bevidsthed.org Reviews 78

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Et godt og indformativ .får gravet nogle ting frem som man ikke tænker på i daglig dagen kan varmt anbefales også til genopfriskning af par forholdet

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan varmt anbefale Holger. Jeg har lige deltaget i Holgers mandegruppe for at udforske min forståelse af maskulinitet og var helt tilfreds. Gruppen levede op til hans beskrivelse af den på hjemsid... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kære Holger Du har virkelig gjort en forskel. Dine pædagogiske evner er høje, og hele den måde dulevere indholdet i dine kurser er fantastisk fine, måske du også har lidt held stemmelejet, men lige... See more

Company details

1. Coaching Center

Written by the company

Parterapi, individuel terapi og sexologisk rådgivning i København. Du kan læse mere om terapi, parterapi og sexologisk rådgivning her: http://www.bevidsthed.org/ Du kan også købe kurser og se priser på hjemmesiden.

4.9

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Et godt og indformativ .får gravet…

January 5, 2026

Hej Børge

Mange tak for din anmeldelse!

Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil anbefale kurset ”sådan får du…

Jeg vil anbefale kurset ”sådan får du ham til at åbne op og kommunikere” til alle kvinder i et parforhold med en mand. Ikke fordi det er kvinden, der egenhændigt skal påtage sig ansvaret for at tingene ind imellem er svære, men fordi det er sundt at få et andet perspektiv på, hvordan ubevidst og uhensigtsmæssig kommunikation og adfærd påvirker det menneske, der er den vigtigste person i dit liv. Tag kurset hellere i dag end i morgen.

July 7, 2025

Reply from bevidsthed.org

1000 tak for din anmeldelse. Jeg er så glad for, at kurset har givet dig noget🙏🏻

Selvudvikling …

Altid spændende at høre/læse Holgers materiale. Super godt til selvudvikling.
Tak Holger 🙏🏻

July 12, 2025

Hej Else-Marie🤗

1000 tak for din anmeldelse. Og tak for at du følger med!

Rated 5 out of 5 stars

Havde købt online kurset “sådan for du…

Havde købt online kurset “sådan for du din mand til at åbne op og kommunikerer” hvilket for mig var en øjenåbner i forhold til hvad man i et langvarigt forhold kan “komme til” at gøre, som ikke gavner kommunikationen og samhørigheden

January 16, 2025

Hej Dorthe

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du har fået noget ud af kurset.

Rated 5 out of 5 stars

Holger kan få et total dødt sexliv til…

Holger kan få et total dødt sexliv til at vågne igen
De bedste anbefalinger fra mig og min mand som er blevet forelsket på ny og har fået vores sexliv igen♥️♥️♥️

August 2, 2024

Reply from bevidsthed.org

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at kunne hjælpe :-)

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan varmt anbefale deltagelse i Kvindegruppen

Jeg kan varmt anbefale deltagelse i Kvindegruppen.
Meget lærerigt og inspirerende input fra Holgers side, krydret med hans meget rammende og skønne hverdagseksempler, der gør stoffet letforståeligt.
Tillidsfulde og ærlige samtaler i gruppen, hvor man finder ud af, at man ikke er alene om at tænke og føle, som man gør.

April 17, 2024

Reply from bevidsthed.org

1000 tak, fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse :-)

Rated 5 out of 5 stars

Kære Holger “ har gjort en forskel”

Kære Holger
Du har virkelig gjort en forskel.
Dine pædagogiske evner er høje, og hele den måde dulevere indholdet i dine kurser er fantastisk fine, måske du også har lidt held stemmelejet, men lige meget - TAK.
Mvh Frank Cerri

February 5, 2024

Kære Frank
Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, du har fået noget ud af mine kurser.

Rated 5 out of 5 stars

Opbyggelig og (k)ærlig medvandring i livet.

Hverdagens støj, bombedement af fordomme, Hollywood eventyr og salgsreklamernes glitterede verden bliver skåret ind til en øget bevidsthed om hverdagens lyksagligheder.
Konkrete jordnære og praktiske råd, der kan udfolde selvforståelsen og øge tilfredsheden i livet. Fulgte et 10 ugers kursus. For mig en rejse med øget bevidsthed på egne behov, vaner og begrænsninger. Glæder mig til at vandre gennem 2024 med “bevidsthed.org”

November 8, 2023

Reply from bevidsthed.org

Mange tak for din anmeldelse :-)

Rated 4 out of 5 stars

Holger Spanggaard

Holger Spanggaard - Parterapi & Psykoterapi, er et meget grundigt kursus i Parforhold og dynamikken der kan opstå deri med problemer, og med udmærket råd til løsninger.

på trods af at jeg ikke har været særlig deltagende, så har jeg stadig fået en hel del ud af selve kurset.

personligt har jeg ikke selv fået løs mine problemer, men det vil jeg mine er selvforskyldt.

Men jeg vil stadig mine at de fleste kan få den hjælp de har brug for.

October 11, 2023

Reply from bevidsthed.org

Hej Millo. Tak, for din anmeldelse :-)

Rated 5 out of 5 stars

Anmeldelse af online gruppeterapi for par

Min kæreste og jeg er over halvvejs i et online gruppeforløb for par. Det er noget jeg støtter mig til, med håb, da knuderne vi roder os ind i ikke løsnes på et øjeblik. Der er mange aspekter i forholdet med både de praktiske elementer, kommunikationen, nærhed osv. og Holger tager struktureret fat i hvert emne teoretisk. Der er spørgetimer hvor vi bliver hørt og også får noget ud af de andres spørgsmål.
Jeg ser også frem til at genhøre forløbet da man kommer ind i "Holgers Klub" som er en form for online slaraffenland for selvudvikling.

October 8, 2023

Reply from bevidsthed.org

Mange tak for din anmeldelse :-) Jeg er glad for, at du/I har fået noget ud af det. Kh Holger

Rated 5 out of 5 stars

Super kursus i kvinde/ mand relationer, så man kan få sit forhold til at fungere meget bedre.

Virkelig fint og let overskueligt audio/video kursus, så man kan blive klog på relationerne i sit parforhold . En stor hjælp til at få sit forhold til at fungere meget bedre.
Omfatter de forskellige emner om kvinde/mand relationer på en virkelig fin og klar måde og med gode eksempler.
Jeg er rigtig glad for at have fået kurset og vil høre/se det igen sammen med min kæreste. ( har fortalt ham om det og han er meget interesseret. Skønt :) )
Jeg tænker, at der er rigtig mange både i og udenfor forhold, der vil have god gavn af det. Vi er jo generelt forskellige kvinder/mænd.
Det giver en større forståelse for hinanden.
Godt arbejdsmateriale i slutningen af kurset.
Et 5 stjernet kursus, mange tak Holger Spangsgård :)

September 25, 2023

Reply from bevidsthed.org

Hej Pia-Meriam :-) Mange tak, for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du/I kan bruge kurset til noget :-)

Rated 5 out of 5 stars

Holger er supergod at snakke med

Holger er supergod at snakke med, og det er en rigtig god oplevelse at være der. Man føler at Holger kender til de udfordringer man står med, og at man kan sparre med ham om alt uden forbehold.
En stor anbefaling herfra!

Hilsen Morten

July 31, 2023

Hej Morten

Tak, for din anmeldelse. Den sætter jeg pris på!

Kæmpe anbefaling!!

Kæmpe anbefaling!!
Med ondt i livet omkring parforholdet og kærligheden, så hjælper Holger mig rigtig godt på vej med brugbare værktøjer og coaching i hvordan sådan nogle følelser håndteres bedst muligt.
Og oplever en masse gode resultater allerede 👍👍👍

April 8, 2023

Hej RBK

Tak, for din anmeldelse.

Dejligt at høre, at du får noget ud af vores samtaler.

Meget relevant emne

Meget relevant emne. Altid godt og dimpelt illustreret og fortalt.

March 19, 2023

Reply from bevidsthed.org

Hej Susanne. 1000 tak, for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du har fået noget ud af det :-)

Rated 5 out of 5 stars

Jeg blev opmærksom på Holgers univers

Jeg blev opmærksom på Holgers univers, via hans bredt favnende og let tilgængelige website -og webinarer.
I mødet med Holger som terapeut, har jeg oplevet, at der etableredes et respektfuldt rum for samtale og gensidig indsigt i 'byggestenene' for et velafbalanceret samlivet.
Jeg oplever Holger, som en særdeles kompetent og nærværende terapeut. Dette både igennem såvel individuelle samtaler, deltagelse i Mandegruppe, som i parterapeutisk sammenhæng.
Står du i livsomstændigheder, der kalder på en terapeut, kan du trygt henvende dig til Holger, der har mine bedste anbefalinger.

February 14, 2023

Hej Jesper

Mange tak, for din anmeldelse. Den sætter jeg stor pris på.

Jeg er glad for, at du har været tilfreds med vores tid sammen.

Rated 4 out of 5 stars

Super godt kursus med information som…

Super godt kursus med information som er brugbart, især for kvinder om mandens tankegang især i konflikter

October 10, 2022

Reply from bevidsthed.org

Mange tak, for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du har fået noget ud af kurset.

Take a closer look