Belvu Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Mine 4-5 år gamle Belvu elastikker var slidt op af daglig brug. Og da min frisør ikke længere førte dem, måtte jeg gå direkte til kilden. Elastikkerne har et godt hold i mit glatte hår, og jeg kan go... See more

Rated 5 out of 5 stars

Min hovedbund er så øm og sart. Endelig er der kommet de skønneste hårklemmer, som min hovedbund elsker, de er så behagelige at have på, niver ikke eller noget, og så mærker man de er lavet af god kva... See more

Rated 5 out of 5 stars

Salon Rapunzel forhandler disse lækre elastikker. Vi sætter stor pris på god kvalitet. Dette produkt er mere end dét. De er smukke både i håret og på armen, perfekte som gave og så holder de utrolig l... See more

Company replied

Rated 2 out of 5 stars

Fine hår elastikker. Men firmaet var alt for lang tid om at afsende. Jeg bestilte og betalte torsdag, de pakkede dem om fredagen og sendte så først om mandagen.. det er i mine øjne ikke 100% god servi... See more

Company details

1. Hair Product Store

Written by the company

Forestil dig en verden, hvor dit hårelastik ikke bare er et praktisk redskab, men en forlængelse af din personlige stil. Vores mission? At skabe elastikker, der ikke bare holder dit hår på plads, men som får dig til at skinne, uanset anledningen.Vores designs er frugten af passioneret innovation, krydret med et strejf af modefinesse. Fra det diskrete møde-look til den glamourøse aften ude, har vi sørget for, at der er en BelVu elastik for enhver situation. Velkommen til BelVu, hvor hver elastik fortæller en historie. Din historie.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

23 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 2 out of 5 stars

Fine hår elastikker

Fine hår elastikker. Men firmaet var alt for lang tid om at afsende. Jeg bestilte og betalte torsdag, de pakkede dem om fredagen og sendte så først om mandagen.. det er i mine øjne ikke 100% god service.

January 10, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Leveringstid

Hej.
Der var lang leveringstid, og så sender i min ordre 8 km fra min bopæl 🤨

June 13, 2024

Hej Helle

Tak for at tage dig tid til at skrive til os. Det betyder rigtig meget, at vi forstår vores kunders oplevelse, så vi kan gøre det bedre. 🌟

Din bestilling er lagt 12. juni kl 16.37, og den er ekspederet den efterfølgende dag kl. 12.54 og indleveret til GLS samme dag.

Det ser desværre ud som om pakken har hængt i leveringen. Vi er løbende dialog med GLS om kvaliteten af leverancerne.

Hvis kunder bor lige rundt om hjørnet, er det sommetider, vi kan få det til at passe med en personlig levering i postkassen. I dit tilfælde er hårelastikkerne dog bestilt til levering på en adresse 200 km. fra BelVu i Tommerup på Fyn. 🚴‍♀️😅

Vi håber, du er rigtig glad for dine BelVu-elastikker.

KH
Louise, BelVu

Rated 4 out of 5 stars

De lækreste elastikker

De lækreste elastikker! jeg bruger dem oftest som armbånd, så de matcher mit outfit og det elsker jeg! Og det smarte er når jeg så mangler en elastik har jeg en pæn en på håndledet allerede😆👏🏼

May 2, 2024

Vi elsker de fine hårelsstikker✨

Vi elsker de fine hårelsstikker✨
Mega god kvalitet og holder til fyldigt hår🙌🏽
Super cute som accessory på håndleddet✨
Perfekt til gave🎁
Mig og min datter har en i næsten hver farve🩵💜💙💚🩷🩶🤎❤️💛🧡

April 26, 2024

Reply from Belvu

🙏 Christina. Håret må aldrig blive kedeligt.

God dansk kvalitet 🩵

Salon Rapunzel forhandler disse lækre elastikker. Vi sætter stor pris på god kvalitet. Dette produkt er mere end dét. De er smukke både i håret og på armen, perfekte som gave og så holder de utrolig længe.

April 22, 2024

Reply from Belvu

❤️ Vi har gjort os rigtig umage med kvaliteten, så elastikkerne holder styrken og ikke ødelægger håret.

Dejlig shop…

Dejlig shop med fine varer og hurtig betjening.

April 17, 2024

Reply from Belvu

😍 Større ros kan vi ikke få

Fantastiske hårelastikker

Fantastiske hårelastikker, som ikke bare er hårelastikker, men også sider pænt om håndleddet😍
De holder og så er de så smukke, har 3 stk, og skal bestemt ha flere farver.
Tak for et lækkert produkt😍

March 15, 2024

Vi har nye modeller på vej. Bare hold øje 🔥

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look