Eerste onderhoudsbeurt voor onze fietsen. Perfect geregeld en zelfs de fietsen netjes gepoetst. Ga zo door👍🏼🤠
Company replied
Fantastische zaak. Fijne behandeling en communicatie, je kunt goed je wensen aangeven en zij gaan dan verder kijken en onderzoeken of het mogelijk is op de fiets die jij wilt. Uitgebreide duidelijke i... See more
alles was zeer goed service zijn geweldig personeel is erg vriendelijk
Written by the company
Wilhelminastraat, 21, 7161 DB, Neede, Gelderland, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Wij werden erg vriendelijk geholpen,hadden alle tijd voor ons.

Ga zo door👍🏼🤠

Reply from Bike Totaal - Hofstede Neede
alles was zeer goed service zijn geweldig
personeel is erg vriendelijk

Reply from Bike Totaal - Hofstede Neede
Top ontvangen. Goede en snelle service. Goede actie in vervanging van belangrijke onderdelen. Vooruitstrevend onderhoud

Reply from Bike Totaal - Hofstede Neede
Tevreden over de vriendelijk en geduldige medewerker....ook tijdens de onderhandeling naar de uiteindelijke prijs van de fiets

Reply from Bike Totaal - Hofstede Neede
Eerlijk en zeer professioneel advies gehad van verkoopmedewerker. Denken goed mee. Erg blij met de gekochte fietsen

Reply from Bike Totaal - Hofstede Neede
Ik werd prettig geholpen, goed geadviseerd en kon de fiets dezelfde dag nog ophalen.

Reply from Bike Totaal - Hofstede Neede
Eerste keer maakte ik kennis met jullie gelijk goed contact met Ivan prettige en duidelijke uitleg over de fiets die we zochten

Reply from Bike Totaal - Hofstede Neede
Goede uitleg over de verschillende modellen. Ook erg goed geholpen met de uitleg en de mogelijkheden van een fiets verzekering. Ook hebben ze goede service verleent toen ik snel nekklachten kreeg doordat het stuur niet verder naar voorkon en ik mijn armen te gestrekt had. Tegen een kleine betaling is het naar tevredenheid opgelost en heb ik bijna geen nekklachten meer, ondanks mijn scoliose.
goede fiets en een goede service door het personeel
De juiste hulp bij het kiezen van een E- Bike.
Vriendelijk en deskundig personeel.
Mooie winkel.
Prima geholpen, ben er blij mee.
Vakkundig en vriendelijk personeel .
Kortom bijzonder aan te raden.
Fijn behandeld. Geduld heel duidelijk met uitleg. Zeker een aanrader.