Company details
Written by the company
BinMate AB utvecklar smarta och praktiska lösningar som gör vardagen enklare för hushåll med tunga sopkärl. Företagets produkter är tillverkade i Skellefteå och är framtagna för att göra det enkelt att koppla sopkärl till fordonets dragkrok för smidig transport, även på långa, branta, hala eller ojämna underlag. Via binmate.se erbjuder BinMate funktionella och användarvänliga produkter med fokus på kvalitet, enkelhet och hållbarhet.
Contact info
Södra Bergsbyn 171, 93191, Skellefteå, Sweden
- 0730793425
- info@binmate.se
- binmate.se
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Hittade produkten via YouTube
Hittade produkten via YouTube. Kontaktade Robin på Binmate och fick jättebra support vilken produkt variant jag skulle välja, enkelt beställa och jag är jättenöjd !!!

Reply from Binmate
Beställde dessa och dom kom ganska…
Beställde dessa och dom kom ganska snabbt. Verkar fungera väldigt bra.
Har en liten fundering om materialet håller för en riktigt full och tung soptunna. Det får vi testa när det är dags att tömma fulla tunnor om ca en vecka.

Lätt att använda
Lätt att använda. Fungerar bra på vår guppiga grusväg.

Fiffig produkt
Fiffig och enkel lösning när man har lång sträcka att dra de stora fyrfackskärlen. Att locket hålls fast under transport är smart.
Jag funderade på hur jag skulle lösa problemet med att dra kärlen med bilen, men så såg jag Binmate och behövde inte fundera mer.
Rekommenderas!

Toppenprodukt
Kan utan problem köra ut båda soptunnorna med bilen utan att kämpa med att dra upp dem i traktor skopan. Vi har drygt 650 meter ut till landsvägen. Bra och stabil konstruktion.

Reply from Binmate
Produkten är mycket gedigen och…
Produkten är mycket gedigen och synnerligen välgjord. Fungerar alldeles utmärkt för en gammal man med dålig rygg.

Rekommenderas varmt!
Smidig och otroligt praktisk produkt! Snabb leverans och lätta att kommunicera med. 10/10!

Reply from Binmate
En perfekt produkt för mig!
En perfekt produkt för mig. Enkel design, perfekt funktion. Snabb leverans av Binmate. Jag är mycket nöjd!

Reply from Binmate
Min soptunnas bästa kompis!
Har nästan 1 km till upphämtningsplatsen och BinMate är helt enkelt en supersmart uppfinning för att koppla sopkärlet till bilens dragkrok.
Funkar jättebra och har gjort min transport av soptunnan lätt som en plätt!
Mycket nöjd!

The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.