gegeven. Topper !!!!
İnmiddels boxpring geleverd op de afgesproken dag en tijd. Ook heel netjes de afval opgeruimd na montage.
Boxspring slaapt heerlijk.
Wij zijn heel erg blij.
Ahmet heel erg bedankt .
Top verkoper !!!!!

February 12, 2026

Betrouwbaar

Goede, vriendelijke en snelle communicatie. Snelle levering ook in de drukke kersttijd. Retourneren ging heel makkelijk en was gratis. Heel tevreden dus.

December 19, 2025

Whatsapp service!

Tot nu toe een 10 waard!
Service via whatsapp top, na 1 dag al onderdelen besteld, wordt al bijna geleverd. Dan zal ik er nog 1 doen over de levering

January 12, 2026

Top service!!

Wát een service, echt zoals afgesproken!
Ik had al eerder een bed voor mezelf gekocht bij Bedden 40/45 en dat was toen al een top ervaring. Daarom heb ik nu ook besloten om de bedden voor mijn dochters hier te bestellen — en geen moment spijt van gehad.

Vanaf het eerste contact tot aan de levering: alles verliep soepel. De chauffeurs belden keurig van tevoren en waren ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Eén Turkse meneer sprong er echt uit — wat een harde werker! Alsof hij drie man in één was. Hij dacht zelfs mee over de inrichting van de kamer zodat er ruimte overbleef voor een bureau en make-uptafel. Zulke service zie je niet vaak meer.

Ook in de winkel word je hartelijk en met oprechte aandacht geholpen. Je voelt je welkom en gehoord.

Mijn eigen bed heb ik inmiddels twee weken en wauw... wat slaapt het heerlijk! Geen schade, geen gedoe — alles direct goed geleverd. Zelfs het verpakkingsmateriaal werd netjes opgeruimd. En toevallig moest vandaag mijn bank ook omgeruild worden, en zelfs de plastic resten die niet van hen waren, nam diezelfde behulpzame man gewoon voor me mee. Klasse!

Als ik een 10 mocht geven, had ik het gedaan. Dankjewel Bedden 40/45, jullie maken echt het verschil!

May 27, 2025

Geweldig!

Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij Beddenplein. Het personeel is ontzettend vriendelijk, en in het bijzonder wil ik Ahmet noemen. Hij is erg open en denkt echt met je mee.

Wat ik ook erg prettig vond, is het brede assortiment in de winkel, je kunt echt goed rondkijken en vergelijken. Daarnaast is alles direct leverbaar, wat superhandig is.

Ik hoefde maar twee dagen te wachten en toen werd mijn prachtige bed al bezorgd. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een bed met snelle levering en persoonlijke service!

May 22, 2025

**Review voor Beddenplein4045**

**Review voor Beddenplein4045**

Ik wil graag mijn ervaring delen met Beddenplein4045, waar ik onlangs een nieuw bed heb gekocht. Van begin tot eind was het een fantastische ervaring!

Allereerst wil ik de kwaliteit van het bed en de matrassen benadrukken. Het bed is niet alleen stijlvol en stevig, maar de matrassen zijn werkelijk uitstekend. Sinds ik het nieuwe bed heb, slaap ik zoveel beter. Ik heb eindelijk mijn rust gevonden en word elke ochtend uitgerust wakker. Het verschil is echt merkbaar!

Ook de levering verdient een compliment. Alles verliep perfect op tijd en de monteurs die het bed kwamen plaatsen, waren vriendelijk en professioneel. Ze hebben het bed met veel zorg geïnstalleerd en alles netjes achtergelaten. Het was een aangename ervaring om met hen samen te werken.

Kortom, ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop bij Beddenplein4045. Als je op zoek bent naar kwaliteit, uitstekende service en een goede nachtrust, dan is dit de plek waar je moet zijn. Bedankt voor de geweldige ervaring!

S.Y

February 7, 2025
Rated 4 out of 5 stars

tevreden

Goede service en prima matras voor een betaalbare prijs. Snelle levering en ook nog eens gratis thuisbezorgd door vriendelijke bezorger

April 30, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Boxspring 200x200 gekocht met…

Boxspring 200x200 gekocht met bijbehorende kastjes en matras.:

Netjes volgens afspraak geleverd en gemonteerd! Ligt super lekker! En was vergeleken met andere bedden zaken veel voordeliger!

February 7, 2020

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look