Kom i behandling, da.jeg havde rimelige smerter i begge skuldre. Grundet skader. Dette påvirkese min hverdag, da jeg ikke kunne sove for smerten. Efter første behandling, var der klar bedring. E... See more
See what reviewers are saying
Jeg har for første gang i lidt over 3 uger fået en ordentlig nattesøvn 😴 Jeg var SÅ spændt op og har haft SÅ mange smerter at det tangerede at være direkte livs forringende. I ren desperation ov... See more
Kæmpe anbefaling herfra! Jeg har nu været til to behandlinger ved Jesper, og kan mærke væsentlig forskel. Jeg har meget større bevægelighed i kroppen og stort set fri for smerter. Jeg kom til Jes... See more
Fin viden og passion hos behandleren.
Written by the company
Kombineret Behandler Jesper Kvist & Fysioterapeut Stinne Johannesen ▪️Sportsmassage ▪️Sportsakupunktur ▪️Dry needling ▪️Bindevævsmassage ▪️Triggerpoint terapi ▪️Cupping terapi ▪️Graston / IASTM ▪️Undersøgelse og behandling af bevægeapparatet, som giver bedre kropsforståelse og forebygger evt skader ▪️Træningsprogram/øvelse mhp. genoptræning ▪️Holdningskorrigere ▪️Udspænding af muskler ▪️Kinesiotape
Østerled 34 4 tv, 7100, Vejle, Denmark
- 20480055
- jesper@behandlerteamet.dk
- behandlerteamet.dk
Kæmpe anbefaling
Jesper er fantastisk dygtig, engageret og vidende. En kæmpe anbefaling herfra
Endelig en behandler der undersøger en🌟
Jeg har kun været hos Jesper 1 gang - men det er absolut ikke sidste gang. Endelig møder jeg en behandler som forstår sig på min sport (fitness atlet) og ved hvad det kræver - hvordan ens poseringer skal se ud - eller burde se ud ;) - og som laver en gennemgang af kroppen for at finde ud af hvad der er af udfordringer som man eventuelt ikke kan sætte ord på, eller har opdaget, da det er kommet over tid og er blevet til en vane. Glæder mig så meget til næste gang🙌🏼 🌟🌟🌟🌟🌟 stjerner herfra
Kan med 110% anbefale Jesper!
Kan med 110% anbefale Jesper!
Han er virkelig dygtig, jeg gik med nogle vanvittige spændinger i nak og ryg. Dem fik han tryllet væk så jeg har næsten min fulde mobilitet tilbage efter bare en behandling. Kommer helt bestemt til at bruge Jesper på en månedlig basis fremadrettet.
Og så er han super flink👌🏼
Fantastisk 😃
Har næsten ikke ord for hvor godt livet kan være med Jespers behandling og det er endda kun efter to besøg.
Han bliver en fast makker i mit liv.😃
Vi har alle noget i hverdage vi går og har udfordringer med.
Kroppen er vores hjem og det skulle jo gerne være det bedste sted at være.
Stort tak til Jesper for at gøre min indretning i min krop til noget meget mere behageligt.
Vi ses snart igen Jesper.👍
Hilsen K
Jeg havde fornøjelsen af en behandling…
Jeg havde fornøjelsen af en behandling fra Jesper fra Behandlerteamet; en fantastisk behandling, hvor vi fandt frem til problematikken ved mine spændinger og manglende mobilitet, som vi gik i dybden med.
Jeg kan klart anbefale Behandlerteamet til både sportsfolk og til ham/hende som har problematikker, som skal det løsnes og udredes.
Det bedste jeg har gjordt for mig selv længe 🤩
Jeg har nu været hos Jesper 2 gange for at få optimeret mine skulder efter skade som jeg på drog mig for 1,5 år siden
Og efter bare 2 behandlinger har jeg øget min Press styrke markant efter bare 2 behandlinger
Så vil helt klart anbefale Bahandler teamet
Til alle og en hver som har brugfor at få kroppen optimeret
Jeg var til behandling hos Jesper med…
Jeg var til behandling hos Jesper med et lår som i en meget lang periode efter hård træning blev ved med at summe.
Efter blot 15 min. Summede mit lår ikke længere!
Et år med samme følelse var væk på 15 min. Med Jespers hjælp.
Jesper er en yderst behagelig person i sig selv så en behandling som kunne være ubehagelig blev vendt til det bedste jeg har gjort for mig selv længe!
Det er bestemt ikke sidste gang jeg gør det! Trods han var hård ved mig!
Tak til Behandlerteamet!
Det er ret simpelt.
Det er ret simpelt.. Jesper som jeg er blevet (miss)behandlet af er dygtig og bare virkelig rar og nem at snakke med.. han har styr på hvad han laver og fortæller gerne og giver gode råd med...
jeg kører en del mountainbike og døjer med mine ben "låser" når jeg presser dem, og allerede efter 1 behandling var der en vild forbedring, skar 9 min af min tid på et spor jeg kører meget (singletrack på 11km) fordi jeg ikke havde brug for at sætte tempo´et ned som før jeg startede hos dem.
100% Nogen jeg vil gå hos længe og vil anbefale til alle..
Rigtig god service
Rigtig god service. Man føler sig altid tryg, og Jesper ( massøren) er nem at snakke med. Effektiv behandling. En investering i sig selv, der kan mærkes med det samme 👌🏼
Jeg havde fået meget ondt i nakken og…
Jeg havde fået meget ondt i nakken og hovedet, så voldsomme smerter at jeg blev forstyrret om natten og ikke fik sovet.
Jeg skrev til behander teamet (som jeg fik anbefalet)
Fik en akut tid, fik løsnet op og gik derfra uden hovedpine og fik endda kørt en træning igennem som var fantastisk 🤩
Kan varmt anbefales herfra
Kæmpe anbefaling herfra!
Jeg har nu været til to behandlinger ved Jesper, og kan mærke væsentlig forskel. Jeg har meget større bevægelighed i kroppen og stort set fri for smerter. Jeg kom til Jesper med smerte i nakke, ryg og lænd og daglig hovedpine. Jeg har siden første behandling haft meget begrænsede smerter.
Jesper ved hvad han laver og har en bred vifte af behandlingsmuligheder!
Bare gør det! Nu!
Verdensklasse behandling og service.
Jesper var helt fra start, skarp til at spore sig ind på mine udfordringer.
En tjeneste enhver bør gøre for sig selv og sin krop!
5 ud af 5 stjerner
5 ud af 5 stjerner, og gerne mere til Jesper.
Fantastisk arbejde hele vejen igennem. Jeg kom til Jesper med en masse nakke smerter, og kan i dag ikke mærke samme smerter. Jesper ved hvad han laver, og det er ikke sidste gang jeg kommer hos ham! 👍🏼
Super dygtig kan varmt anbefales
Super dygtig kan varmt anbefales, omhyggelig og dygtigt til det han laver! 👍🏽
Mit nye behandler team.
Jeg har nu været ved Behandlerteamet et par gange, og der er god fremgang, hver gang.
Jeg kan kun sige at deres behandlinger er effektive, og deres vifte af redskaber/behandlings metoder er gode.
Der er ingen tvivl om at det er her jeg fortsætter, det øger klart min performance i mine træninger, og min krop er meget mere afslappet på daglig basis.
Altid god service
Altid god service, professionalitet og fagligt dygtigt personale!
Jeg er glad hver gang jeg går hjem fra en behandling og har altid booket en ny så jeg ved hvornår jeg skal komme igen.
Det er godt for din krop, og jeg går meget op i at ville holde længst muligt. Og det hjælper Jesper og Stinne mig med😊
Jeg har fået mere flexibilitet, bedre muskelkontakt under træningerne og så er min krop slet ikke så “stiv” længere🙌🏽
Tak for jer!
Vil til HVER en tid anbefale dem!!!
Kæmpe anbefaling herfra!
Jeg vil til enhver tid anbefale Jesper fra Behandler teamet!
Han er utrolig professionel og super dygtig. Han kan virkelig sit kram!
Kæmpe anbefaling herfra!
Jeg vil 100% give behandler 5/5…
Jeg vil 100% give behandlerteamet 5/5 stjerner!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg havde smerter i læn, skulder og ryg pga arbejde. Men det fik Jesper fra behandlerteamet rettet godt op!
Jeg vil helt klart anbefalede ham

Reply from Behandlerteamet
Nye faster kunder
Vi har flere gange haft besøg af Jesper fra behandlerteamet, og vi kan kun give rosende ord her fra.
Utrolig dygtig, meget professionel og ikke mindst fleksibel med at finde tidspunkter som passer i en travl hverdag.
Han fokusere på de områder som er nødvendig, og kan for hver gang mærke en forbedring.
Vi er helt sikkert blevet faste kunder.
Ny mand
Jeg må ærligt indrømme jeg har prøvet lidt af været inden for massage kiropraktor og div sports massør.
MEN JEG ER OVERBEVIST gør noget rigtig godt for dig selv og investere i din krop hos behandler teamet!!!!
Kom ind låst og stift som et bræt kunne dårligt få armene overhoved.
Men her dagen efter er mobiliteten i top og det er efter en behandling.
Efter mange år som håndværker og bodybuilding det kan mærkes på kroppen! Jeg er solgt til stang lakrids.