Prettige service en mooie producten
Prettige service en mooie producten. daarnaast wordt er snel gereageerd op vragen en kreeg ik nog tips ook. echt een aanrader.
Onze slogan ‘Beterjagen voor jagers door jagers’ is ontstaan uit de passie die wij hebben voor jagen. Een peuterjachtje voor de voet, spannend hondenwerk, zitten in een gecamoufleerd hutje voor duif, kraai, eend of gans dan wel op de hoogzit of een drijfjacht op grofwild. Wij doen het allemaal graag en liefst vaak! Daarom kunt u ons altijd bellen als u twijfelt over een product of meer over de werking wilt weten. Bij veel producten sluiten wij ook een door ons zelf geschreven gebruiksaanwijzing bij, gebaseerd op de praktijk. Wij waren één van de eersten met Enforcers en Sillosocks en zijn exclusief vertegenwoordiger voor de Benelux van de beste Duivenflappers Fatal Attraction uit Engeland met 2 jaar garantie + duivenmolens + toebehoren. Wij versturen als Webshop de meeste artikelen direct uit voorraad. U kunt de artikelen ook afhalen bij ons magazijn in Hoofddorp, wel graag aub eerst een telefoontje ++31 (0) 6 50232862 In vijftig jaar achter de toonbank hebben wij geleerd dat vakkennis, voorlichting, betrouwbaarheid en top service onlosmakelijk met elkaar verbonden moeten zijn! Wij doen wat we beloven! Bezoek onze website www.beterjagen.nl, u zult aangenaam verrast zijn !
Willemsbos 17 , 2134EA, Hoofddorp, Netherlands
Super geholpen door de eigenaar met het uitzoeken en bestellen van jachtbenodigdheden voor mijn man!
Ik ben zeer tevreden, na de bestelling die ruim optijd bezorgd werd nog even gebeld. Werd uitermate vriendelijk te woord gestaan en het werd me al snel duidelijk, deze man is een jager in hart en nieren.
Zijn adviezen bleken dan ook zeer waardevol te zijn. Nogmaals bedankt.
Na advies ingewonnen te hebben bij de heer Goedvolk van beterjagen.nl heb ik een 2 delig bladerpak aangeschaft om o.a. reeën te kunnen fotograferen. Dit bladerpak bleek een groot succes! (Uiteraard waren fototoestel met tele-objectief eveneens gecamoufleerd). Reeën kwamen tot op minder dan 10 meter van mij te staan! Leverde geweldige foto’s op!
Anderhalve week geleden hier een zaklamp besteld. Gisteren terug gemaild waar het bleef of anders wilde ik mijn geld terug. Die middag een mail dat het gestuurd is. Vandaag binnen gekomen maar wat zie ik?? Er zit een prijssticker op van €11,95 en ik heb er volgens de site €19,95 voor betaald! Wat een afzetterij!
Hier niets bestellen dus! Stelletje oplichters!
Learn more about other kinds of reviews.