Belisol - Kozijnen en Deuren - Goes Reviews 37

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

Nobelweg 2-24, 4462 GK Goes, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

We zijn erg blij met het eindresultaat! Pascal, Mitchell en Peter hebben er iets moois van gemaakt. Terwijl er best wat uitdagingen kwamen bij ons oude huis. Ze hebben dat prachtig gedaan. Bedankt man... See more

Rated 5 out of 5 stars

In de afgelopen week hebben Rico, Peter en René al onze nog overgebleven houten kozijnen en deuren vervangen voor kunststof. Zoals altijd denk je aan het begin, als de mannen met zwaar geschut beginne... See more

Rated 4 out of 5 stars

0nze nieuwe voordeur We zijn super tevreden over de installatie van onze zwarte deur van belisol. Nadat alles eerst vakkundig is opgemeten hebben Peter en René de deur ingehangen. Ze hebben dit keu... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn op een prettige en vakkundige wijze geholpen bij de keuze van onze raamkozijnen, passend bij onze jaren ‘30 woning. Vandaag stonden we ingepland voor de plaatsing van de kozijnen op de bove... See more

Company details

1. Window Supplier
  2. Door Shop
  3. Door Supplier
  4. PVC Windows Supplier

Written by the company

Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Ze hadden snel en goed gewerkt ,

Ze hadden snel en goed gewerkt ,alles was netjes op de afgesproken tijd klaar .en al het afval en rommel netjes opgeruimd en mee genomen zoals afgesproken.
De complimenten aan Abbas en zijn collega

February 17, 2025

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Goes

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden was met de service en het werk van onze medewerkers. We zullen uw complimenten zeker doorgeven aan Abbas en zijn collega. Mvg, Belisol Goes

Rated 5 out of 5 stars

Goede service, vriendelijke en kundige medewerkers, bereid om iets extra’s te doen!

February 19, 2025

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Goes

We zijn blij te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad met onze service. Het is fijn om te weten dat onze medewerkers u vriendelijk en kundig hebben geholpen en bereid waren om die extra stap te zetten. Mvg, Belisol Goes

Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden met het nieuwe Belisol…vakkundig, meedenkend en kwaliteit

Zeer tevreden met het nieuwe Belisol aluminium keukenraam.
De medenkende monteurs, zeer vakkundig en erg aardig.
Na het installeren, afval opgeruimd, aangeveegd en de werking van het kiep kantelraam aan mij uitgelegd.
Ik kan u Belisol aanraden.

February 14, 2025

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Goes

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe keukenraam en de service die u heeft ontvangen. Mvg, Belisol Goes

Super montage

Monteur wist perfect wat hij moest doen en een onverwacht probleem werdt ter plaatse in overleg opgelost, voor ons een reden om bij volgende werken belisol weer in te schakelen.

February 10, 2025

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Goes

Dank je wel Jan, leuk om te horen. Je kan alvast opnieuw op onze rekenen ;-) Mvg, Belisol Goes

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn zo blij met de nieuwe kozijnen…

Wij zijn zo blij met de nieuwe kozijnen die belisol heeft geplaatst!

De service, klantvriendelijkheid en bovenal de monteurs die overal aan meedachten en uiteraard vriendelijk en vol humor zaten.
Vol vertrouwen zullen wij hen/jullie zeker aanraden.
Het lukt mij helaas niet deze keer om foto’s bij te voegen maar het is van ongekende kwaliteit hoe alles is gemonteerd en afgewerkt!

Zodra de foto optie er weer is zal ik deze zeker nog even uploaden :)

Enorm bedankt mannen!
Mitchel en zijn partner maar ook Renee en Peter.

January 31, 2025

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Goes

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de nieuwe kozijnen en de service die u heeft ontvangen. Het is fijn om te lezen dat onze monteurs u zo goed hebben geholpen en dat u vol vertrouwen Belisol aan anderen zult aanbevelen. Mvg, Belisol Goes

Voor en achterdeur

Goede service en echte vakmensen. Vriendelijke monteurs die zeker ook een extra stapje voor je doen in de vorm van het plaatsen van een kattenluikje. Wij raden Belisol zeker aan.

January 10, 2025

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Goes

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de service en de vakmensen! Het is geweldig om te horen dat onze monteurs niet alleen hun werk goed hebben gedaan, maar ook nog een extra stap hebben gezet door het plaatsen van het kattenluikje. Dat is precies de service die we nastreven. We waarderen uw positieve feedback enorm en zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. Dank u wel voor uw aanbeveling! Mvg, Belisol Goes

Rated 5 out of 5 stars

Van orientatiegesprek tot nazorg alles…

Van orientatiegesprek tot nazorg alles keurig netjes en persoonlijk!

Plaatsing door keurige rustige monteurs en nu er een klein restpuntje is ook alle meewerking en initiatief om het tot een goed einde te brengen.

December 23, 2024

Dank je wel Eddy voor deze uitstekende beoordeling. Mvg, Belisol Goes

Fantastische service!

Afgelopen weekend ging onze toegangsdeur kapot bij onze zaak. Ondanks dat deze niet door Belisol was geplaatst, werden we in deze drukke periode net voor de feestdagen fantastisch geholpen. Binnen 24 uur stonden er 2 monteurs op de stoep die de klus binnen no time hadden geregeld!

December 17, 2024

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Goes

We zijn erg blij te horen dat u zo goed geholpen bent door onze monteurs. Het is fijn om te weten dat we u in deze drukke periode van dienst konden zijn. Mvg, Belisol Goes

Plaatsing kozijn en rolluiken

Vandaag is het kozijn+ zijn de rolluiken geplaatst door Ahmed en collega.
Alles is zeer professioneel geplaatst + niet geheel onbelangrijk is er ook erg netjes gewerkt. Bovenal is het ook een erg vriendelijke man die alles naloopt en uitleg geeft.

Wij zijn er ontzettend blij mee, hartelijk dank!

November 28, 2024

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Goes

Dank je wel Marnix, jullie nogmaals bedankt voor het vertrouwen en deze leuke review. Mvg, Belisol Goes

Super netjes afgewerkt buitenkant

Super netjes afgewerkt buitenkant. Hadvervoor gekozen om zelf binnenkant af te werken. Hierbij fijne tips en materiaal gekregen. Thnx daarvoor!

November 14, 2024

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Goes

Graag gedaan! ;-) dank je wel voor deze mooie 5-sterren feedback. Mvg, Belisol Goes

Kwaliteit producten!!

Super goed opgelost
Wat kleine probleempjes gehad maar uiteindelijk door Belisol heel goed opgelost. producten zijn van superkwaliteit en wij zijn heel blij met onze nieuwe achterpui

February 21, 2024

Update 26/02: Beste Charlotte, dank je wel voor deze mooie update. Mvg

Beste Charlotte, wij hebben inmiddels opnieuw contact gehad. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze producten. Ook excuseren wij ons als de communicatie niet is gelopen zoals gewenst. Wat betreft de roedes hebben wij u reeds laten weten dat we helaas 2x door onze leverancier foutief materiaal kregen aangeleverd. Dit is dus ook buiten onze wil om maar dit is uiteraard niet uw probleem. Hiervoor werd u een passende tegemoetkoming aangeboden. Hopelijk kunnen we hiermee het dossier alsnog op een positieve noot afsluiten. Mvg, Belisol Goes

Rated 5 out of 5 stars

Netjes en professioneel opgelost!

Ondanks een flinke tegenslag tijdens het plaatsen van het kozijn (deuren liepen aan tegen getoogde binnenmuur), uiteindelijk heel netjes opgelost met een mooie afwerking. Bovendien werden alle meerkosten (o.a. kosten stucwerk) gedekt. Eindresultaat mag er zijn!

December 31, 2023

Dank je wel, Jesper! Groet, Belisol Goes

Gewoon klasse!

June 5, 2023

Super! Dank je wel. Mvg Belisol Goes #liefdevoorhetvak

Rated 5 out of 5 stars

In ruim een week hebben is het hele…

In ruim een week hebben is het hele huis voorzien van nieuwe kozijnen en rolluiken. Uiterst vriendelijk en deskundig, met een prachtig resultaat.

November 3, 2023

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Goes

Super, dit lezen we graag uiteraard! Dank je wel voor het vertrouwen in onze diensten! Vriendelijke groeten, Belisol Goes

Topervaring

Vooraf een duidelijk gesprek waarin voor- en nadelen van onze voorkeuren duidelijk zijn besproken. Montage keurig op de afgesproken dagen. Netjes gewerkt, keurig afgewerkt en daarna weer opgeruimd. Enkele mankementen zijn zeer flexibel opgelost, zonder weerspraak, gewoon opgelost.

September 26, 2023

Reply from Belisol - Kozijnen en Deuren - Goes

Dank je wel Arnoud, fijn dat jullie alles als top hebben ervaren, dat doet ons plezier. Dank je wel voor deze topreview :) Vriendelijke groet, Belisol Goes #liefdevoorhetvak

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look