Mooie jurk en goede kwaliteit voor de…
Mooie jurk en goede kwaliteit voor de prijs. Levering duurde iets langer maar dat stond eigenlijk al aangeven op de site dus geen verrasing. Zou wel weer hier bestellen.
No history of asking for reviews
Replied to 80% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
De Noa jurk is echt geweldig, zit zo fijn en de stof is lekker licht voor de zomer. Heb hem al 3x gedragen haha. Bestel hier zeker weer.
Ik raadt iedereen af bij deze dropshipper te kopen. Dit is dus geen Nederlandse winkel!
De kwaliteit van de kleding is benedenmaats.
Spullen terugsturen moet naar China (!!) en dat is kostbaar en een hele hoop gedoe (douaneformulier invullen, HS- code achterhalen ...).
Ik kan haast niet geloven, dat er zulk positieve recensies zijn. Heel verdacht.
Wat een fijn ontdekking. De Sophie satijnen halterjurk ziet er veel duurder uit dan hij was, zeker met de sale. Ik heb hem gedragen naar een bruiloft en kreeg meerdere complimenten. De maattabel klopte exact en de jurk was goed verpakt bij aankomst. Retourbeleid is ook duidelijk beschreven op de site. Ik raad Bergman Mode van harte aan.

Reply from Bergmanmode
Goede aankoop. De Zev cargo broek is robuust, valt goed op de heupen en heeft ruime zakken die daadwerkelijk nuttig zijn. De webshop is overzichtelijk en het afrekenen via iDEAL verliep soepel. Levertijd was negen werkdagen, wat acceptabel is als je het van tevoren weet. Voor heren is het assortiment wat beperkt, maar de kwaliteit van wat er is stelt niet teleur.

Reply from Bergmanmode
Mooie jurk, goede pasvorm en een duidelijke webshop. Het enige wat ik een minpunt vind is dat er geen informatie over de stofsamenstelling op de productpagina staat. Voor mensen met een gevoelige huid is dat toch wel relevant. De jurk zelf is prima en de verpakking was netjes. Eén ster minder vanwege dat ontbrekende detail, verder tevreden.

Reply from Bergmanmode
Wat een vreselijke website om dingen op te bestellen. Ik had een leuke jurk gevonden, heb deze op 8 juni besteld. Op 15 juni een mailtje verstuurd dat deze nog niet binnen was en dat ik me daar zorgen om maakte, omdat ik deze nodig had voor een bruiloft.
Met constant heen en weer gemail wordt me elke keer hetzelfde verteld; hij is onderweg, ligt bij de transporteur, wij kunnen er niks aan doen, de geschatte levertijd is 6-12 werkdagen, etc., etc.
Nu is het inmiddels 29 juni, 16 WERKDAGEN verder, en ik heb nog steeds niks ontvangen. Elke keer in de mail eromheen gepraat, in plaats van een compromis voor te stellen. Ik hoef de jurk al niet meer, maar annuleren oid mag niet meer. Slaat helemaal nergens op dit, vind dat de klantenservice hierin echt tekort schiet.
Ik vermoed dat ik deze jurk nooit ga zien. Voel me erg opgelicht.

Reply from Bergmanmode
Al jaren zoek ik naar een webshop die jurken verkoopt die zowel stijlvol als comfortabel zijn, en Bergman Mode komt daar dicht bij. De Noa zomerjurk zit heerlijk en is veelzijdig genoeg voor zowel een dagje uit als een informeel etentje. De klantenservice beantwoordde mijn retourvraag binnen een dag.

Reply from Bergmanmode
Ik heb de Eline midi-jurk besteld tijdens de zomersale en ben aangenaam verrast door de kwaliteit. Voor die prijs had ik eerlijk gezegd minder verwacht. De stof valt mooi en de ruches geven de jurk een elegante uitstraling zonder overdreven te zijn. Levering duurde iets langer, maar dat was vooraf duidelijk aangegeven. Geen verrassingen, wel een blije klant.

Reply from Bergmanmode
De klantenservice van Bergmanmode is pure nep .je schiet er niks mee op .
Ze zeggen duizend maal excuses, maar ondertussen helpen ze je niet.
Koop nooit iets van deze nepwinkel het komt uit China en terugsturen moet ook naar China. Niet zoals ze laten overkomen dat het een Nederlands bedrijf is. Het is nep
Wees op uw hoede

Reply from Bergmanmode
De cargo broek die ik bestelde is degelijk en de pasvorm is correct. Wat mij opviel is dat de productfoto's iets te flatteus zijn en de kleur was in het echt iets donkerder dan verwacht. Verder is de levertijd een punt van aandacht; voor een Nederlandse webshop duurt bijna twee weken toch wat lang. Niet ontevreden, maar ook niet enthousiast.

Reply from Bergmanmode
Prachtige collectie en uitstekende kwaliteit voor een eerlijke prijs. De Eline midi-jurk met ruches is een echte aanwinst voor mijn garderobe. De stof voelt hoogwaardig aan en de afwerking is verzorgd. Bestelling netjes verpakt ontvangen. Ik ben blij dat ik dit merk ontdekt heb en kom zeker terug.

Reply from Bergmanmode
Tot ongeveer 19 juni 2026 was dit bedrijf vindbaar op het webadres bergmanmode.nl
Ik heb iets besteld op die website die nu ‘uit de lucht’is.
Ze zijn nu opeens actief onder de naam bergmanmode.com
Dit lijkt op een‘dropshipper‘. Een dropshipper verkoopt producten in een eigen webshop zonder voorraad en laat de leverancier (vaak uit het buitenland) rechtstreeks naar de klant verzenden, waarbij de gevaren voor de consument vooral zijn: lange levertijden, slechte productkwaliteit, moeizame retour- en garantieafhandeling, onverwachte invoer- en douanekosten en het risico op betalen voor iets dat nooit aankomt.
PS: Gisteren bestelling ontvangen. Kwaliteit is belabberd. Ik heb mijn les geleerd.

Reply from Bergmanmode
Learn more about other kinds of reviews.