Ik heb geen ervaring met andere verkopers van hoortoestellen. Mijn ervaring is tot nu toe heel positief. De audioloog, Jasper Simons, die me helpt is erg vriendelijk en geduldig. Wel jammer dat het re... See more
Location
Switch locationWestermarkt 126/127, 5042 SZ Tilburg, Noord Brabant, NL
See what reviewers are saying
De ontvangst in de winkel was goed en de “behandeling” bij de audicien was uitstekend. Alleen de telefoonapp was niet zo,n succes. Deze heb ik tot volle tevredenheid vervangen door een afstandsbedi... See more
Aardige man die verstand heeft van zaken. Het traject wat ik ging volgen bij kno arts door hem ge adviseert was ook top de afspraken liepen op volgorde met max 5 minuten tussen pauze tussen de verschi... See more
Om te beginnen kreeg ik ‘n herinnering dat ik op 22 Augustus ‘n afspraak had.Ik was er 12 minuten voor aanvang en de balie medewerkster vroeg of ik iets te drinken wilde hebben,waarop ik zei graag,en... See more
Company details
Written by the company
Contact info
Westermarkt 126/127, 5042 SZ, Tilburg, Noord Brabant, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Gehoorapparaat
Je wordt zeer goed geholpen door de audicien hij lost problemen op tot het naar wens is dus ik ben dik tevreden mevr. Oosterveen
Ongelooflijke service van medewerkster…
Ongelooflijke service van medewerkster Esther Hazebroek! Waarom? TV van mijn moeder was stuk en ik had voor haar een tijdelijke TV geregeld. Echter de ringleiding werkte niet. Ondanks dat Beter Horen aangaf bij gebrek aan personeel niet alle service te kunnen verlenen die ze gewend zijn gaf Esther aan dat ze zelf naar mijn moeder zou gaan na haar werktijd om te kijken of ze het probleem kon oplossen. En ja, ze loste het probleem super snel op. Mijn moeder die 87 jaar is en eigenlijk hele dag TV kijkt was zo ontzettend blij, dankbaar dat het geregeld was. Beter Horen: koester medewerkers als een Esther!!!!! Chapeau voor haar!
fijne winkel ,vriendelijk personeel…
fijne winkel ,vriendelijk personeel ,vragen als je binnen komt of je thee of koffie lust ,nemen alle tijd voor je geen gehaast .als er iets is loop gewoon binnen zonder afspraak .prima parkeerplaats .
Persoonlijke aandacht en luisteren…
Persoonlijke aandacht en luisteren vooral.
Oplossingsgericht
Vriendelijke medewerkers
Vriendelijke ontvangst.
Vriendelijke ontvangst.
Deskundige begeleiding.
Goede service.
Er wordt met je meegedacht.
Altijd keurig en vakkundig geholpen
gewoon prima en met aandacht geholpen
Vakmanschap /vriendelijk zijn.
De vriendelijke en deskundige manier van omgaan met de klant waar echt de tijd voor is.
Ook de voorlichting over de te declareren nota is zeer goed.
Geweldige service en heel vriendelijk…
Geweldige service en heel vriendelijk personeel.
Goed advies en begeleiding met mijn…
Goed advies en begeleiding met mijn gehoorapparaat:Alleen het verdere personeel mag wel een beetje beter opgeleid worden:
Uitstekende service
Uitstekende service. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de cliënt met een duidelijke beeld van wat de mogelijkheden zijn.
kom al van 1993 bij beter horen ,en als…
kom al van 1993 bij beter horen ,en als ik dus niet goed behandeld zo worden was ik niet zo lang gebleven
Geweldige uitleg allemaal correct en…
Geweldige uitleg allemaal correct en allemaal behulpzaam zou ze zeker aan iedereen aan bevelen
Zeer behulpzaam.
Fijne service.
Ik werd voldoende ingelicht
Ik werd voldoende ingelicht. En er zijn geen verrassingen.
The Trustpilot Experience