Beter Horen - Vlissingen Reviews 39

TrustScore 4 out of 5

4.2

Coosje Buskenstraat 155, 4381 LD Vlissingen, Zeeland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

rustige en bekwame uitleg van de testen en de mogelijkheden. Dachten dat ik mijn hoorapparaten wel terug zou brengen vanwege mijn scepsis. Mocht wel 3x teugkomen om eea. bij te stellen/aan te passen... See more

Company replied

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Goede deskundige voorlichting en begeleiding. Vriendelijke benadering en neemt de tijd voor advies. Geen druk om een gehoorapparaat aan te schaffen. Ook bij herhalingen goed geholpen.

Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Goede ontvangst en HEEL prettig…

Goede ontvangst en HEEL prettig personeel

April 7, 2026

Beste mevrouw Dingemanse,

Bedankt voor uw zeer positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Vlissingen, en dat u tevreden bent met onze service en goede ontvangst. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Rated 5 out of 5 stars

Zeer deskundig en prettig.

Meerdere zeer goede metingen en adviezen. Apparaten inmiddels in. Voldoen prima. Opties functioneren als aangegeven.

January 9, 2026

Berste mevrouw Witte,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Vlissingen, en dat u tevreden bent met onze service en goed advies. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Rated 5 out of 5 stars

goede service en goede kwaliteit goed…

goede service en goede kwaliteit goed personeel

January 20, 2026

Beste meneer Kikkert,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Vlissingen, en dat u tevreden bent met onze goede service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

De aimabele ontvangst!

De aimabele ontvangst. Begripvolle, empathische gesprekstijd. Nakomen van toezeggingen!

December 2, 2025

Beste meneer en mevrouw T.P. de Badt,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Vlissingen en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Rated 3 out of 5 stars

Prettige contacten met vakbekwame…

Prettige contacten met vakbekwame audiologen. Wat ik mis is het snelle antwoord als ik een probleem heb met nieuwe hoorapparaten. Telefonisch word je doorgeschakeld naar het Beter Horen contactccentrum maar daarmee kan alleen een afspraak op lange termijn worden gemaakt. Maar in de meeste gavallen is er behoefte aan een snel antwoord op een actueel probleem.

September 30, 2025

Geachte meneer/mevrouw Zuurveen,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer er bij een actueel probleem alleen een afspraak op lange termijn kan worden gemaakt. Wij adviseren om in dat geval een voicemail achter te laten, waarna u binnen een dag door de winkel wordt teruggebeld en u waarschijnlijk eerder terecht kunt.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Beste W.J. Hardenberg,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel. Natuurlijk kunt u altijd bij ons terecht voor al uw vragen.

Beter Horen.

De service betreft de aanschaf van…2 st gehoorapparaten

De service betreft de aanschaf van gehoorapparaten (metingen, uitleg en inregelen) verliep geheel naar wens.
Prima uitleg en veel aandacht voor vragen omtrent gehoorproblematiek.

May 20, 2025

Beste SJ,

Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent over de begeleiding van onze collega's in de winkel in Vlissingen. Bij Beter Horen staat de klant centraal. Wij nemen de tijd voor iedere klant om deze zo goed mogelijk te helpen.

Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Toplokatie

Top behandeld door Kim.

February 25, 2025

Beste Krijn-b,

Bedankt voor uw bericht.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega. U kunt als klant altijd een afspraak maken voor het bijstellen of aanpassen van uw hoortoestel. Wij proberen de hoortoestellen perfect aan te passen op uw behoeften. Hopelijk kunt u nu weer optimaal genieten van uw gehoor.

Mocht u nog vragen of hulp hebben, kunt u ons altijd bereiken.

Rated 4 out of 5 stars

Let op datum aanschaf ivm eigen risico zorgverzekering

De hoormetingen worden professioneel uitgevoerd. Personeel is vriendelijk, geduldig en kundig. Alles wordt duidelijk uitgelegd. Ik hoor nu beter met deze nieuwe hoortoestellen.

Maar.. 15 november 2024 had ik een afspraak bij Beter Horen voor deze nieuwe hoorapparaatjes (omdat mijn oude apparaatjes in december 5 jaar oud waren).
Teleurstellend dat de vervolgafspraak doorgeschoven is naar januari 2025.
Hierdoor moest ik meteen de € 385,00 eigen risico voor 2025 betalen.
Indien ik de apparaatjes gewoon in november of december had kunnen kopen, had mij dat een paar honderd euro gescheeld.

Ook teleurstellend dat je als het ware verplicht wordt een pakket mbt onderhoud en service af te nemen, waaronder een oplader van € 349,00.
Dezelfde oplader kost bij een andere leverancier nl ruim 200 euro goedkoper...
Als ik die oplader niet van Beter Horen zou kopen, dus niet het hele pakket, dan wordt de service een stuk minder.

De service was overigens hiervoor altijd 100% in orde.

January 27, 2025

Werd goed geluisterd

Werd goed geluisterd. Goede adviezen naar mijn idee. Maar bij een eerder contact met een andere medewerker was ik verre van tevreden. Heb toen om een andere medewerker gevraagd en toen was mijn ervaring zoals boven vermeld.

January 7, 2025

prettige benadering

prettige benadering, goede deskundige begeleiding,
geduld.

December 3, 2024

Beste j van donselaar,

Bedankt voor uw reactie.

We zijn blij om te horen dat u goed bent geholpen door onze collega's. We zullen uw complimenten doorgeven aan de winkel.

Deskundig en zeer vriendelijk

Wij hebben een zeer deskundige en vriendelijke ervaring gehad in Vlissingen. De mensen waren heel behulpzaam en adviserend en bovenal nog heel gezellig ook. Nico en Corrie.

October 18, 2024
Unprompted review
Rated 1 out of 5 stars

Mijn vader heeft een peperduur toestel…

Mijn vader heeft een peperduur toestel aangesmeerd gekregen wat ook nog niet werkte bij hem, hij heeft geen smartphone en internet om het toestel in te regelen
Dat dit de werkwijze dan onder andere beter horen is kun je zien in de uitzending van radar van 11-03

September 1, 2023
Unprompted review

Beste arn Janse,

Bedankt voor uw bericht. Kunt u rechtstreeks contact opnemen met de desbetreffende winkel?

De kwaliteit van onze service wordt gewaarborgd door regelmatige controles van onze audiciens. Met een persoonsgerichte benadering van hoorzorg worden de hoortoestellen altijd afgestemd op de hoorwensen van uw vader. U bent van harte welkom in uw Beter Horen winkel.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look