Beter Horen - Maarssen Reviews

TrustScore 4 out of 5

Dr. Plesmanlaan 190a, 3601 DG Maarssen, Utrecht, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Heel fijn geholpen door de gehoorexpert Yolanda. Slaap- en festival oordoppen laten afmeten. Zitten perfect! Ik zou hier zeker aanraden om heen te gaan en kom graag terug in de toekomst.

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben uitermate tevreden over de wijze waarop ik ben geholpen door Beter Horen, Plesmanlaan te Maarssen. De audicien José heeft mij op haar eigen sympathieke en zeer deskundige wijze geholpen. Ze... See more

Rated 5 out of 5 stars

een dag voor mijn vertrek ruim een week geleden naar Frankrijk was ik mijn gehoorapparaat kwijt geraakt. Dus geen tijd om een nieuwe aan te schaffen. Beter Horen (Maarssen) bood mij toen gratis een ti... See more

Rated 1 out of 5 stars

Het linker toestel levert al vanaf het begin (2 jaar) slechte prestaties waardoor het feitelijk onbruikbaar is. Er is aan geboord, geveild en geslepen zonder bruikbaar resultaat. Vlg medewerkster moet... See more

Company replied

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1,496 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 2 out of 5 stars

De winkel is telefonisch niet te…

De winkel is telefonisch niet te bereiken. Als je het toch probeert kom je op de afsprakenlijn terecht, waar je helemaal niet hoeft te zijn. Als je dan daar toch iemand aan de lijn krijgt word je verzekerd dat er binnen vier werkdagen vanuit de winkel contact met je wordt gezocht. Is niet waar!! Uiteindelijk maar in de auto gestapt om fysiek de winkel te bezoeken.

February 4, 2025

Beste Claassen,

Bedankt voor uw bericht.

Graag bieden wij onze excuses aan wat betreft uw terugbelverzoek. Uw specifieke vraag kon alleen beantwoord worden door onze collega die u eerder heeft geholpen. Helaas is de desbetreffende collega niet iedere dag aanwezig. Neemt natuurlijk niet weg dat wij u eerder hadden moeten terugbellen.

Wij hopen u nog vaker te mogen helpen bij de desbetreffende Beter Horen winkel.

Fijn personeel

Fijn geholpen en er wordt naar je geluisterd.

January 7, 2025

Beste Yvonne Hillebrand,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons service.

We hopen u in de toekomst weer te mogen helpen

Rated 2 out of 5 stars

Al meer dan 10 jaar ben ik hier klant

Al meer dan 10 jaar ben ik hier klant. Beetje bij beetje neemt de service af. Nu vandaag werd ik zelfs niet geholpen om mijn gehoorapparaat wat floot bij te stellen. Natuuflijk wil ik dan best even wachten. Alleen maar op afspraak. Je kon altijd binnenlopen. Zelfs vorige week nog. Al jaren roepen ze dat ze bezig zijn om ook op zaterdag open te te zijn. Lukt nog steeds niet. Voor werkenden lastig. Jammer.

October 21, 2024
Unprompted review

Beste Bockmeulen,

Bedankt voor uw bericht.

Graag willen wij iedereen voorzien van de beste service, ook bij vakwerk zoals bijstelling van uw hoortoestel. Wij werken hierom op afspraak om kwaliteit van onze service te waarborgen. Wij hopen dat u dit begrijpt. U bent verder van harte welkom bij de desbetreffende Beter Horen winkel.

Rated 5 out of 5 stars

Prima service en vriendelijk personeel

Ik ben een paar keer zonder afspraak binnengelopen met probleempjes met de nieuwe gehoorapparaten van mijn schoonmoeder. Telkens vriendelijk en vakkundig geholpen. Ook de uitleg over het schoonmaken en vervangen van onderdelen werd in alle rust gedaan.

October 11, 2024
Unprompted review