See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Zelfde verhaal als alle anderen. Ik heb om bewijs gevraagd, weet niks van een afgesloten abonnement, maar mevrouw werd kwaad, waarop ik heb gezelgd het gesprek te beeindigen. Daarna nog 5 x teruggebel... See more

Rated 1 out of 5 stars

Mijn vriend heeft exact hetzelfde voorgehad als iedereen in de reviews hier! Hij werd gebeld over het feit dat ze zijn gegevens op hun website willen zetten, wanneer hij dit weigerde werd hij doorges... See more

Rated 1 out of 5 stars

OPLICHTING EN OPDRINGERIG! Bellen prive, "Gerard" geen achternaam en doen alsof ze je aan de telefoon hebben gehad voor reclame voor bedrijven gids. Ze blijven ongevraagd bellen ondanks pogingen om... See more

Rated 1 out of 5 stars

OPLICHTERS! Zojuist weer eens gemaild door een oude chagrijnige man over de digitalebedrijvengids.nl, waar wij zogenaamd een vermelding bij hadden staan. Eerder een verknipte factuur gekregen waarvan... See more

1.2

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Bedrijvengids.nl / Bedrijfsinformatieonline.nl etc.

Mijn collega werd gebeld door een man die aangaf dat we het eerste jaar een vermelding hebben gehad in de Bedrijvengids waarbij gevraagd werd of we willen verlengen naar een uitgebreider pakket. Mijn collega wist dit niet zeker.
5 minuten later werd zij nogmaals gebeld om te bevestigen dat we de reguliere vermelding aan wensen te houden tegen € 195,00.

Omdat haar niet duidelijk was hoe of wat ben ik gaan bellen naar een nummer wat in een eerdere review vermeld werd. Daarbij kwam ik niet uit bij Bedrijvengids.nl maar BedrijfsinformatieOnline.nl.
Een zekere Jort van der Lichten gesproken (die met moeite ook zijn achternaam wilde geven) die aangaf dat het systeem toevallig niet werkte op dat moment waardoor hij niets in kon zien.
Vervolgens in de wacht, zgn. navragen bij collega en daarna werd het eigen verhaal steeds anders.
Ik heb gevraagd om een bevestiging per mail dat we NIET akkoord gaan met de betaling. We zijn niet eens te vinden op de site (op geen van de genoemde sites overigens).
Deze zou me worden toegezonden.
Ik denk nog geen 2 minuten later werd ik teruggebeld door een zekere Bakker waarbij de insteek wat minder vriendelijk was. Er werd gezegd dat we nooit vermeld zijn geweest, dus hoe dit dan toch kan.
Ik verwacht dan ook dat we nooit een bevestiging gaan krijgen.
Ik krijg de kriebels van dit soort mensen, snap niet dat je hier happy van wordt, maar goed, we houden de komende periode extra goed onze rekeningen in de gaten.
Word je gebeld door welke bedrijvengids dan ook, laat ze aub eerst mailen met een aanbod, of een overeenkomst aantonen voordat je iets toezegt of ze de kans geeft om door te praten!

May 23, 2024

bedrijvengids blijft doorgaan

Al meerdere jaren lang worden we met regelmaat gebeld door "de bedrijvengids" met als mededeling dat we in het systeem staan voor de kleine vermelding en of dat nu hoger mag. Ik zeg elke keer weer dat wij al vele malen hebben aangegeven niet geinteresseerd te zijn en dan wordt vaak heel kortaf meteen opgehangen.

April 30, 2024
Rated 1 out of 5 stars

blijven ons constant maar bellen

blijven ons constant maar bellen, terwijl er al meerdere keren is aangegeven dat wij niet geintresseerd zijn in dit produc. Na wat extra verdieping in deze organisatie zijn wij erachter gekomen dat de "site" waar wij na deze betaling op zouden komen nieteens bestaat.

April 23, 2024

Gebeld door bedrijvengids…

Gebeld door bedrijvengids Haarlemmermeer, dat ik vorig jaar gekozen zou hebben voor een basisvermelding van €595 en of dat dit jaar ook voldoende is of toch een uitgebreide vermelding. Direct aangegeven dat ik dit nooit heb gedaan en ook nooit wil. Hierop reageerde de beller vriendelijk maar dit is toch wel één van de smerigste manieren van geld uit je zak kloppen.

April 15, 2024

PAS OP! Informatiegids Etten-Leur

Ze zijn weer aan het bellen met misleidende verkooppraatjes doen ze alsof je een basis vermelding hebt en of je die weer wilt verlengen of liever kiest voor een premium plaatsing. Als je zegt dat de basis voldoende is, krijg je een factuur van een paar honderd euro per jaar. Opletten dus! Pure manipulatie en misleiding om de euros uit je zak te slaan.

April 15, 2024

Bedrijvengids Informatiegids

Deze mensen noemen zichzelf bedrijvengids of informatiegids met de desbetreffende gemeente.

Ze geven je de impressie dat je een normale vermelding hebt en vragen of je dit jaar wilt uitbreiden of de normale vermelding wilt behouden. Je staat er echter helemaal niet in.

Als je een normale vermelding akkoord geeft mag je ook betalen.

Bij confrontatie krijg je een grote waffel terug.
Oplichterij ten top.

March 28, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Werd gebeld door het nummer…

Werd gebeld door het nummer +31596445001 een jongeman (die een beetje stotterde) zei dat we met het bedrijf een jaar lang gratis gebruik hebben gemaakt van een vermelding bij de online bedrijvengids met de vraag of ik wil verlengen met het basispakket tegen een prijs van +/- 220 euro of dat ik voor het uitgebreide pakket wil kiezen. Ik zei dat ik niet weet waar dit over ging en het liever op de mail heb. Hij zei dat het niet kon op de mail. Toen heb ik gezegd dat ik dat raar vind en nergens mee akkoord ga via de telefoon. Eerst deed hij moeilijk en zei dat mijn account dan helemaal verwijderd zou worden. Daarna ging hij toch proberen om te mailen. Ik heb m'n mailadres gegeven maar tot op heden niks ontvangen.

March 18, 2024

malafide

Gebeld door een dame dat wij in de bedrijvengids zouden staan, en ze de gegevens wou controleren. Gesprek werd heel snel afgerond. Omdat mijn onderbuik meespeelde, heb ik nergens toezegging op gedaan. Later factuur. Mijn man heeft gebeld: hadden ze een geluidsopname, maar deze was volledig verknipt. Ze zouden het uitzoeken, tot op heden niks meer gehoord. Wij gaan niet betalen.

March 4, 2024

Waardeloos bedrijvengids

Precies wat in de recente reviews staat: Mevrouw (Lara Bakker?) doet zich voor als bedrijvengids en dat ik een jaar geleden akkoord heb gegeven op een actie van twee jaar, eerste jaar gratis. Gevraagd via welk email adres ik dat bevestigd zou hebben, emailadres bestaat allang niet meer, dus kon nooit geen mail hebben ontvangen, wanneer dit niet lukt via mail sturen ze een sms berichtje zei ze, nooit ontvangen. Heb gevraagd naar de geluidsopname van het gesprek wat ik zou hebben gehad eind december 2022, kan wel even duren zei ze. Ik heb nu factuur ontvangen op andere mail adres. Ik heb gezegd dat ik geen enkele factuur zal betalen en direct verwijderd wil worden. Ik werd gebeld met nummer: +31202050906

February 29, 2024

Onlangs werd ik gebeld

Onlangs werd ik gebeld. U had geen geduld om naar mijn verhaal te luisteren en drukte uw vraag door. Geen geduld om iets aan te horen. Ik wil altijd de info op de mail. dat heb ik gevraagd, geen enkel probleem zei u nog snel en afgebroken was het gesprek. niks gezien op de mail, maar we krijgen alleen een factuur. Ook hebben we nooit eerder in de bedrijvengids gestaan.

Dus deze factuur is onterecht en gaan we niet mee akkoord.

January 29, 2024

Bedrijvengids ...???

Precies wat in de recente reviews staat: Mevrouw (Lara Bakker?) doet zich voor als bedrijvengids en dat ik een jaar geleden akkoord heb gegeven op een actie van twee jaar, eerste jaar gratis. Gevraagd via welk email adres ik dat bevestigd zou hebben: info@decasolutions Meteen gekeken: geen mail van ontvangen. Ik heb gezegd dat ik geen enkele factuur zal betalen en direct verwijderd wil worden. Ik werd gebeld met nummer: +31202050906

February 21, 2024

"Informatiegids Groningen"

Vanmiddag gebeld door "Informatiegids Groningen" (met nummer 085 902 2913) over een basisvermelding van het bedrijf en of we voor een bedrag van €300+ een uitgebreide vermelding zouden willen laten plaatsen op de nogal knullige website.

Laat je niet oplichten door dit stel mafkezen.

February 15, 2024

Bedrijvengids oplichting

Gebeld door dame van bedrijvengids.nl

Wilde eigenaar spreken van het bedrijf. Direct aangegeven geen interesse te hebben.
Volgens haar had ik al een vermelding op de website, 1 jaar gratis en voor het 2de jaar moest ik betalen.

Aangegeven geen contract met hun te hebben, als dat volgens hun wel zo is dat ik dan graag de bewijstukken wil zien.

Ik heb geen vermelding op de website staan, heb notabene net zelf gekeken op hun website. Ik sta er niet op. Ook ben ik nooit een contract aangegaan.

February 5, 2024

Bedrijvengids is oplichterij.

Mevrouw zegt dat ze belt namens de bedrijvengids voor de jaarlijkse update, of je er volgend jaar nog in wilt staan. Als je dat niet wilt, moet je nog wel de openstaande factuur betalen. Ben nooit met zoiets akkoord gegaan, dus het is je reinste oplichterij.

February 1, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Ik had dezelfde ervaring als de…

Ik had dezelfde ervaring als de reacties hieronder. Een vrouw belde me om te zeggen dat ik al twee jaar gratis op een lijst stond en nu moest ik meer dan € 300,- betalen. Toen ik aangaf dat ik geen interesse had zei ze dat ik hiermee akkoord was gegaan en dat ik moest betalen. Ik uitte mijn frustratie en zei hoe oneerlijk hun strategie was. Ze onderbrak het gesprek abrupt.

January 17, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Zojuist gebeld dat ik een zogenaamd…

Zojuist gebeld dat ik een zogenaamd contract had voor de bedrijvengids.
1 jaar gratis en nu moest ik gaan betalen.
Weet van niets.
Heb om het contract gevraagd dat heb ik immers ook nooit ontvangen omdat ik natuurlijk geen contract heb afgesloten.
Ze zei mondeling geldt ook.
Ik heb gezegd stuur me maar eerst bewijs per mail.

January 12, 2024

Oplichting Bedrijvengids

Precies wat een aantal al angeeft. Let op: OPLICHTERS! aan het werk. Ze kunnen niets aantonen, dus ophangen! Ik heb nergens toestemming voor gegeven, ook niet 2 jaar geleden.

January 11, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look