We hebben een zeer deskundige begeleiding gehad bij de aankoop van onze fietsen. Er wordt volop tijd uitgetrokken per individuele klant. Je wordt vrij gelaten in je eigen keuzes, maar m'n verstrekt w... See more
Company replied
Hele goede service: snel, vriendelijk, eerlijk en persoonlijk. Er wordt echt geluisterd naar jouw wensen. Al jaren heel erg tevreden over de unieke service en klantvriendelijkheid van de mensen van de... See more
Company replied
Keurig netjes geholpen, fiets voor mij en mijn vrouw kon snel geleverd worden. Zeer vriendelijk personeel, proefrit van een kilometer of 15 was geen probleem.
Company replied
Zeer goede ervaring ermee al meerdere keren een fiets gekocht en altijd tevreden over de service en de kwaliteit van hun aan geboden service! Ga zo door! 👍🏼
Written by the company
Zusterstraat, 24, 4331 KK, Middelburg, Zeeland, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Voor de tweede keer zijn we naar van de Driest gegaan voor een fiets. en ook deze keer werden we goed geholpen, ook bij de aflevering zijn we netjes en goed te woord gestaan en geholpen. wij kunnen het een ieder aanbevelen om hier een fiets te kopen.
Altijd een uitstekende service, vriendelijk personeel die er alles aan doen om je als klant tevreden weer naar buiten te laten gaan
Ik kon zeer snel terecht met mijn e-bike. Zeer vlot gemaakt tegen een acceptabel tarief.
Vriendelijk en deskundig personeel
Ben weer eens goed geholpen bij het aankaarten van een probleem bij mijn nieuwe fiets. Kreeg een leenfiets mee
Personeel is vakkundig, behulpzaam en klantvriendelijk. En vergeet aub niet het onderhoudspersoneel in de werkplaats. Toppie
De beste fietsenmaker in Middelburg.
Al 9 jaar klant.
Hele vriendelijke mannen en super goede service.
Aardige mensen, maar wat meer informatie over de fiets was wel goed geweest.
Waar zit de bel, hoe werkt die.
Het ventiel was ook anders dan bij mijn vorige fiets.
Bij het gebruik van een fietspomp heb je een verloopstukje nodig...

Reply from Bike Totaal - van den Driest
We werden zeer goed geholpen bij de aanschaf van een nieuwe en de inruil van een oude fiets.
perfect geholpen service en advies en personeel fantastisch wat weel je norg meer ?
Ik ontdekte slijtage aan mijn riemaandrijving, heb dit bij Bike Totaal in Middelburg laten zien en binnen 24 uur was de noodzakelije reparatie gedaan. Perfecte service.
Fantastische service! Altijd vriendelijk & meedenkend. Erg vriendelijk team. De beste fietsenwinkel van Middelburg.
Alle tijd voor uitleg, alle tijd voor proefrit, goede service, vriendelijk personeel
Het is een heel erg goede tweedehands elektrische fiets en we zijn ook heel goed geholpen bij de aankoop ervan, reuze vriendelijk personeel die ons goed van informatie voorzag, klasse hoor! We hebben geen enkele spijt ervan, integendeel we zijn er dolgelukkig mee! Sorry, geen kritiekpunten…….
Heel prettig geholpen, al wist ik van tevoren al waar ik voor kwam. Snelle levering en afleveren was ook een goede ervaring