Bike Totaal - Vlassak Reviews

TrustScore 5 out of 5

Fabrieksstraat, 25, 6021 RC Budel, Limburg, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Onze dochter zocht een nieuwe fiets voor de middelbare school. We werden vriendelijk ontvangen. Er werdt heel goed gekeken naar haar zithouding en of de fiets de fiets de goede maat had. We kregen... See more

Rated 5 out of 5 stars

Goede keus, goed advies, goede communicatie, vriendelijke medewerkers met vakkennis en persoonlijke aandacht. Mooie winkel, alleen (elektrische) fietsen en accessoires. Je wordt via telefoon op de ho... See more

Rated 5 out of 5 stars

We kregen een zeer duidelijke uitleg en 2 verschillende e-bike's mee (incl. opladers) om een aantal dagen uit te proberen. Dit was fijn, omdat we daardoor een heel duidelijk beeld kregen van beid... See more

Rated 5 out of 5 stars

Uitstekende ervaring bij Bike Totaal Vlassak. Vanaf het eerste moment kreeg ik eerlijk en deskundig advies, zonder enige druk om een keuze te maken. De levering was snel en bij het ophalen van de fi... See more

Company details

1. Bicycle Store
  2. Bicycle Repair Shop
  3. Bike Accessories Store
  4. Used Bicycle Shop

About Bike Totaal - Vlassak

Written by the company

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

13,172 reviews in the last 12 months

Write a review

Geweldige service

Goed geluisterd naar de vraag en goed opgelost

June 26, 2026

Beste,

Prettig om te horen dat je goed geholpen bent en dat het probleem opgelost is.

Rated 1 out of 5 stars

Niet klantvriendelijk

Netjes in de winkel in Budel een fietsmand en montage onderdeel besteld, ook verteld dat ik deze binnen 5 weken nodig had voor een fietsvakantie.
Geen probleem werd er verteld.
Na 4,5 week montage deel nog niet geleverd, na 3 x contact van mijn kant, tekens leverancier afwachten, dus geen oplossing!! :(
Uiteindelijk in overleg zelf online besteld, en binnen 1 dag thuisbezorgd!!
Lang leven de online shops...
Geen sorry, of excuus van de eigenaar
bij het ophalen van de mand, Teleurstellend dit.
Hier ga ik niet meer naar toe....

June 24, 2026
Unprompted review

Reply from Bike Totaal - Vlassak

Hoi Rita, we begrijpen uw frustratie.
Wij zijn afhankelijk van de informatie die onze leveranciers aan ons doorgeven. Als zij dus een verwachte levertijd doorgeven die binnen die 5 weken valt dan vertrouwen wij daarop, ook al is het enkele keren verzet/uitgesteld. Tussentijds ontvangen wij geen terugkoppeling als de levertijd niet haalbaar blijkt te zijn. Het is dan aan ons om dit traject zelf actiever te bewaken, maar dat is in de praktijk in ons hoogseizoen helaas niet altijd haalbaar voor ons. Daarin hebben wij gefaald en bieden we onze oprechte excuses aan.

Toen u de mand kwam ophalen gaf u zelf aan het al online gevonden te hebben en kregen wij de indruk dat het op die manier voor u was opgelost. Roel voelde daarom geen reden om zijn excuses aan te bieden. Als dat verkeerd bij u is overgekomen dan vinden we dat spijtig. Dat was in ieder geval zeker niet de bedoeling.

Wij wensen u een hele fijne vakantie toe vol fietsplezier en hopen u desondanks toch nog ooit in onze winkel te mogen verwelkomen.

Groeten Roel & Annemiek

Zeer goeie service

Zeer goeie service. Vriendelijk personeel.

June 24, 2026

Beste,

Bedankt voor de fijne woorden, dat waarderen we echt.

Rated 5 out of 5 stars

Uitleg was door allebei de personen die…

Uitleg was door allebei de personen die mij geholpen hebben heel duidelijk. Waren allebei super aardig en behulpzaam.

June 27, 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat de uitleg zo duidelijk was. Fijn dat je door beiden goed geholpen bent.

We hadden fietstassen gekocht

We hadden fietstassen gekocht, maar wilde achteraf graag een andere kleur hebben. Dit werd meteen geregeld cq besteld. Super!

June 18, 2026

Beste,

Leuk dat je de omruiling zo soepel verlopen is. Een andere kleur, dat regel je gewoon.

Rated 5 out of 5 stars

Zeer kundige medewerkers die alles over…

Zeer kundige medewerkers die alles over type fietsen uitleggen.

June 13, 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat de uitleg zo goed aankwam. Dat helpt enorm bij het maken van de juiste keuze.

Rated 4 out of 5 stars

Goede service en uitleg

De service was uitstekend. Goed advies en uitleg zonder vervelend up selling. Aardig medewerkers en een mooie winkel met veel keus ook wat betreft accessoires. Kortom een aanrader. Een klein puntje. Er wordt op de site aangegeven dat betaald kan worden met een creditcard en dat er een lease optie zou zijn. Dit was voor beide niet het geval.

June 11, 2026

Reply from Bike Totaal - Vlassak

Dankjewel voor deze positieve review Lucas.
Ik ga de tips doorgeven aan website bouwers, bedankt daarvoor.

Groeten Annemiek

Goeie sfeer

Goeie sfeer! Behulpzaam, vriendelijk, kennis van zaken, aanbieden van keuzes, duidelijke informatie. Wat moet ik nog meer zeggen: ik ben hier niet voor niets al meer dan, ik denk, 40 jaar klant. Of meer misschien! En dat zegt genoeg!
Veel vertrouwen, nu en altijd gehad!

May 30, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Ik ben naar Bike Totaal-Vlassak gekomen…

Ik ben naar Bike Totaal-Vlassak gekomen voor de aankoop van een fietshelm.
Ik werd door een zeer deskundige behulpzame vriendelijke medewerkster geholpen.
Samen zijn we op zoek gegaan naar de beste helm voor mij..zij was ook zo vriendelijk om die helm in het wit te bestellen. Goede uitleg voor gebruik…..

June 5, 2026

The Trustpilot Experience