I forbindelse med min fars død, var det Susanne der hjalp med at sende ham afsted. Det har betydet enormt meget for mig, at det lige var hende, da hun er et enormt varmt og skønt menneske. Hun er fuld... See more
See what reviewers are saying
Bedemand Susanne Thomsen bistod ved min meget gamle mors bisættelse i okt. 24. Hun var i hele processen meget rolig, omhyggelig og professionel på samme tid. Vi følte os virkelig i gode hænder i den v... See more
Vi kontakter Susanne lidt desperat efter en frygtelig oplevelse med Godafsked i Kolding. Susanne tilbyder at komme hjem til os, og en halv time efter telefonopkaldet, møder hun op hjemme hos os pri... See more
Susanne var yderst kompetent og mødte os i øjenhøjde og med stor empati. Hun havde situationsfornemmelse og var støttende på en meget tilpas måde. Vi giver hende de allerbedste anbefalinger. Mine b... See more
Company details
Written by the company
Hos bedemand Susanne Thomsen lægger vi altid vægt på god tid og omsorg. Ring 29876006 for en uforpligtende snak eller kig ind på vores hjemmeside: https://bedemandsusannethomsen.dk/
Agtrupvej 65, 6000, Kolding, Denmark
- kontakt@bedemandsusannethomsen.dk
- bedemandsusannethomsen.dk
Stor ros til Susanne
Tusinde TAK for en utrolig god service og en tryg og behagelig oplevelse omkring bisættelsen.
Topprofessionel og empatisk.
Topprofessionel og empatisk.
Ordnede alt det praktiske, som i ALT !
Varmeste anbefalinger herfra.
Rigtig fin behandling hele vejen…
Rigtig fin behandling hele vejen igennem.
Utroligt tilfredse
Susanne gjorde en meget svær tid en smule lettere, med sit rare og omsorgsfulde sind, omhyggelige arbejde, og gode hjælp. Fra første samtale, vidste vi at det var Susanne, som var den rigtige til at hjælpe os. Og med hendes hjælp blev det en meget smuk afsked.
Professionel og velkoordineret
Susanne gav os en yderst professionel og velkoordineret hjælp og var derudover meget omsorgsfuld både før og ifm med bisættelsen.
Pakkeløsninger og go service
Kan varmt anbefale Susanne. Nærværende , dygtig og vigtigt for os , ingen skjulte gebyrer.
Vi brugte hende i forbindelse med vores mors død og bisættelse januar 2024.
Jeg er super glad for hendes pakkeløsninger og det var det der i første omgang tiltalte os. Mvh Lykke
Smuk og omsorgsfuld hjælp i en svær…
Smuk og omsorgsfuld hjælp i en svær afskedens tid 🌹
Tak fra hele familien til
Susanne ❤️🥰
Susanne har været en uundværlig stor…
Susanne har været en uundværlig stor hjælp, hun sørger ganske enkelt for ALT, hun er meget empatisk og jordnær, jeg er yderst tilfreds med den service og hjælp Susanne har givet, kan på det kraftigste anbefales.
Professionel og samtidig med en stor…
Professionel og samtidig med en stor varm indfølingsevne i sorgens stund
Professionel håndtering
Professionel håndtering vedrørende min datters død og bisættelse.
Kompetent og professionel
God rådgivning, og effektiv hjælp i f.m. bisættelse.
Nærværende og empatisk.
Tak for hjælpen.
En meget professionel og sød forstående…
En meget professionel og sød forstående bedemand, der har styr på tingene fra start til slut. Kan med bedste anbefalinger fra jeg og min familie anbefale Susanne Thomsen
Helt fantastisk service
Helt fantastisk service. Lige det vi havde brug for. Hverken for meget eller for lidt. Imødekommende, smilende og omsorgsfuld. God oplevelse fra start til slut.
Dygtig og empatisk bedemand
Jeg har været meget glad for Susannes hjælp ifm. min fars død. Vi oplevede at få kompetent og relevant rådgivning. Susanne havde et godt overblik, var effektiv og empatisk. Hun får min varmeste anbefaling
Vi kan varmt anbefale Susanne
Vi kan varmt anbefale Susanne. Susanne var nærværende, omsorgsfuld og meget forstående overfor vores ønsker efter min mors død. Ligeledes var Susanne med til, at vi fik truffet de rigtige valg for os i en kaotisk og meget svær tid.
Super service fra start til slut
De varmeste anbefalinger fra Birgitte og familien.
De bedste anbefalinger
Kære Susanne
Tusind tak for professionel, charmerende og omsorgsfuld hjælp i forbindelse med min svogers bortgang.
Kan varmt anbefale dig til andre, men jeg håber ikke vi får brug for at kontakte dig de næste mange år. ;-)
God støtte
God støtte
Susanne fik med sit rolige og venlige væsen.
planlagt og håndteret en svær periode i vores liv.
TAK
En hjertevarm hjælp
Kære Susanne.
Du er et fantastisk menneske. Du er fyldt med varme, fortrolighed og indsigt. Du gav os en enestående og smuk hjælp i forbindelse med Ninas død og bisættelse.
Af hjertet TAK. Mange kærlige hilsener fra Erik, Tea og Ditte.
Fantastisk service fra Susanne i en…
Fantastisk service fra Susanne i en svær tid
Empatisk og lyttende
Pris var klar fra start og holdt hele vejen
Meget tilfreds med Susannes service…
Meget tilfreds med Susannes service hele vejen igennem. Meget empatisk og hjælpsom i en svær tid. Lyttede til vores behov og kan klart anbefale hende.