Binnen 24 uur geleverd, met handgeschreven kaartje, goede product en prima kwaliteit. Ik ben tevreden!!
See what reviewers are saying
Mijn vrouw heeft een bedel hertje voor ons kleinkind besteld, maar kreeg een ander (kerst hertje) bedeltje toegestuurd. Al vele malen geprobeerd te bellen en gemaild voor een retourlabel. Misschie... See more
13 aug 2023 mooie armband met bedels en ketting met hanger kado gekregen voor verjaardag. Armband al bijna 2x verloren door slechte sluiting. Vanaf 28 april jl. meerdere mailtjes gestuurd die volgen... See more
Ze bestaan wel..
Helaas een verkeerde bedel ontvangen
Helaas een verkeerde bedel ontvangen. Netjes contact opgenomen via de mail en hier wordt niet op geantwoord. Telefonisch contact op genomen op verschillende momenten en deze wordt gewoon weggedrukt.
Niet bestellen bij deze website. Scheelt een hoop ellende en teleurstelling!
AF TE RADEN
Ontvangen bedeltje lijkt absoluut niet op het bestelde.
Retour niet aan te melden op site, formulier blijkt niet aan te vragen. Er wordt niet gereageerd op mails, telefonisch onbereikbaar. 'zogenaamd' 30 dagen de tijd voor retour.
HIER NIETS BESTELLEN.
Verkeerd bedeltje geleverd en ze zijn niet te bereiken..
Verkeerd bedeltje geleverd. Wij willen ons geld terug!! Bedel.shop is niet te bereiken, zowel niet telefonisch als via e-mail. als je ze eindelijk te pakken krijgt, komen ze hun afspraken niet na, omdat ze je gewoon niet terugbelllen. BELACHELIJK!
Bestelling ontvangen.
Update 07-11
Bedel toch ontvangen.
Een bedel besteld en betaald voor de verjaardag van mijn vrouw. Na een poosje niets gehoord te hebben een mail gestuurd, waar helaas geen reactie op kwam. Ook telefonisch is Bedel. shop onbereikbaar.
Tot op heden geen reactie én geen bedel ontvangen.
Koop niets bij de Bedel.shop want je krijgt niets
Probeer al dagen te bellen over een levering. Wordt niet opgenomen en telefoon uitgezet.
Of ik word geblokkeerd?
Via website werkt mail formulier niet: je kunt het invullen maar niet verzenden. Toen link gebruikt voor mail adres: foutmelding: adres bestaat niet. Maar op de site heet het adres anders, dan er "onder" zit dus ik heb gewoon info gebruikt, komt wel aan kennelijk.
Lees op Trustpilot dat helaas veel mensen zeer slechte ervaringen hebben. Oplichters dus.
Tip: mevrouw klaagt op tiktok over zogenaamde wanbetalers maar ik heb in ieder geval alles betaald. Misschien had zij het over zichzelf?
retourneren niet mogelijk bedrijf reageert niet
bedrijf reageert niet op mail en op het contact formulier op hun website en nemen de telefoon niet op
Mijn bestelling super snel in huis ook netjes verpakt maar als je wil retourneren dan moet je hun een mail sturen of via het contactformulier op hun site invullen voor een gratis retourlabel
alleen ze reageren nergens op dus hoe kun je dan gaan retouren
gelukkig heb ik met klarna besteld dus ik hoef niet te wachten op geld terug
maar toch heel jammer dat het zo gaat
Mijn vrouw heeft een bedel hertje voor…
Misschien drukdrukdruk maar vooralsnog wil ik toch graag
eerst de kans geven het bestelde product alsnog te leveren samen met een retourlabel, voor het terugsturen van het verkeerd geleverde product.
Nog steeds geen reactie!
Tweetal bedela besteld het ontvangen gaat vlot maar als je iets wilt retourneren dan is het vrijwel onmogelijk, ik heb verschillende mails gestuurd en meerdere malen gebeld maar tot op heden nog geen reactie.
Slechte kwaliteit en communicatie
Ruim een jaar geleden een yin yang bedel besteld voor 35 euro, was ook een actie met draaien aan een rad en daarmee had ik iets gewonnen wat ik nooit heb gekregen.
Binnen een paar maanden begon de bedel te verkleuren, het wit werd geel, heel lelijk.
Later liet aan een kant het witte gedeelte los om er vervolgens nog wat later uit te vallen.
Gemaild, geen reactie dus paar weken later weer gemaild, kreeg reactie en ze zou als ik bestelnummer stuurde meteen een nieuwe sturen, uiteraard niets meer gehoord of gezien...
Communicatie is dus bagger net als de kwaliteit van de bedel...
Clip besteld via bol.
Clip besteld via bol.
Verpakking leuk, persoonlijk, ik voelde me speciaal...
Helaas paste de clip niet op de tussenstuk van me pandora snake armband en dat is ook geen punt...
Maar andere halve maand later is de clip zo verkleurd hij ziet er niet meer uit...
Dus de kwaliteit is NIET zoals Pandora en ff door sparen voor wel echte pandora clips of bedeltjes
Zeer vlot geleverd en met aandacht…
Zeer vlot geleverd en met aandacht verzorgd.
Snelle bezorging
Bedel besteld bij bedelshop,bedel was 2 dagen later bezorgd.had gebeld omdat ik geen bestel mail had ontvangen maar was mijn eigen schuld omdat ik niet in mijn spam box had gekeken.werd zeer vriendelijk geholpen en er werd een nieuwe mail gestuurd met track and trace,de bedel stond al op het punt om verstuurd te worden,top!👍
Je kunt niet retourneren, geen contact mogelijk.
Ring besteld die ik wil retourneren. Je kunt dan mailen om een retourbon aan te vragen. Al 6 mails gestuurd en heel vaak gebeld. Telefoon wordt niet opgenomen en er wordt niet terug gemaild.
Ik zou er niet bestellen.
Oplichters
28 december een bedel van Nederland met briljant besteld. 9 januari contact via de mail met Monique Balke gehad om te vragen waar mijn bestelling blijft. Er was wat fout gegaan en het zou opgelost worden. Tot op heden niets ontvangen. Meerdere nieuwe pogingen om in contact te komen maar geen succes. Inmiddels aangifte gedaan.
2 bestellingen gedaan waarvan 1 niet…
2 bestellingen gedaan waarvan 1 niet aangekomen. Geen contact meer te krijgen met Monique de eigenaar, ze licht je gewoon op. Hier niet bestellen!
Fantastische website
Webshop denkt heel fijn mee in oplossingen! Hele aardige mevrouw. De bedels en sieraden zijn echt van fantastische kwaliteit! Ik raad het zeker aan om hier je sieraden te halen. En als er problemen oid zijn word het altijd netjes met je opgelost!🍀
Ik schrok mij vanmorgen toen ik deze…
Ik schrok mij vanmorgen toen ik deze reviews las. Ik had inderdaad ook geen update mail gekregen over mijn bestelling.
Toen zag ik dat het een brievenbus pakket was... Ja, inderdaad, hij lag al 2 dagen in mijn brievenbus. Jammer van de communicatie, dat wel. Maar in feite heb ik mijn product WEL ontvangen, binnen paar dagen.
Ik kreeg er een autoparfum bij met een zelfgeschreven kaartje als bedankje voor aankoop.
Ondanks dat het voelt als een ' gokje ', ga ik wel weer opnieuw bij hun bestellen. Het voelt zoveel beter aan dan een groot bedrijf die niks persoonlijks heeft met jou als consument.
Naar de lieve mensen op Bedel.shop,
Heel erg bedankt voor deze fijne ervaring. Ik leek wel jarig!!! Zo leuk verpakt! Ik vind het verschrikkelijk voor jullie dat reviews het bedrijf zo anders neerzet. Jullie hebben mij iig in het team! xxjes Sophie
1 ster is zelfs teveel
1 ster is zelfs teveel. Bestelling nooit aangekomen. Geld kwijt en op geen enkele manier kan je contact krijgen met haat.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.