Bedsttestet

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Vi forsøgte at annullere ordren samme aften, efter at have læst anmeldelser. De skrev at vare var sendt, selvom vi først modtag varen 2 uger senere. Så det tyder på at de ønsker at gøre de... See more

Company details

Ikke troværdigt firma

Ikke troværdigt firma, vil fraråde at handle med dem. Bestilte en vare 28/3-21, endnu ikke modtaget? Skrevet til dem flere gange og de undskylder med, at varen er sendt tilbage og så skal de pludselig have mit tlf nr og adresse igen, trods at jeg har oplyst dem om ordrenr? Har midt i maj fået mail med lovning af trackingnr, som jeg endnu ikke har modtaget….. ja og de har selvfølgelig trukket pengene på min konto. Sørgeligt at der findes disse svindlere😔

June 8, 2021

Undgå at købe her

Vi forsøgte at annullere ordren samme aften, efter at have læst anmeldelser.

De skrev at vare var sendt, selvom vi først modtag varen 2 uger senere. Så det tyder på at de ønsker at gøre det så besværligt som muligt for kunder at fortryde.

De sælger billige kineske varer i dårlig kvalitet.

Du køber ved et firma i Sverige, men returnering kan kun ske til et andet firma end sælger i et Østeuropæisk land, som koster mellem 100 og 200 kr.

Er ikke sikker på at pengene ville komme retur.

Lad være med at blive skuffet.

March 27, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Tak for jeres anmeldelser !

Jeg er så vildt glad for at jeg for én gang skyld gik på Trustpilot INDEN at jeg fik handlet på et FUPFIRMA, jeg takker alle dem som har skrevet omkring deres oplevelse om Bedsttestet, det fik mig bremset inden at jeg igen skulle igennem kort spærring, Bank indsigelser OSV OSV, håber andre som jeg, går på Trustpulot først, og ikke før det er gået galt, jeg har prøvet den omvendte rækkefølge 2 gange, dog med andre skodfirmaer, men hvor følte jeg mig udnyttet, så igen, Tak for advarsel, mine penge får de så ikke.

March 19, 2021

Bestilling af carcover

Beløbet blev trukket straks efter bestilling uden info om varen. Rykker blev dog besvaret men uden resultat. Først da jeg fulgte op med rykker på dansk/engelsk og cc tjekkiske consulat skete der noget. Man beklagede min annullering af ordren, men tilbageførte straks beløbet på kortet. Dette havde jeg for en sikkerheds skyld spærret, men kunne så stadig bruges til at modtage på.
Så altså, en positiv udgang trods alt, men kun fordi jeg lagde mig i selen.

March 12, 2021

Bedsttestet er et svindelfirma

Bedsttestet er et svindelfirma. Lover hurtig levering ( indenfor 24 timer ), men det holder ikke. Der kommer heller ingen ordrebekræftelse, hvilket siger alt om, det er et amatør/svindel firma. Utroligt FACEBOOK tillader et firma med så meget dårlig omtale, at optræde på deres sider

February 15, 2021

SVINDLERFIRMA!!!

Undlad at handle med dette firma!!! Lad jer ikke narre af, at det ser ud til at være et dansk firma - det er tjekkisk!!!
I får tilsendt et ultimativt skodprodukt, som overhovedet ikke kan sammenlignes med det bestilte. Og så skal man igennem en alenlang korrespondance for at få sine penge retur. De vil kun betale 50% tilbage.
Jeg vil prøve at melde dem til politiet.

February 10, 2021
Rated 1 out of 5 stars

0 stjerner herfra de hæver pengene på…

0 stjerner herfra de hæver pengene på kontoen og sender ikke varen de spamer dig med sms'er , de svarer ikke på mail når man skriver til dem, det svindel fuldstændig så hold jer væk. Evt meld dem til kontant!!

February 9, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har den 9 nov.købt og betalt en ben…

Jeg har den 9 nov.købt og betalt en ben formende fodmassage apparat til 249 kr., jeg har endnu ikke set mine varer, jeg rykkede dem d18.12.20 og igen d. 28.12.20 og igen d.10.01.21, her ville de indgå et forlig med mig om at jeg fik de halve penge tilbage og modtog jeg så varen kunne jeg beholde det, der er intet sket, der er rene svindler, handel ikke med dem, jeg vil politi anmelde dem.

February 6, 2021

HOLD JER LAAAANGT VÆK FRA DEM

HOLD JER LAAAANGT VÆK FRA DEM! Min mor har købt nogle vanter/hansker der skulle hjælpe på gigt og de er aldrig kommet, det var så de 200 kr lige ud af vinduet! Håbet de bliver taget på et tidspunkt så de kan få deres straf!

February 5, 2021

Uberettiget trækning

Købte et smykke til 199 (som højst var 20 kr værd) men firmaet trak yderligere 110 kr. De reagerede ikke på indsigelser. Firmaet udgiver på hjemmesiden som dansk, men varer skal returneres til Tjekkiet.

February 2, 2021

Et decideret dårligt firma

Et decideret lååårtefirma. Et stort svindelnummer. Har ikke fået nogen vare jeg har bestilt og det er umuligt at kontakte dem. Måske det værste firma nogensinde.

January 27, 2021

ADVARSEL ADVARSEL

ADVARSEL ADVARSEL
Firma Bedst Testet, hold jer langt væk, det er kun et svindelfortagende, de hæver dine penge med det samme, og varen ser du aldrig.
Men jeg har da lært så meget at tjekke firmaer ud på Trustpilot, inden jeg bestiller.
Hvordan kan Facebook tillade at de reklamerer på deres side, det fatter jeg ikke

January 13, 2021

Bestilte et produkt

Bestilte et produkt, der kunne forstørre min mobiltelefonskærm. Da jeg modtog varen, var det ikke det produkt, som jeg har havde bestilt. Skrev herefter til dem, men modtog kun et typisk robot oversat svar, hvor de skrev, at jeg havde modtaget den korrekte vare. Min anbefaling, lad være med at handle med firmaet, idet du ikke kan få kontakt med dem.

January 9, 2021

REN SVINDEL

REN SVINDEL. BEDSTTESTET DENMARK
Bestilte en vare som så godt ud i reklamen. Da jeg modtog min vare, var varen lavet i pap og ikke i hård plastic som vist i reklamen. På deres side er der kun kunder som giver 5 stjerner. Er overbevist om, at det er opdigtede navne og anmeldelser.
Der stod at firmaet var dansk, men pengene blev sendt til Malta. Varen skulle være europæisk, men viste sig som en elendig vare fra Kina.
Jeg har skrevet til dem, men selvfølgelig svarer de ikke tilbage.
P.s: Jeg så reklamen gennem spil på Facebook.
ET GODT RÅD: HOLD JER FRA DET FIRMA. SVINDEL

January 7, 2021

HOLD JER LANG VÆK FRA DETTE FIRMA

Hold jer lang væk fra dette firma
Man får ikke sine vare og pengene er trukket.
Skriver mails til dem og får samme svar tilbage. Jeg ville annullere min ordre, og vil have mine penge retur.
Da jeg fandt ud af at det var et fup firma.
Men det kan ikke lad sig gøre, da pakken er sendt.
Bestilte julegave den 9 december og pakken er stadig i SHENZHEN, Departed Facility In processing center

Cached time: 2020-12-18 06:49:50 (GMT+01:00)
2020-12-14 22:00
SHENZHEN, Departed Facility In processing center
2020-12-12 23:03
SHENZHEN, Shipment has been processed in operational center
2020-12-12 20:18
SHENZHEN, Arrived at Sort Facility SHENZHEN
2020-12-09 14:39
Shipment information received

Husk at tjekke firmaet inden i bestiller vare, og dette firma har reklame på Facebook.

December 18, 2020

Take a closer look