See what reviewers are saying
Company replied
Zijn super klantvriendelijk en niks is hún teveel
Company replied
Company details
About Bike Totaal - Lennard Kalk
Written by the company
Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.
Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?
Bekijk elektrische fietsen
Bekijk winkels
Contact info
Hoofdstraat, 18, 9501 CL, Stadskanaal, Groningen, Netherlands
- +31 59 9613303
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Een ontzettend fijne zaak!
Een ontzettend fijne zaak om te komen, de eigenaar is een leuke vriendelijke man die echt de tijd neemt om je goed advies te geven zodat je de juiste keuze maakt welke fiets bij je past. Het personeel is ook altijd erg aardig dit zorgt ervoor dat je hier graag terugkomt. Ik kan iedereen aanbevelen hier te gaan kopen, ook wegens de goede service!
May use AI-assist with repliesRead more

Reply from Bike Totaal - Lennard Kalk
Geweldige service en zeer klantvriendelijk!
Zeer goede service, duidelijke uitleg over het gebruik en zeer klantvriendelijk. Perfect!

Reply from Bike Totaal - Lennard Kalk
Dat gedaan wat was afgesproken
Dat gedaan wat was afgesproken.
Vriendelijk en netjes.
Plezierig om naar toe te gaan

Reply from Bike Totaal - Lennard Kalk
Zijn super klantvriendelijk en niks is…
Zijn super klantvriendelijk en niks is hún teveel

Ondanks drukte goed geholpen
Lennard had het erg druk. Goed teken. Gevolg was wel dat de fiets niet helemaal op tijd klaar was. Toen wij kwamen kregen wij excuses hiervoor. En regelde hij dat we ergens koffie konden drinken met een heerlijk plankje lekkernijen. De fiets werd ondertussen netjes n elkaar gemaakt. We kregen goede en uitgebreide uitleg over de fiets. En werd er geholpen met fiets op de auto zetten. Dus wij zijn tevreden.

Reply from Bike Totaal - Lennard Kalk
Na de onderhoudsbeurt van Bike totaal…
Na de onderhoudsbeurt van Bike totaal Stadskanaal is mijn elektrische fiets weer als nieuw. Dik tevreden.

Reply from Bike Totaal - Lennard Kalk
Bij deze fietsenwinkel word er tijd…
Bij deze fietsenwinkel word er tijd genomen voor de klant. Er is ruimte voor vragen en de service is altijd goed. Al jaren zijn zij onze vaste fietsenwinkel. Wij willen niet meer anders!
Ik kom al jaren bij deze fietsen maker…
Ik kom al jaren bij deze fietsen maker bevalt mij goed hoor
Goede uitleg van de fiets en eerlijke…
Goede uitleg van de fiets en eerlijke mensen
Er word ruim tijd voor je gemaakt tijdens de overhandiging van de fiets
Goede service , en bekwaam personeel .
Het personeel helpt je goed
De reparatie als je die hebt duurt helemaal niet lang
Kundig en vriendelijk team!
Het personeel is altijd vriendelijk en levert maatwerk. Het team is zeer kundig en ook mijn kinderen gaan met plezier mee naar de winkel. Harde werkers. De winkel is goed bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid. Uitgebreid assortiment ook!
Afspraak snel gemaakt en ingepland
Afspraak snel gemaakt en ingepland. Netjes een bevestiging via sms en toen fiets klaar was wederom een sms-je. TOP!
Ze geven eerlijke uitleg en ze nemen…
Ze geven eerlijke uitleg en ze nemen ruim de tijd voor jou wensen
Proefrit gemaakt op verschillende fietsen
Echt toppie

Top bedrijf
Top bedrijf
Snel hulp geboden
Kundig personeel
Top eigenaar!
Hier een super tevreden klant
The Trustpilot Experience