De raparties aan onze 2 fietsen zijn prima uitgevoerd, hierover geen opmerkingen. Bij het ophalen van de fietsen, werdt er (na onze naam genoemd te hebben) gekeken of er al betaald was. Hier staat uw... See more
See what reviewers are saying
Company replied
Fiets gekocht voor dochter. Zaterdags uitgezocht dinsdags erop klaar. Snelle service. Goed en bekwaam, vriendelijk personeel.
conform afspraak een goede onderhoudsbeurt aan mijn fiets verricht. Heel tevreden over de behandeling
Company details
About Bike Totaal - Fietz Tubbergen
Written by the company
Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.
Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?
Bekijk elektrische fietsen
Bekijk winkels
Contact info
Grotestraat, 35, 7651 CH, Tubbergen, Overijssel, Netherlands
- +31 546 621257
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
We zijn er heel goed geholpen wat een…
We zijn er heel goed geholpen wat een goede service hebben ze daar.

Reply from Bike Totaal - Fietz Tubbergen
Hier wordt je echt fantastisch geholpen!
Ondanks dat ik er geen fiets zou kopen omdat we te ver weg van Tubbergen wonen, ik gaf dat ook gelijk aan, werden we heel goed geholpen, goede informatie en zeer vriendelijk. Ik mocht zelfs en paar fietsen uitproberen. Hij heeft ons stof tot nadenken gegeven. Als het kon gaf ik deze verkoper 10 sterren. Dikke pluim voor deze heer!

Reply from Bike Totaal - Fietz Tubbergen
Heel blij met m’n nieuwe racefiets
Vriendelijk personeel. Netjes rijklaar gemaakt en snel thuis bezorgd

Reply from Bike Totaal - Fietz Tubbergen
Mooie rustige verkoper dievallr tijd…
Mooie rustige verkoper dievallr tijd nam rn goed adviseerde.
Vakkundig en geduldig personeel
Vakkundig en geduldig personeel. Snel en adequaat geholpen.
Goed en eerlijk advies.
Fiets gekocht voor dochter
De raparties aan onze 2 fietsen zijn goed gerepareed maar...…
Bij het ophalen van de fietsen, werdt er (na onze naam genoemd te hebben) gekeken of er al betaald was. Hier staat uw fiets, u mag hem meenemen. Geen uitleg van de uitgevoerde reparaties en welke onderdeldelen nodig waren om te vervangen, ook geen rekening waar verantwoording van het te betalen bedrag op stond. Naar onze 2e fiets moesten we vragen, ook hier hetzelfde patroon, kijken of er betaald is en u mag hem meenemen, dat was het. Wij vinden dat slecht en geeft een onprettig gevoel!! Daarom geen 5 sterren.
Reparatie.
Reparatie nav schade ten gevolge van een val heel netjes en vakkundig gerepareerd.
The Trustpilot Experience