Vorige week bij de dames in Sittard mijn 1e hoortoestel op proef gekregen. Van binnenkomst tot einde afspraak wordt er vol enthousiasme de klant begeleid. Goede uitleg, duidelijke taal en kundig advie... See more
Tunnelstraat 95, 6135 BS Sittard, Limburg, NL
Company replied
Helaas moest ik er ook aan geloven, mijn eerste hoortoestel. Ik werd geholpen door Nadine. Zij nam alle tijd, was kundig en sympathiek. Ze heeft me het probleem duidelijk uitgelegd, welke oplossinge... See more
Vanmorgen om 9.15u bij Beter Horen. 2 dames aanwezig, beiden hadden niks te doen. Goedemorgen, Goedemorgen. Betwr horen mederwerker:Heeft u een afspraak Ik:Nee Beter horen medewerker:Da... See more
Company replied
Vriendelijke ontvangst door Nadine. Er staat een professioneel team met hart voor de zaak.In mijn geval hebben zowel Kevin en Sandra mijn vragen naar tevredenheid kunnen beantwoorden. Eerlijk advies... See more
Tunnelstraat 95, 6135 BS, Sittard, Limburg, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Super service! Goede en duidelijke uitleg over nieuwe hoortoestellen. Moest rekening hebben vóór 31-12 vh jaar, werd geregeld.
Zeker behulpzaam en vakkundig(voor zover ik als leek dit kan beoordelen)
Het personeel had plezier in het werk.
Tot tweemaal toe proberen ze bij Beter Horen te Sittard, extra spullen aan te smeren waarvoor niet is gevraagd en zelfs nadrukkelijk is gezegd dat ze die van de offerte dienen te halen. Zelfs op klachten wordt niet gereageerd, dus het ontbreekt duidelijk aan zelfreflectie en zelfcorrectie. Beter Horen te Sittard heeft (weer) een klant minder.
AANVULLING:
In onderstaande reactie van Beter Horen wordt beweerd dat geprobeerd is om contact met mij op te nemen, maar dat is beslist niet het geval. Blijkbaar wil Beter Horen de indruk wekken dat ze reageren op klachten, maar indertijd heb ik ze twee keer moeten herinneren om te reageren op mijn e-mails en daarna hebben ze tot tweemaal toe ook niet gereageerd op klachten. Naar aanleiding van een slechte review op Trustpilot reageert Beter Horen wel redelijk snel, maar dan is het echt te laat. Het was beter geweest dat Beter Horen de klant serieus neemt op het moment dat het moet.

Reply from Beter Horen - Sittard
Bij deze zaak in sittad staan ze met 4 man te ouwehoeren terwijl je een wachtende klant bent, vervolgens komt eindelijk iemand na je toe, en vraag je voor harde oorbeschermers doppen, moet je eerst je oren laten schoonspuiten is het antwoord, kunt u niet even kijken is me vraag, de man inkwestie gaat met veel tegen zin zijn werkkamer in en gaat vervolgens 5 meter van me af staan en zegt kom maar ??? dus ik moet naar hem komen als een kleine school jongen, klantvriendelijk een waardeloze man, man met baardtje is het overigens ja laat maar schoonspuiten en maak maar een afspraak via internet. kan een afspraak niet nu ik hier ben gemaakt worden, de man reageerd geergerd NEE. vervolgens afspraak gemaakt via internet, kom je weer binen staan ze weer te ouwehoeren geen klant binnen buiten mezelf, ga maar zitten en vervolgens helpen ze later dan de afgesproken tijd, tenminste dat dacht ik, ze hadden opstaan voor een gehoorstest , ik zeg daar kom ik niet voor, oordoppen is de afspraak, zou ik weer een nieuwe afspraak moeten maken, dacht het dus niet, waardeloze ballentent.Hoop dat ze met name de man met het baardtje de straat op stampen, wat een arrogante zak !!!

Reply from Beter Horen - Sittard
Er wordt goed gekeken welke hoortoestellen voor jou toereikend zijn
Goed en rustig wordt er geluisterd waar je tegenaan loopt en waar nodig actie ondernomen
Alles is zeer goed afgehandeld, en de rekening is goed ontvangen en betaald, dus zeer tevreden.
Learn more about other kinds of reviews.