Goed geholpen bij het uitzoeken van een tweedehands e-bike. Veel keuze en goede service. De uitgezochte fiets is helemaal nagekeken en op verzoek is er een ander stuur op gezet. Erg blij met de fiets!... See more
Company replied
Vriendelijk personeel dat rustig de tijd voor je neemt en geen gladde verkooppraatjes heeft. Daarbij een prima service; de fietsen zijn volledig gemonteerd (zelfs de regenhuif was al op de bakfiets ge... See more
Company replied
Ten eerste een prachtig mooie winkel waar de fietsen staan opgesteld, alsof je door een snoepwinkel loopt. Vervolgens een duidelijk en uitgebreid verhaal over de verschillende bakfietsen. Gelijk maar... See more
Company replied
Prima ontvangen. Goede uitleg over de verschillende fietsen en daarbij de voor- en nadelen.
Written by the company
Dorpsstraat, 14, 7156 LL, Beltrum, Gelderland, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
M.b.t. onderhoudsbeurt van onze fietsen werden we op de hoogte gehouden wat eraan mankeerde en gemaakt of vernieuwd moest worden.
Zo werden onaangename verrassingen voorkomen.
Doen de dingen waar het om gaat. Zijn helder over prijs en afspraak. Altijd goede service op elk gebied.
Maken goede afspraken
Alles netjes op tijd
Extra seevice is standaard
Gewoon top
Fijn ontvangen..goede uitleg..heel vriendelijk..lekkere koffie...en goede uitleg waardoor ik goede keus kon maken..heel fijn geholpen!
Echt een super service van Bike Totaal Hofstede te Beltrum! Zij hebben een goede vergelijking gegeven toen ik mijn bakfiets kwam uitzoeken. De medewerkers gaven alle opties goed weer en hebben uitgebreid uitgelegd waarom er voor elk model en merk gekozen zou kunnen worden.
Ze kijken echt naar je behoefte en hebben kwaliteit producten om aan je wensen te voldoen.
Halen en brengen. Duidelijke opgave over kosten en redelijk zijn. Onderhoud is nodig en verhoogt plezier door goed lopende fiets.
Snel na de afspraak werden de fietsen opgehaald voor jaarlijks onderhoud. Na controle werd gebeld over de nodige vervangingen .
De volgende dag de fietsen weer terug gebracht, klaar voor weer een heerlijk zomer om rond te fietsen

Reply from Bike Totaal - Hofstede Beltrum