Company details

1. Vacation Rental
  2. Serviced Accommodation

Written by the company

Blækhus er et serviceorienteret boligbrand, der udlejer moderne lejligheder på de bedste lokationer i Danmark. Det første Blækhus slog dørene op i Valby i sommeren 2018, og flere fællesskaber er på vej i København og i landets øvrige storbyer. Blækhus bestræber sig på at tilbyde fysiske rammer, der skaber forbindelse mellem lejerne i Blækhus og giver anledning til uforglemmelige oplevelser. Bemærk venligst: Vores officielle domæne er blaekhus.dk – anmeldelser, der fejlagtigt er rettet mod blaekhus.com, bliver ikke overvåget af os. Hvis du er beboer hos Blækhus, er du meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan hjælpe dig.

2.1

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

Rated 1 out of 5 stars

LÆS KONTRAKTEN GODT IGENNEM!

Inden du skriver under så husk at gennemlæse hele lejekontrakten igennem. For selvom de reklamere med at der er ubegrænset leje, betyder det ikke det! Man binder sig nemlig til og være boede i minimum 9 måneder! Dette syntes jeg er helt absurd!!! Man kan anmode om tidelige frigivelse af lejemålet, hvor man så kan ende med at skulle betale for lejligheden i alle de 9 måneder, hvis de ikke finder en ny lejer. Hvilket de sikkert ikke gøre med deres skønne omdømme! (bare se alle de her anmeldelser herinde)

March 18, 2026

Kære Hava,

Vi er virkelig kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse, og at vilkårene ikke har føltes tydelige nok – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.
Vi bestræber os altid på at kommunikere vores kontraktbetingelser så klart og gennemsigtigt som muligt, herunder eventuelle minimumsbindingsperioder. Muligheden for førtidig opsigelse er også beskrevet, og i sådanne situationer gør vi vores bedste for hurtigt at finde en ny lejer.

Vi ved, at det ikke altid er det mest spændende at læse en kontrakt (selvom vi lover, at vi ikke forsøger at skrive spænding ind i dem 😊), men det kan desværre have stor betydning senere.

Hvis du har lyst, vil vi meget gerne se nærmere på din konkrete sag og tage en dialog om den – du er altid velkommen til at kontakte os direkte.

Med bedste hilsen

Læs inden indflytning - vigtig 'startpakke til Blækhus'

Denne udlejer prøver at dække sine udgifter med penge fra de unge lejere som flytter ind og ud af deres ejendomme.

Hvad og hvordan?
Der er en boliggruppe tilhørende Blækhus som egentlig er en forening af beboere mod udlejer hvor unge desperat prøver at hjælpe hinanden med at udkæmpe deres sager hos huslejenævn og rådføre nyindflyttede og fraflyttende mod den uundgåelige chikane som de møder fra udlejende virksomhed (som førhen var DEAS og nu er Cobblestone).

Der har været mange problemer med disse lejligheder, men den største ting er dog følgende: Badeværelsesdøren er en 380 DKK dør fra Swedoor (kan købes i Silvan). Denne kan (bekræftet af producent) overhovedet ikke tåle fugt (producent angiver at det er den mindst egnede dør til vådrum). Du vil ved indflytning blive bedt om at tørre den af efter bad. SPAR DIG. 1) den går i stykker alligevel (kan ikke tåle fugt, duuh), 2) du bliver opkrevet for den alligevel, 3) men der er råd forude hvis du følger disse råd.

Ved udflytning, kontakt danske lejere og få dem med til flyttesynet. UNDERSKRIV INTET - de snyder med underskrifterne, og du tror måske at du underskriver på modtagelse af rapport i email, men i virkeligheden er det noget helt andet. Du kan ikke bevise dette svindel, så underskriv ingenting, også selvom at de prøver at presse dig til at skrive under, ellers så kan de ikke 'komme videre med deres flyttesyn' (åbenbart dit problem). Kontakt Swedoor og få det pr mail til at bekræfte påstand om at dør ikke er godkendt til vådrum.

Til sidst - MEGET VIGTIGT:
Opret sag hos huslejenævn - betal de 400 kr for oprettelsen (du får pengene retur). Indsend sag om fejl (læs svindel) opkrævning for dør med det rigtige bevis materiale. Hvis udlejer trækker opkrævningen tilbage inden, så husk at holde FAST I SAGEN. Udlejer får nemlig et stort gebyr når du får medhold.

December 31, 2025

Kære Mads,

Vi er meget kede af at høre, at dette har været din oplevelse.

Blækhus arbejder altid i fuld overensstemmelse med gældende lovgivning. Badeværelsesdørene i vores boliger er certificerede og godkendt til brug i badeværelser. Hvis der måtte være tvivl eller spørgsmål, står vores administration naturligvis klar til at hjælpe og afklare forholdene.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os direkte — vi vil oprigtigt gerne hjælpe og sikre, at du føler dig tryg i dialogen med os.

Hej kære læser,

Hej kære læser,

Drømmer du om at bo i en omtrent 25kvm lejlighed (netto størrelse, ish), hvor stue, køkken og soveværelse er slået sammen i én? Hvor du indberetter din fejl- og manglerliste inden de to uger efter indflytning, men ingen kommer for at følge op på den. Hvor bruseren på badeværelset drypper, og hvor badeværelsesdøren ikke kan tåle fugt? Hvor køkkenet kun har to kogeplader, men de kan ikke bruges samtidig, for så risikerer du, at sikringen går (og det er noget bøvl at tænde dem igen, for de gemmer sag i et skab forseglet af en bøjlerække). Hvor du må investere i en airfryer, fordi lejlighedens combiovn kun kan bruges til at lune rester?

Fik jeg forresten nævnt, at du betaler 16kr pr. tøjvask og 0,23kr i minuttet for tumbler (den kan tage mellem 55-105 min afhængig af, hvor vådt eller tørt du vil have dit tøj - you do the math Kevin). Og hvis du booker den sidste vasketid fra 19-21, kan du ikke tumble dit tøj, for maskinerne er indstillet til ikke at kunne køre efter kl.21 (det står dog ingen steder, så det ved jeg af erfaring)?

Hvor brandalarmen kan ringe i tide og utide, dag og nat? Og hvor de misinformerer om en brandtest i hele bygningen, selvom det kun gælder st., 1. og 2. sal (den ringede selvfølgelig i hele bygningen alligevel). Strømmen kan også finde på at gå i hele bygningen, så lad os håbe, man ikke sidder fast i elevatoren, når det sker, for der er ingen mobildækning til at kalde på hjælp i den.

... alt det og meget mere kan du få for beskedne 5 565 kroner om måneden, eksklusiv el og internet - hvilket vil bringe dit totale boligforbrug på +6 000kr/md. (anno. januar 2026, mon ikke boliginflationen får priserne til at stige i nærmeste fremtid?)

January 11, 2026

Kære dig

Tusind tak fordi du råber op – og fordi du gør det så ærligt og levende. Vi kan tydeligt mærke, at du har haft flere frustrerende oplevelser, og det beklager vi virkelig. Det er aldrig rart at føle sig overset i sit eget hjem, og det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

En dryppende bruser skal selvfølgelig ikke være en del af hverdagen, og det samme gælder en drilsk ovn eller en stædig badeværelsesdør. Ting bliver slidt med tiden, men heldigvis er vores vicevært altid klar til at hjælpe. Hvis noget driller, skal du endelig ikke holde dig tilbage:
📞 60 70 90 71
✉️ kundeservice@ccfacility.dk
Tak også fordi du gjorde os opmærksomme på vaskeriet og sidste vasketid. Det skal selvfølgelig være klart – og vi har allerede sørget for, at den rette person er informeret.

Vi håber, at disse forbedringer kan gøre hverdagen lidt lettere og vende oplevelsen i en mere positiv retning. Og husk: vi er her for dig – selv når tingene driller, og tingene ikke går helt som planlagt.

Bedste hilsner fra os,

Rated 1 out of 5 stars

Jeg vil på det kraftigste fraråde at flytte ind i Blækhus Aarhus.

1. Lejligheden var ikke i ordentlig stand ved indflytning.

Ved indflytning blev jeg bedt om at underskrive et tillæg, hvori det stod, at lejligheden var "nyistandsat", "ensartet malet" og udført "håndværksmæssigt korrekt".
I virkeligheden var lejligheden tydeligt pletmalet, med markante farveforskelle på flere vægge. Der var malingpletter på gulvet – og en tydelig krakelering i væggen ved køkkenet.
Jeg er den første beboer i lejligheden, og det er misvisende og reelt forkert at kalde den håndværksmæssigt i orden.

2. Fællesarealerne er beskidte – og klager bliver ignoreret.

Rengøringen i ejendommen, som varetages af KEH Gruppen, er pinligt utilstrækkelig. Fællesarealerne er ofte snavsede og misligholdte. Jeg har gentagne gange gjort viceværten opmærksom på forholdene, men bliver konsekvent mødt med hån, afvisning og diskussion.

3. Badeværelsesdørene er ikke egnet til fugtige rum.

Badeværelsesdørene i lejlighederne kan ikke tåle fugt. Jeg kontaktede producenten, Swedoor, som bekræftede, at den specifikke dørmodel, Blækhus har valgt, ikke er egnet som badeværelsesdør – netop fordi den suger fugt og nedbrydes over tid.
Udlejeren afviser fuldstændigt dette og henviser blot til, at døren er "godkendt til byggeriet" – selvom det er tydeligt for enhver, at dørene tager skade af helt almindelig brug. Døren koster 350 kr i Silvan (den billigste dør du kan købe for penge) men når Blækhus skifter dem koster det 2400 kr.

4. Hoveddøren til ejendommen har været defekt i over et år.
Hoveddøren har reelt ikke fungeret korrekt i hele den periode, jeg har boet her. Trods gentagne henvendelser har hverken vicevært eller udlejer taget ansvar – præcis som med alle andre problemer i ejendommen. Der reageres ikke, og dialogen ender i tomme undskyldninger og passiv modvilje.

Tldr: Jeg vil på det kraftigste fraråde at flytte ind i Blækhus Aarhus.

August 6, 2025

Kære Nikolaj,

Tak for din anmeldelse – vi værdsætter virkelig, at du deler dine erfaringer med os, selvom vi selvfølgelig håber, at de kunne have været bedre. Vi forstår godt, at det har været en frustrerende situation, og det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for nogen.

Vi tager din feedback alvorligt, og faktisk var vi selv fysisk til stede i ejendommen i går. Vi gik grundigt rundt og tjekkede alt – og kunne konstatere, at ejendommen var pæn og ren, og at hoveddøren åbnede og lukkede, som den burde (ingen hemmelige låse eller “skjulte” nøgler, som vi måtte ud på en skattejagt efter… 🤔).

Med rengøringen er det lidt som at holde en fest – når alle hjælper til, bliver det både sjovere og lettere, og så undgår vi, at én sidder tilbage med opvasken (eller kost og spand) alene næste dag! Vi gør rent jævnligt, men det er altså en holdindsats at holde stederne pæne og rene, ikke? 🙂

Tak også for din grundige og ærlige beskrivelse af udfordringerne med badeværelsesdørene. Som udlejer vurderer vi altid behovet for udskiftning af døre ud fra en helhedsvurdering, hvor vi ser på vedligeholdelse, opholdets længde og den generelle stand. Det er derfor ikke en “one-size-fits-all”-løsning, men en individuel vurdering, hvor vi altid bestræber os på at finde en fair og rimelig løsning i den enkelte situation.

Vi takker for din feedback, som hjælper os med løbende at forbedre vores boligstandarder. Vi håber, at din oplevelse med Blækhus kun bliver bedre fremover, og vi er altid her, hvis du vil tage en snak eller har gode idéer til forbedringer.

Med varme hilsner

Brandalarmen er gået 3 gange på 3 uger

Brandalarmen er gået 3 gange på 3 uger, 6 gange siden jeg flyttede ind i marts, hvilket er for ofte. De reklamerer en masse omkring fælleskab, fællesspisning, events, men der har ikke været nogen siden jeg flyttede ind. Mit depotrum er blevet oversvømmet, tøj bliver jævnligt stjålet i vaskerummet. Det er svært at komme i kontakt med viceværten. De lover og lover at de skal gøre noget med brandalarmen, men der sker ingen forandringer. De brugte ca. en måned på at reparere hoveddøren, så man kunne ikke komme derind i lang tid. Vil råde til at ikke flytte ind her, jeg er begyndt at lede efter et andet sted at bo.

September 27, 2024

Kære SN,

Først og fremmest – undskyld, at vi ikke har fået svaret dig før nu. Vi er først for nylig begyndt at være mere aktive her på Trustpilot, så vi bedre kan lytte og handle på jeres oplevelser. Men tro os: Blækhus lytter – også selvom det indimellem har været svært at høre for brandalarmen...

Vi kan sagtens forstå, at 6 alarmer på et par måneder er nok til at give selv den mest tålmodige nabo stress. Vi tager den meget alvorligt – og vi undskylder oprigtigt, at du har været udsat for det. Derfor har vi fået skiftet hele brandalarmsystemet ud, og siden da har vi heldigvis ikke haft nogen episoder.

Når det gælder fællesspisning, events og det gode naboskab, så er vi kede af, at det ikke har levet op til forventningerne. Det skal ikke bare være noget, vi skriver i brochuren – det skal kunne mærkes. Vi er i gang med at puste nyt liv i fællesskabet, og du vil høre meget mere fra os snart. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at være med!

Og ja, vaskerummet, hoveddøren, kontakt til viceværten – vi hører dig. Det har haltet, og det beklager vi virkelig. Vi har fået en ny administrator, og der er sat nye initiativer i gang for at forbedre både drift og kommunikation, og vi håber, at det snart kan mærkes i hverdagen. Vi har delt dine oplevelser med de relevante personer i teamet.

Som et lille plaster på såret (og måske starten på en ny begyndelse?) vil vi gerne invitere dig til en hyggelig fredagsbar i efteråret. Der er mojitos, grin og godt selskab…

Er du frisk?

De varmeste hilsner

Rated 1 out of 5 stars

Hvis jeg kunne give den minusstjerner havde jeg gjort det

Blækhus Aarhus er den værste boligbeslutning, du kunne tage dig.

I et år har brandalarmen været i gang i tide og utide. Dagen, aftenen, natten. Den sættes nemt igang af strygejern, glattejern, stearinlys, madlavning osv.

Tørrerummet har ingen udsugning. Ganske vist er der en udsugning, men denne har aldrig været tændt. Desuden har beboere (kan ikke skyldes på bygningen, men det taler godt nok ikke for heller) stjålet tøj og sko fra vaskerum samt gangene.

Vaskerummet har flere gange været oversvømmet. Der har også flere gange været utætte rør i kælderen, som har ødelagt nogle lejeres ejendele.

Indgangsdørene har maange gange været i udu og i stykker, så man måtte gå ind ad andre steder.

Hele bygningen lugter af maling. Dette forårsager hovedpine, hvis man prøver at opholde sig i fællesrummene - så dette kan heller ikke anbefales at ses som et plus ved bygningen.

Køleskabene laver nogle gange høje "klik"-lyde. Jeg er flere gange blevet vækket om natten af disse - var ved at gå ud af mit gode skind, da man intet kan gøre.

Radiatorerne i lejlighederne er placeret "strategisk" oppe ved loftet for pladsoptimering, men dette sørger for ingen varme, da denne stiger opad. Desuden kan de ikke skrues særlig højt op.

Badeværelsesdørene er totalt uegnede til badeværelses, da de ikke tåler vand eller blot fugt. Dette vil i alle tilfælde resultere i en udskiftning af denne ved udflytning.

Bygningen overfor har været under renovering i evigheder, og der er knapt gjort fremskridt grundet pauser. Dette ødelægger også bare det æstetiske ved at bo der.

Sidst, af hvad jeg husker, er det tæt på umuligt at komme i kontakt med ansvarlige selskab (DEAS), og det virker generelt ikke som om, der er styr på noget.

Forholdene på stedet er så absurd dårlige, at jeg ikke ville anbefale det til min værste fjerne.

Håber I, som kigger, træffer jer en anden beslutning.

Mvh

September 25, 2024

Kære Ditte,

Wow… ja, det var faktisk også vores første reaktion, da vi læste din anmeldelse. Vi blev både overraskede og oprigtigt kede af at høre, hvor mange frustrationer du har haft – for sådan skal det selvfølgelig ikke være at bo hos os. Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele dine oplevelser. Vi har lyttet – og her kommer vores svar, samlet i temaer, så det forhåbentlig er til at overskue.

Alarm og sikkerhed:
Vi starter med brandalarmen – for ja, at blive forstyrret dag, aften og vækket midt om natten af endnu en falsk alarm er ikke ligefrem opskriften på hygge. Vi forstår din frustration fuldt ud og vil – med hånden på hjertet – sige undskyld for den oplevelse. Vi har nu udskiftet hele alarmsystemet én gang for alle, og siden da har der været ro på den front.

Vedligeholdelse og kommunikation:
Indgangsdørene er blevet justeret, så du trygt kan komme hjem uden bøvl. Samtidig har vi skiftet til et nyt og mere nærværende administrationsselskab, som gerne skulle gøre det nemmere for dig at få fat i os – og få hjælp, når du har brug for det.

Badeværelse og indeklima:
Vi anbefaler altid at lufte godt ud efter bad – det gør en forskel for både dørene og materialerne, og giver et bedre indeklima. Da bygningen er ny, kan der i starten være en tydelig lugt af maling og byggematerialer. Det er vi klar over – og vi håber, du allerede nu mærker, at luften er blevet lettere og mere rar at være i. Skulle du alligevel være i tvivl eller bekymret, er du selvfølgelig altid velkommen til at række ud til viceværten. Det samme gælder for rør og afløb.

Ombygning og installationer:
Vi ved godt, at byggeriet i nabobygningen ikke ligefrem inviterer til eftermiddagsro. Men vi håber, du hænger i lidt endnu – tanken er jo, at det hele bliver endnu pænere og mere hjemligt, når det er færdigt. Radiatorerne skal selvfølgelig varme dig – ikke loftet – og vores visevært hjælper gerne med at få styr på varmen, så det føles rart og hyggeligt. Angående de mystiske kliklyde om natten: vi har ikke fået andre meldinger om det, men det lyder bestemt ikke rart, så tag endelig fat i os, så vi kan undersøge det sammen.

Din tryghed og trivsel betyder virkelig meget for os. Blækhus skal være et sted, hvor man føler sig hjemme – uden hverken våde sokker, kliklyde eller bøvl. Så tak, Ditte, for at du sagde det højt. Det er sådan noget, der gør os bedre.

De varmeste hilsner,

jeg anbefaler ikke Blækhus

jeg anbefaler ikke Blækhus.
på 12 mdr er brandalarmen gået 30 gange! OPDATERING - her på en uge er den gået 2 gange, så sent som i dag d. 27/9 2024 kl. 10.
der er skiftet ejer og det er meget utydeligt, hvem man skal kontakte. når man endelig kommer igennem/får svar bliver man viderestillet.
dårlig kommunikation med KEH-gruppen og DEAS.
huslejen er forskellig på komplet ens lejligheder.
badeværelsesdørene er ikke egnet til vådrum(???) og rådner.
der opkræves for rengøring ved udflytning, selvom der er rengjort.
ingen ventilation i tørrerum som er konstant fugtigt og dermed ikke brugbart - og der må ikke tørres tøj i lejlighederne.
ingen ventilation i fællesrum, som konstant er varme og indelukkede.
man kan få 2 mdr gratis husleje, men er bundet til 12 mdr

September 2, 2024

Kære Emma,

Tusind tak for din anmeldelse – og for at tage dig tid til at dele dine oplevelser med os. Det betyder meget.

Vi er virkelig kede af brandalarmen – vi ved, hvor frustrerende den har været. Systemet er nu blevet fuldt udskiftet, og den har opført sig pænt lige siden.

Og vi ved godt, at ejerskifte og nye administrative rutiner kan give lidt startvanskeligheder (det er næsten som at flytte sammen med en ny roomie – man skal lige finde rytmen). Men vi er glade for at kunne sige, at vi nu er godt i gang og arbejder på at gøre kommunikationen både nemmere og hurtigere. Det skylder vi dig.

Med badeværelsesdørene: Husk gerne at give døren et par pæne strøg efter brug og at lufte godt ud – ikke bare for dørens skyld, men også for din egen skyld. Når man gør det, opstår der som regel ikke problemer. Når folk flytter ud, følger vi de gældende retningslinjer – for at holde lejemålene pæne og indbydende for dem, der flytter ind næste gang.

Endnu en gang: tak for din ærlige feedback. Vi lytter – og lærer – så vi kan gøre det bedre for dig og alle vores beboere. Det er nemlig vigtigt for os, at du føler dig godt tilpas i dit hjem.

De varmeste hilsner,

Skuffende

Jeg kan ikke advare nok og ikke at flytte ind i blækhus. Brandalarmen er gået af 30 gange de seneste år. Og der er forskel på huslejen for de totalt samme lejligheder. Det er ikke til at finde ud af hvem man skal kontakte fordi der er absurd dårlig kommunikation mellem KEH-gruppen og DEAS. Vindue vask som der står i kontakten er aldrig sket på de 16 måneder jeg har boet der!.

Kan bare slet ikke anbefale nogle det her!!

September 24, 2024

Kære Sigurd,

Vi forstår godt, at du er skuffet – og vi kan helt ærligt ikke sige, at vi bebrejder dig. Når brandalarmen hyler som en vildfaren bilalarm, ingen ved hvem de skal kontakte, og vinduespudsningen lader vente på sig... ja, så skal du selvfølgelig sige fra. Det ville vi også have gjort.

Du har helt ret i, at det har haltet på flere fronter – derfor har vi også brugt det seneste stykke tid på at skifte både administrationsselskab og forbedre kommunikationen. Det lyder måske lidt som en kliché, men vi arbejder faktisk målrettet på, at det bliver lettere og mere overskueligt for alle beboere – inklusiv dig – at få svar og hjælp, når man har brug for det.

Brandalarmerne? Udskiftet. Der har heldigvis været ro siden.
Vinduespudsningen? Vi har delt dine oplevelser med de relevante personer i teamet.
Forskellige huslejer? Ja, det kan godt virke lidt mystisk – men der er faktisk mange ting, der kan påvirke huslejen: udsigten, placeringen i bygningen, den præcise størrelse... Nogle gange snyder øjet, og to lejligheder, der ligner hinanden, kan godt have forskellige antal kvadratmeter. Men da vi desværre ikke kan vurdere enkeltsager her på Trustpilot, vil vi bede dig kontakte administrationen på kontakt@cobblestone.dk, hvis du er i tvivl. De sidder klar med både lommeregner og overblik.

Tak fordi du råbte op – også selvom det gør lidt ondt at læse. For det er præcis sådan feedback, der hjælper os med at gøre Blækhus til det sted, vi gerne vil have, det skal være: et sted man kan anbefale videre – med god samvittighed.

De bedste hilsner,

Dårligste udlejer nogensinde

Udlejer er totalt umulig at samarbejde med. Man kan ikke få fat på dem og de gør intet af det man blev lovet ved indflytning. Appen er ubrugelig og giver ingen info, nøglesystemet giver ikke mening når døre ikke lukker, fællesrum er ikke til at være i fordi der bliver så varmt uden udluftning og alt i bygningen er i billigste kvalitet som ikke kan klare almindelig brug.

November 1, 2023

Kære ES,

Av... den her anmeldelse rammer hårdt – men vi takker dig alligevel for at dele dine oplevelser så ærligt. Vi ville ønske, vi havde levet op til dine forventninger, og det er klart, at noget er gået galt her. Så vi lytter, tager ansvar – og svarer punkt for punkt.

Kontakt og kommunikation:
Du har helt ret – det har været svært at få fat i os, og det er ikke i orden. Vi har netop skiftet administrationsselskab for at gøre netop dét bedre. Målet er, at det skal være hurtigt, klart og nemt at komme i kontakt, når man har brug for os – uden at skulle sende røgsignaler eller gætte, hvem der egentlig har nøglerne. Administratorkontakt på alle ejendomme er: kontakt@cobblestone.dk.

Byggekvalitet og slid:
Vi forstår godt, at det kan føles frustrerende, hvis tingene virker skrøbelige. Vi forsøger hele tiden at balancere moderne byggeri med funktionalitet – men vi kan blive bedre. Og det vil vi. Særligt fælleslokalerne får et ekstra blik i den kommende tid, så de kan blive endnu mere behagelige og indbydende at bruge. Samtidig bygger princippet på, at når man bruger tingene, som de er tænkt, lufter ud efter badet og passer godt på omgivelserne, så holder det hele også længere. Men det vidste du selvfølgelig allerede.

App og nøglesystem:
Vi ved godt, at appen ikke har leveret den hjælp, den burde. Det er frustrerende – og vi arbejder på, at du rent faktisk får de informationer, du har brug for. Dørene er blevet justeret, men tag gerne kontakt til viceværten, hvis du er i tvivl.

That said: Vi lover dig ikke mirakler natten over – men vi lover, at vi tager det her alvorligt. Din feedback gør ondt – og den gør en forskel. For vi vil gerne være alt det, du ikke oplevede: tilgængelige, ansvarlige og til at stole på.

De bedste hilsner
(og et ærligt tak for din tålmodighed)

Take a closer look