Kun anbalinger herfra ❤️ Jeg har handlet hos Blog og shop i en årerække nu og er altid blevet mødt af nogle søde og yderst hjælpsomme piger, både når jeg har handlet online, via liveshopping (på Fa... See more
See what reviewers are saying
Da jeg mellem jul og nytår fik den idé at jeg skulle bruge 5-6 ens blazere i forskellige størrelser🫣 Var verdens bedste tøjbutik klar med hjælp, og da det så viste sig at størrelserne ikke va... See more
ALTID kæmpe flot service fra pigerne af, uanset i butikken, på webshoppen eller den super fine og sjove Live. Kan SÅ meget anbefale at handle hos dem. Super fine og flotte varer i rigtig god kvalitet... See more
Det er simpelthen en af de absolut bedste butikker at komme i 😍 Der er super god service og de sødeste damer, der med glæde hjælper med lige det du har brug for og gerne lidt ekstra ❤️ Og så har de... See more
Company details
Written by the company
Blog og shop er en tøj butik med unikt tøj til jordnære priser. Vi stræber efter en æstetisk hyggelig og en dejlig atmosfære i butikken. Vi har taget denne atmosfære videre til det næste niveau - vores webshop. www.blogogshop.com Tøjbutikken fik sin fysiske form og webshop i 2015 og er efterfølgende flyttet til et større lokale i centrum af gågaden i Nykøbing Falster. Vi tror på, at dette forretningskoncept med tæt og (k)ærlig kontakt til vores kunder i alle aldre. Velkommen til Blog and Shop
Østergågade 9, 4800, Nykøbing F., Denmark
- Blogandshop@outlook.dk
- blogogshop.com
Hasn’t replied to negative reviews
Super butik med super betjening
Jeg har handlet hos Blog&Shop både i butik i Nykøbing Falster, i pop-up butikken på Marielyst og nu også på nettet.
Jeg kan kun anbefale Blog&Shop, altid super betjening.

Altid venlig
Altid venlig, smilende, hjælpsom.
Det er en ren fornøjelse at komme i Karens butik, man får hjælp og vejledning hvis man er i tvivl. Både af Karen og hendes ansatte

Reply from Blog and Shop
Lækre varer og hurtig levering
Hurtig levering og super lækre varer.
Er fuldt ud tilfreds 😉
Vh
Conni

Reply from Blog and Shop
Hurtig leverance og varen lever op til…
Hurtig leverance og varen lever op til det forventede .

Reply from Blog and Shop
Altid god kvalitet😏 hurtig afsendelse
Altid god kvalitet😏 hurtig afsendelse, og fantastisk ejer og personale, med let til smil på læben og hjælpsomme😉 super god web shop🤪🤪tak for god service Gitte

Fantastisk service👏🏻
Fantastisk service👏🏻 - skulle bruge en kjole til bryllup og var ude i 12. time. Pakken blev sendt 2 timer efter jeg havde bestilt og jeg modtog den rettidig. Desuden er de ting jeg har købt god kvalitet til rimelige priser😊

Reply from Blog and Shop
Jeg har kun rosende ord at sige om Blog…
Jeg har kun rosende ord , at sige om Blog and Shop . Har handlet 2 gange på webshoppen, efter at have set Karen live på facebook , i det mest fantastiske tøj og i de smukkeste farver 🤩 det er absolut ikke sidste gang jeg har handlet der , de har den bedste service og varerne er pakket i fint silkepapir ... er varen ikke på lager , kan man få en mail når den igen er landet og det i sig selv er super dejligt . Giver 5 stjerner , men kunne sagtens give mange flere , hvis man kunne, alt i alt , en meget positiv oplevelse💐

Webshop og kundeservice
Jeg har flere gange handlet online på deres webshop. Jeg ELSKER deres tøj og kvaliteten heraf 🥰
Verdens bedste service, verdens bedste tøj og utrolig hurtig levering. Jeg siger bare piger - aleia leggings er de skønneste bukser at have på.
5 stjerner herfra - kunne jeg give 100 så gjorde jeg det 💪👌

Dejlig butik
Dejlig butik , hurtig levering ,og altid fine vare som passer fint med str og kvalitet 👍🥰. 5 stjerner herfra .

Reply from Blog and Shop
Her går service og kvalitet virkelig…
Her går service og kvalitet virkelig hånd i hånd. Man får altid det sødeste smil, den bedste service i byen og kvaliteten er i top uanset pris. Elsker at handle i blog and shop ❤

Reply from Blog and Shop
Jeg tog hele turen fra Herlev til…
Jeg tog hele turen fra Herlev til Nykøbing Falster, blot for at bytte et par bukser, jeg havde bestilt forkert.
Jeg har 150 km. Hver vej og ærligt, det gør jeg gerne igen.
Skønneste lille butik, med super dejligt tøj. Absolut varm og kærlig betjening. Fik al den hjælp og opmærksomhed jeg behøvede.
Vi ses klart igen 🤩

Reply from Blog and Shop
Hyggelig atmosfære og super betjening…
Igen en fornøjelse at handle med Karen 😍. Hun er så sød og hjælpsom. Der er hyggelig musik og en skøn stemning i butikken - en masse lækkert tøj og flotte tørklæder 🥰. Jeg bliver bare så glad af at handle her og at man samtidig altid kan finde noget der passer gør ikke humøret dårligere 🤩.

Varme anbefalinger
Kan kun anbefale blogogshop.com super fremvisning, beskrivelse og produkter, der svarer til forventninger. Er absolut ikke sidste gang jeg har handlet her. Tak for god behandling, hurtig levering og skønne produkter😉

Meget tilfreds
Har lige modtaget en kjole. Super flot fremvisning på "live". Nemt at bestille og hurtig levering. Pænt indpakket og det søde smil, sås også på det lille kort der var vedlagt. Her handler jeg rigtig gerne igen👍🏼

Fantastisk sted at handle
Fantastisk sted at handle, søde, hjælpsomme og hurtig levering, handler her med jævne mellemrum 🤩 Kan klart anbefales også at følge med på Facebook, hvor meget af tøjet vises frem/på 👍

Fantastisk butik
Fantastisk butik med det skønneste og dygtigste personale. Har igen i dag d. 20 August 2022 haft en super god service med både personale og produkter.
Jeg havde fået lagt en lang kjole til side, da jeg var i tvivl om størrelsen.
Jeres tøj skuffer aldrig og er bare altid i den bedste kvalitet.
Kjolen passer perfekt og skulle absolut med mig hjem.
Tak for den fantastiske behandling hver gang i jeres skønneste butik. 🌸

Reply from Blog and Shop
Blog og shop, service i top
Bestilte en kjole på webshoppen for få dage siden og modtog i dag pakken, hvor kjolen er fin indpakket med et lille kort vedlagt .
Hurtig levering, god service, fin kjole og en varm hilsen= 5🌟 herfra.

Reply from Blog and Shop
Har haft en rigtig god oplevelse de var flinke til at hjælpe med at finde tøj til mig en dejlig butik masse af pænt tøj at finde
Meget fin butik og venlige personale var flinke til at finde tøj til mig smart tøj jeg vil helt sikkert komme igen hvis ikke afstanden var så stor