Bemy Reviews 127

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte en mulepose/net hos bemy.dk, og jeg er rigtig tilfreds med købet. Produktet svarer fuldstændigt til billederne på hjemmesiden og fremstår i god kvalitet. Leveringstiden var en lille uge,... See more

Rated 5 out of 5 stars

Service langt ud over det sædvanlige. Helt igennem fantastisk oplevelse at handle på Bemy.dk. Flot og lækker hjemmeside. Sød, kompetent og imødekommende service, lynhurtig levering og det fineste prod... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Super SUPER god service, jeg modtog min pakke efter kort tid, gaveæsker og de personlige sokker er SÅ fine! Jeg mangler at modtage nogle guld chokolader, men de bliver sendt nu efter jeg snakkede m... See more

Company details

1. Wedding Service

Written by the company

Hos BEMY kan du vælge og designe dine helt egne gaveæsker og poser. Leveret med DIT design, silkepapir og guldklistermærker. Skal det være helt perfekt, kan du vælge mellem alle de lækre danske kvalitetsprodukter og tilføje æsken. - Få tilsendt en komplet og helt unik gave, klar til den heldige modtager. Æskerne kan bruges til enhver begivenhed - Det er kun fatasien der sætter grænser. ...og vi vil MEGET gerne være med til at udforske din.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

God personlig service

God personlig service. Bestilte en kimono en fredag aften og 2 minutter efter ringede de fra firmaet at der desværre var forsinkelse på den pga. Corona. Da de afsende pakke skrev de en fin personlig sms.

March 26, 2020

Perfekt!

Så fin en kasse, og den kom indenfor oplyst leveringstid! Vil klart bestille fra BEMY igen! :-)

March 17, 2020

Kan varmt anbefales!

Jeg hentede min bestilling igår og er MEGET tilfreds med resultatet. Tingene var fint pakket ind og øverst lå en personlig hilsen. Derudover havde jeg noteret nogle ønsker til min bestilling og disse var opfyldt. Skal helt sikkert købe flere ting hos Bemy inden vores kommende bryllup.

March 11, 2020

Super service & skønne produkter 😀

Vi modtog en større ordre, der skal bruges til vores bryllup.
Der var en mindre fejl på den ene ordre, og jeg kontaktede derfor Maja.
Der var hurtigt svar og problemet løs uden problemer.
Fejlen rettet og nyt produkt modtaget hurtigt.
Skønne produkter og super service.

Vil klart handle her igen 😊

March 11, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Super god og personlig oplevelse

Super god og personlig oplevelse. Sød personlig hilsen med i min pakke var prikken over i’et! Elsker når ejeren har fokus på kunderne. Kan kun anbefale bemys special lavet æsker - har allerede bestilt en mere!

March 1, 2020

BEMY laver et SUPERFLOT arbejde

BEMY laver et SUPERFLOT arbejde, uanset hvilket produkt man vælger. Det er meget sjældent, at jeg får en så god service, som BEMY har ydet. Det er helt ekstraordinært, den ekstra mil de går. Jeg vil varmt anbefale dem til ALLE og klart bruge dem igen.

February 26, 2020
Rated 4 out of 5 stars

Fede produkter

God service, lækre ting dog er der lidt Lang leveringstid men ellers et rigtig godt sted hvis man vil overraske folk

February 8, 2020
Bemy logo

Reply from Bemy

Tusind tak for dine fine ord Thomas - Vi bliver bare SÅ glade og stolte, og vi elsker at hjælpe jer med at give fine gaver og overraskelser! <3

Vi ved godt, at vi har lang leveringstid, men alle jeres produkter er unikke hvorfor vi ikke "bare" kan tage en vare ned fra hylden og pakke den ;) Alle produkterne bliver lavet med unikke designs - altså jeres designs, og i hånden :). Vi ville så gerne levere det hurtigere, men vi kan desværre ikke løb hugtigere end vi gør i forvejen - Der er for få timer i døgnet :)

De bedste hilsner fra Maja - BEMY <3

Take a closer look