Audicien uiterst vriendelijk, nam alle tijd om dingen uit te leggen, gaf alle ruimte om de juiste keuze te maken. Legde uit, maar drong niet op. Op afgesproken tijd ook daadwerkelijk aan de beurt (hoo... See more
Hogerop 18, 2711 BV Zoetermeer, Zuid Holland, NL
Company replied
Er werd veel aandacht besteed aan het zoeken naar de juiste oplossing. Al die reclame-filmpjes zijn zwaar overdreven. Maar bij Beter Horen Zoetermeer werd echt gezocht naar maatwerk. De audicien was n... See more
Company replied
Onderzoek in de winkel werd prima gedaan, voorlichting apparaten ook. Sommige vragen werden niet goed opgelost omdat de kennis ontbrak, m.n. over het app gebruik en technische vragen. Jammer, een ge... See more
Company replied
Heel goed geholpen en het werd allemaal heel rustig uitgelegd. Ontzettend fijne en vriendelijke audioloog
Hogerop 18, 2711 BV, Zoetermeer, Zuid Holland, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Beter Horen - Zoetermeer
De manier waarop ik ben geholpen bij "beter horen", zoetermeer was geweldig! Extra omdat ik van spanje naar nederland kwam om mijn oren te laten testen. Top service!
Goed geluisterd en zeer vriendelijk geholpen door de vaste medewerker door Judith. We voelde ons heel erg op ons gemak.

Reply from Beter Horen - Zoetermeer
al vanaf de 1e keer in 2021 heel klantvriendelijk ,goede uitleg en altijd met juiste adviezen
ben heel blij met mijn hoortoestellen ik ben ook heel fijn en ik kreeg goede info
Er werd gied meegedacht met het probleem om de oortjes gied te plaatsen.
Deskundig en behulpzaam personeel,die echt de tijd voor je nemen.
Men was vriendelijk en gericht op het hoorprobleem, waarbij ook werd aangegeven in welke situatie een hoortoestel niet hielp. Ook werd de nodige aandacht gegeven aan het onderhoud van de toestellen en de daarbij te gebruiken hulpmiddelen. tenslotte werd aangegeven welke hulp men kon geven bij problemen of vragen en wanneer de winkel daarvoor open was.

Reply from Beter Horen - Zoetermeer
Vriendelijke mensen die de tijd voor je nemen en luisteren naar je wensen.
De nieuwe hoortoestellen zijn echt een geweldige verbetering t.o.v. de oudere.
Ik was erg blij met de prettige manier van omgaan met de klant. De heldere en duidelijke informatie en er is ruim de tijd genomen om alles uit te leggen.
Goed ontvangen goede uitleg en ook een goed luisterend oor. Kortom tevreden !
De aandacht die je krijgt is zeer persoonlijk geeft je het gevoel dat je er toe doet!
Het is een lang traject geweest uiteindelijk heb ik andere hoortoestellen gekregen maar er zal nog wat aan verbeterd moeten worden .
Ik heb een nieuwe afspraak gemaakt maar dat is wel 14 dagen wachten dat is jammer.

Reply from Beter Horen - Zoetermeer
Ik werd erg fijn en goed geholpen. Ben 3 keer geweest 1 keer voor voormeting, daarna bij de audicien en nog een keertje terug geweest om te kijken of ik tevreden was met mijn toestellen.
Learn more about other kinds of reviews.