Vorige week bij de dames in Sittard mijn 1e hoortoestel op proef gekregen. Van binnenkomst tot einde afspraak wordt er vol enthousiasme de klant begeleid. Goede uitleg, duidelijke taal en kundig advie... See more
Tunnelstraat 95, 6135 BS Sittard, Limburg, NL
Company replied
Vanmorgen om 9.15u bij Beter Horen. 2 dames aanwezig, beiden hadden niks te doen. Goedemorgen, Goedemorgen. Betwr horen mederwerker:Heeft u een afspraak Ik:Nee Beter horen medewerker:Da... See more
Tunnelstraat 95, 6135 BS, Sittard, Limburg, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Genoeg kennis aanwezig. Ze nemen de tijd voor je in het hele traject en kwaliteit van producten is goed.

Reply from Beter Horen - Sittard
Mega fijne ervaring gehad bij beter horen te sittard. Helaas moet ik al op jonge leeftijd gehoorapparaten. Maar vanaf de eerste afspraak werden alle zorgen al ontnomen en ook eerlijk gezegd wat wel en niet haalbaar was. Ik had de afspraken met Arjan en ik wil hem echt 1000 maal bedanken voor de goede hulp. Het waren fijne afspraken en ik voelde me heel gehoord. Ook vond ik het heel fijn dat er niet om de feiten heen gedraaid werd en gewoon gezegd werd hoe het was.
Kortom ik zou beter horen in sittard echt aanraden ik kan er niets anders van zeggen dan dat het echt een fijne ervaring was.

Reply from Beter Horen - Sittard
Prima persoonlijke hulp, vriendelijk en betrouwbaar
Ben zeer tevreden

Reply from Beter Horen - Sittard
Helaas moest ik er ook aan geloven, mijn eerste hoortoestel. Ik werd geholpen door Nadine. Zij nam alle tijd, was kundig en sympathiek. Ze heeft me het probleem duidelijk uitgelegd, welke oplossingen mogelijk waren en hoe het traject verder zou verlopen.
Ik zou Beter Horen Sittard (of in ieder geval Nadine) aan iedereen aanbevelen.
Ik ben heel goed geholpen met het testen van mijn gehoorbescherming. Precies op tijd, fijne en vriendelijke service!
Goed geholpen met een schoonmaaksetje!
Ben zeer goed geholpen na een uitgebreide en lange gehoortest op zowel geluid als spraak en de nieuwe amplifon apparaatjes voldoen prima!
veel tijd aan mij besteed en professioneel advies gekregen
Op verzoek van beter horen is het hoortoestel gecontroleerd in het filiaal in Sittard. Bij deze controle is door een medewerker van beter horen de batterij houder gedemonteerd en deze is defect geraakt. De medewerker zou de batterij houder bestellen en ter plaatse het hoortoestel repareren. 23 dagen later heb ik het filiaal gebeld voor de status van het defect. Deze verontschuldigde zich omdat ze contact hadden moeten opnemen dat het zo lang duurde, maar de volgende week zou het hoortoestel gerepareerd zijn.
Na 46 dagen nog niks vernomen van beter horen en een klacht ingediend dat de reparatie zo lang duurde. De klantenservice heeft een terugbel verzoek ingepland bij het filiaal in Sittard.
Na 52 dagen nog niks vernomen van beter horen in Sittard. Weer een klacht ingediend dat de eerder ingediende klacht niet fatsoenlijk wordt afgehandeld.
Volgens de klantenservice is de oorzaak de drukte en personeels te kort op verschillende afdelingen. Wederom is een terugbel verzoek ingepland bij het filiaal in Sittard.
Na 61 dagen weer een klacht ingediend dat de reactie van de klantenservice over het personeels te kort niet correct is. Op internet kunnen in die week in Sittard nog minimaal 9 afspraken ingepland worden.
Hierop heb ik geen reactie gekregen van de klantenservice.
Nadat de medewerker van beter horen 85 dagen geleden het toestel defect heeft gemaakt heb ik een mail gestuurd met mijn conclusies:
de klachten worden niet naar wens afgehandeld, dat beter horen liever veel klanten heeft dan tevreden klanten, een nieuw toestel sneller word geleverd dan een batterijhouder. Beter horen zijn service niet kan nakomen. En tenslotte dat de klantenservice niet voldoende actie neemt op de klachten op te lossen.
Een dag later door beter horen gebeld, dat ze het hoortoestel willen opsturen. Dit zou ongeveer 1.5 weken duren. In dit gesprek ontbrak een sorry van beter horen.
Het toestel naar Sittard gebracht. Door de medewerker een blaadje onder mijn neus geduwd dat ik moest invullen en weg was hij.
NA 98 DAGEN is het hoortoestel weer operationeel. Bij het ophalen van het hoortoestel wederom geen sorry.
na het plaatsen van bovenstaande review is het wel mogelijk voor beter horen om binnen 24 uur contact op te nemen. op een terugbel verzoek van de klantenservice richting filiaal in Sittard voor een passende oplossing schijnt dit niet mogelijk te zijn. uit hun reactie blijkt ook, dat ze alleen excuses aanbieden voor de vertraging en niet voor manier van doen door de medewerkers. de bewering dat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat is niet mijn ervaring. de communicatie is ook niet in orde, want nadat het hoortoestel weer operationeel is, krijg ik een mail op mijn laatste klacht met de vraag voor mijn gegevens, zodat zij kunnen aangeven, wanneer het toestel gerepareerd is.

Reply from Beter Horen - Sittard
Op advies een gehoortest laten doen. Fijn dat het op afspraak gaat bij Beter Horen, dan is er ruim de tijd voor je en voel je niet de druk van andere wachtenden. Ik was wat vroeg en kreeg een kop koffie aangeboden. Klantvriendelijkheid en service staat hoog bij Beter Horen. Je wordt op een rustige en fijne manier geholpen, alles wordt goed uitgelegd. Je merkt dat ze plezier hebben in hun werk. Alles was goed gelukkig naar aanleiding van de hoortest. Mocht ik dit nog een keer nodig hebben in de toekomst dan kom ik hier zeker terug!
Vriendelijke ontvangst door Nadine. Er staat een professioneel team met hart voor de zaak.In mijn geval hebben zowel Kevin en Sandra mijn vragen naar tevredenheid kunnen beantwoorden. Eerlijk advies en alle ruimte gekregen voor het uittesten.
Minpunt vind ik de telefonische bereikbaarheid.
Een chapeau voor het hele team!
Professionele medewerkers. Echter, binnenlopen zonder afspraak onmogelijk. Ook als het gewoon maar vervangen van het slangetje is. Wordt je weggestuurd om eerst een afspraak te maken.
Telefonische bereikbaarheid van vesting(ingen) slecht.

Reply from Beter Horen - Sittard
Korte wachttijd. Personeel is vriendelijk en niet gehaast.
Dringt niets op.
Vorige week bij Beter Horen in Sittard een afspraak voor het aanmeten van gehoorbescherming, om zo veilig te kunnen touren met de motor.
Ik werd vriendelijk ontvangen en de dame waar ik de afspraak bij had was ook heel vriendelijk en legde alles heel goed uit.
En omdat ik er toch was werd ook een hoortest gedaan. Gelukkig was er niks mis met mijn gehoor dus bleef het (voorlopig) enkel bij de gehoorbescherming.
Kleine tip heb ik wel… Er was tamelijk wat ruis te horen van buiten het kamertje waar de hoortest werd afgenomen. Kijk naar mogelijkheden om dit te doen in een geluidsdichte ruimte.
Begin april bij Beter Horen Sittard geweest voor het aanmeten voor oorstukjes voor de motor. Bij binnenkomst heel vriendelijk te woord gestaan. Tijdens de afspraak werd er goede uitleg gegeven over wat ze precies gingen doen en hoe ze het gingen doen. Tevens ook een hoortest gedaan. Ook bij deze test werd er precies uitgelegd wat er ging gebeuren en wat ze gingen meten.
Top service
Heel vriendelijk, professioneel en service gericht personeel.
Hoortest en gesprek met Arjan gehad, wat een fijn persoon, het doet me goed om te zien dat er zo’n mensen in onze maatschappij leven. Hij was oprecht en warm en menselijk. Je ziet dat zo iemand zoals hij een hart heeft voor iedereen. Dankjewel voor je adviezen en voor je tijd!
Meting oke, je krijgt niets mee voor hygiene, slecht bereikbaar. App heeft nooit gewerkt en ik ben door mijn werk niet in staat langs te komen. Zal jullie nooit aanbevelen. Mijn vrouw heeft filters en dopjes in de zaak gehaald , ze wisten niet eens welke dus hebben ze de verkeerde mee gegeven.

Reply from Beter Horen - Sittard
Learn more about other kinds of reviews.