Super mooie naamslinger als kraamcadeau voor mijn neefje, goed meegedacht over kleuren ook. Sneller verstuurd dan verwacht! De ontvanger van het cadeau woont een uur van ons vandaan. Gelukkig kon het... See more
Company replied
Hele mooie naamslinger ontvangen! Communicatie verliep heel vlot. Charlotte heeft veel voorbeelden en kleuren doorgestuurd en ze heeft ontzettend veel opties! Levering sneller binnen dan verwacht. Hee... See more
Company replied
We hebben gister de letters ontvangen, en wat zijn ze PRACHTIG! Wij willen de letters los aan de muur gaan hangen en ze heeft voor ons aan alle letters een haakje gemaakt zodat we ze makkelijk kunnen... See more
Company replied
Een super mooie naamslinger ontvangen, ook echt heel erg mooi afgewerkt. Ook fijne communicatie. Charlotte dacht goed mee qua afmetingen omdat ik de slinger iets kleiner wilde hebben. Eigenlijk was al... See more
Company replied
Maakt in opdracht unieke handgetufte creaties van wol! 💗 Zelf ook leren tuften? Volg of geef een workshop cadeau! 🌟 Eigen maatwerk is in overleg mogelijk. Kijk op betuft.nl voor mijn verzameling handgemaakte kunstwerken. 🌈 Hiermee geef je ook jouw interieur een persoonlijk tintje en creëer je een warme gezellige sfeer in huis!🧶
Aakstraat 51, 5301TN, Zaltbommel, Netherlands
De naamslinger is van goede kwaliteit en ziet er super mooi uit! Charlotte communiceert fijn, persoonlijk. Blij met het eindresultaat.

Reply from Betuft
Betuft, dit handwerk kende ik niet tot Charlotte mij e.e.a. liet zien. Nu prijken er 2 bloempotten en mooi schilderij in de woonkamer. Heel tevreden over resultaat. Bedankt

Reply from Betuft
Super blij met de naamslinger. Ziet er echt heel mooi en kwalitatief uit. Vakwerk!

Reply from Betuft
Heel fijn contact met goed advies. Daarnaast snelle levering. De naamslinger die wij besteld hebben is professioneel maar knus te gelijk. Goede kwaliteit!
Ik heb voor mijn verjaardag een uniek cadeau gekregen van dit bedrijf gekregen. Een product waar tijd en moeite in is gestoken. Daar ben ik charlotte heel dankbaar voor!
Een prachtige naam slinger besteld om als kraamcadeautje te geven 🌸 Fijne service en goede kwaliteit.
Persoonlijk contact, mooie producten!
Maatwerk mogelijk.
Super leuke naamslinger als kraamcadeau besteld. Charlotte denkt mee en communiceert goed. De bestelling was ook nog eens eerder dan verwacht klaar dus ik ben heel blij en tevreden!
De naamslinger is een superleuk kraamcadeau, erg mooi gemaakt en topservice!
Wij hebben een foto aangeleverd en Charlotte heeft hem precies nagemaakt.
Wij en de ontvanger waren erg verrast hoe mooi het is ge worden.
Dit is echt een aanrader.
Een super gave slinger binnen gekregen.
Ik heb er iemand heel blij mee gemaakt, en het is ook nog is uniek.
Er wordt snel gereageerd en snelle levering!
aanrader!
Naamslinger besteld als kraamcadeautje. Mooi en leuk om te geven want de slinger zag er super uit! Charlotte heeft heel fijn meegedacht over de kleur en was erg behulpzaam. Aanradertje!
Een ontzettend leuk tuftwerk ontvangen, gemaakt voor een speciale gelegenheid. In overleg is heel veel mogelijk en het contact is prettig en professioneel. Een leuk cadeau om te geven.
Een super mooie spiegel gekocht, een origineel geschenk om kado te geven!
Het product is mooi afgewerkt + een snelle & vriendelijke service.
Ik ben helemaal blij met mijn aankoop.
Een prachtige bloempot en een leuk spiegeltje. Originele tuftwerken met een mooie afwerking!
We hebben een prachtige naamslinger ontvangen, keurig verzorgd en mooi verpakt. Wij zijn super tevreden. Bedankt lieve Charlotte!
Heel mooi handgemaakte naam slinger. Hangt prachtig op de babykamer, mooi afgewerkt. Fijne verkoopster met goeie ideeën en kleuradvies!
Learn more about other kinds of reviews.