Bobbys

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Fick Bobbys julkalender av min man i födelsedagspresent men kan starkt rekommendera att INTE köpa det! Har tjockt krulligt hår och tvättar det 1 gång i veckan men efter Bobby har jag behövt tvätta d... See more

Rated 1 out of 5 stars

Luktar fantastiskt, men det sämsta möjliga för håret, torrt, och efter ett tag började jag tappa hår, min mamma, syster och hennes vuxna barn tappade oxå hår efter ett par månader, vi trodde det va pg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Mitt första köp var lyxpaket, min dotter fick det i julklapp. Hennes hår har växt som ogräs, helt otroligt! Och efter perioder av blekning/färgning, så är hennes hår nu mjukt och glansigt😍 Till... See more

Company replied

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

One word, amazing!

Mitt första köp var lyxpaket, min dotter fick det i julklapp.
Hennes hår har växt som ogräs, helt otroligt!
Till hennes födelsedag nu i juni fick hon sommarkitet, dofterna är helt otroligt goda!!
Hon har endast hunnit testa borsten, magisk!
Rekommenderar Bobbys starkt, love♥️♥️

June 8, 2024

Reply from Bobbys

Hej! Tusen tack för de fina orden och det höga betyget, för oss är kunderna det viktigaste vi har och vi blir så lyckliga att du känner dig nöjd. Allt gott! ❤️

Aldrig igen

Så besviken. Schampot färgar händerna lila, går runt som en lila j**la smurf. Företaget svarar att man måste tvätta händerna med tvål för att få bort det eller använda handskar när man tvättar håret. Använde BÅDE TVÅL OCH PEELING men är ändå lila. Kommer ALDRIG använda deras produkter igen. Borde stå varning på förpackningen.
EDIT EFTER SVARET JAG FICK: Jag har varit i kontakt med kundtjänst och fick till svar att jag borde förstått själv att det färgade av sig så de tänkte inte göra något.

April 14, 2024

Reply from Bobbys

Hej Sara! Tråkigt att höra detta, kontakta gärna vår kundtjänst på kundtjanst@bobbys.se så vi kan hjälpa dig på bästa sätt! Allt gott!

Rated 4 out of 5 stars

Besviken på detox-produkterna

Älskar schampo och balsam både i Multi repair och Hydrate & Moisture. Funkar jättebra för min torra hårbotten och luktar underbart. Även body wash och body lotion är fantastiskt bra.
Men jag blev så besviken på Detox-produkterna, tyvärr. De luktar alldeles för mycket, som en väldigt stark herr-parfym. Jag är inte så väldigt känslig för starka dofter i vanliga fall men denna klarar jag inte. Borde kanske nämnas i texten om produkten. Dessutom blev mitt hår tunt och flygigt. Så 1 stjärna för detox-serien och 5 stjärnor för allt annat.

April 9, 2024

Bästa bästa bästa !

Bästa bästa bästa !! Otroligt snabb leverans . Trevlig kundservice o produkterna …. WOW !! Använder multi repair schampoo o balsam ! Balsam spray som åxå är värmeskydd använder jag dagligen tillsammans med den mjuka borsten! Tack ..,, kommer aldrig använda något annat . Nu vill jag testa silverschampoo åxå !!

April 2, 2024

Reply from Bobbys

Hej! Tack för de fina orden, vi blir så lyckliga att du känner dig nöjd! Många kramar ❤️

👎👎👎👎

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

March 26, 2024

Reply from Bobbys

Hej Matilda! Tråkigt att se detta och vi antar att du inte haft en bra upplevelse hos oss. Kontakta gärna vår kundtjänst på kundtjanst@bobbys.se så vi får höra vad du är missnöjd med och att vi kan hjälpa dig på bästa sätt! Allt gott!

Besviken…

Hade jättehöga förväntningar då många influensers pratar gott om produkterna. Mitt hår har alltid varit lätt att hantera och är inte slitet men när jag använt dessa produkter är håret torrt, omöjligt att borsta ut och hårbotten har blivit enormt torr - ett problem jag heller inte haft innan. Har provat repairschampoot samt det som ska ge extra fukt och anser att jag kastat pengar i sjön. Produkterna känns billiga och doften alla pratar om har inte jag lyckats känna… Är tyvärr jättebesviken och kommer inte köpa igen.

October 13, 2023

Reply from Bobbys

Hej Johanna! Tråkigt att höra detta, kontakta gärna vår kundtjänst på kundtjanst@bobbys.se så vi kan hjälpa dig på bästa sätt! Allt gott!

Rated 5 out of 5 stars

Bobbys super hår fantastiskt!!

Ätit Bobbys super hår i snart två månader och mitt hår har aldrig växt såhär fort förut. Färgade ner till rötterna för två månader sedan och har utväxt som om det skulle ha gått 4 månader!! Är jätte nöjd, tagit en tablett om dagen men fått råd av proffs att man kan öka dosen. Är jätte nöjd och ska bli spännande att se hur växten har blivit till sommaren 😇😇😇 Super nöjd!!🥰
Vänligen Cornelia

March 25, 2024

Jag säger bara....Köp!!

Jag använder bara Bobbys produkter nu förtiden. Det började med schampo och balsam och sedan blev det även hårinpackning och heat protector och jag säger bara wow. Jag har mycket hår med fina hårstrån och dessa produkter passar mitt hår perfekt då håret blir lent och fint och frisset är som bort blåst. Att det doftar underbart är ju bara en bonus. Värt att prova!!

March 19, 2024

Sämsta torrschampo på marknaden

Sämsta torrschampo på marknaden. Håret blir klibbigt och hårbotten kliar efter några timmar.
Även om man sprayar försiktigt i hårbotten, känns det som att man har doppat håret i vetemjöl med lite dimmigt, vit stänk.
Så besviken och trött på produkter som ger sken av lyxkänsla

February 29, 2024

Reply from Bobbys

Hej! Tråkigt att höra detta, kontakta gärna vår kundtjänst på kundtjanst@bobbys.se så vi kan hjälpa dig på bästa sätt! Allt gott!

Rated 2 out of 5 stars

Jag har köpt ett produkt Heat…

Jag har köpt ett produkt Heat protection på spray, det sörgeliga är bara det går inte att använda för pumpen fungerar inte.
Det verkar vara rätt komplicerat att dom skickar mig en ny pumpa, därför det låga betyg

February 27, 2024

Reply from Bobbys

När vi får in klagomål om en produkt så måste vi ställa några frågor samt be om en video, annars är det helt omöjligt för oss att veta vad som är fel och hur vi ska lösa det på bästa sätt. Så fungerar det hos alla företag när man ska göra en reklamation, och vi vill bara hjälpa, det är bara därför vi ställer frågor.
Vi har inga lösa pumpar till dessa flaskor då det är gasflaskor, pumpen går inte att byta ut. Därför behöver vi då skicka ut en ny flaska, och för att du ska slippa skicka tillbaka flaskan du har hemma så ber vi bara om en video så att vi kan se felet och skicka det till fabriken. Och sedan skicka en helt ny flaska till dig. Detta för att du som kund ska slippa skicka tillbaka den trasiga flaskan.

Så jag är tacksam om du orkar skicka en video till oss på problemet så att jag kan skicka vidare reklamationen till vår fabrik, och så att vi kan skicka ut en helt ny flaska till dig.

Har använt Multirepair schampoo

Har använt Multirepair schampoo, balsam och inpackning samt torrachampot i ca en månad nu och är tyvärr inte alls nöjd. Dyrt och räcker inte långt för en som mig med långt, ganska tjockt hår. Håret blir strävt och torrt och det har börjat klia i hårbotten så det funkar inte för oss med känslig hy. Det enda positiva är doften.

February 23, 2024

Reply from Bobbys

Hej Yvette! Tråkigt att höra att du inte gillade produkterna, kontakta gärna vår kundtjänst på kundtjanst@bobbys.se så vi kan hjälpa dig på bästa sätt! Allt gott!

Rated 5 out of 5 stars

Mitt hjärtas fröjd och eviga längtan

Fick Bobbys shampoo och balsam i present efter lång längtan och drömmande: Och det var det sjukaste! Redan efter första gången är håret så mjukt och glansigt, jag vill beskriva det som "kattunge-mjukt" och då hade jag inte gått in med tillhörande olja efteråt. Kommer definitivt fortsätta köpa och använda, 10/10! Mitt hår är annars långt, torrt och helt enkelt kaos latina-hår.

February 6, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jag beställde på Bobby och när det blev…

Jag beställde på Bobby och när det blev fel på leveransen pga ett fel gjort av mig, erbjöd dem sig att skicka ut en beställning på nytt. Underbar kundservice och produkterna har jag testat förut och älskar dem! Prisvärt om man vill ha salongkvalitet men till ett mindre pris.

September 6, 2023

Reply from Bobbys

Så kul att höra att du känner dig nöjd trots lite tokigheter på vägen, välkommen åter och tack för dina fina ord <3

Rated 2 out of 5 stars

Besviken!

Jag köpte både schampo, balsam samt hårinpackningen och torrschampot. Förväntningarna var höga då speciellt therese Lindgren avgudar produkterna och pratar om hur hon nu tvättar håret mycket mindre än innan för att det håller sig rent längre mm. Mina förväntningar fick en rejäl smäll redan efter första användningen, visst det luktar otroligt gott men herregud, mitt hår blev fettigt efter en dag?? Jag har aldrig haft problem med fettigt hår tidigare, innan har jag gått en vecka mellan tvättarna men nu är det omöjligt, jag får tvätta det minst varannan dag... Jag har alltid tappat mycket hår men det har blivit ännu mer sen jag började med dessa produkter. Torrschampot börjar min hårbotten klia något fruktansvärt av, blir som en tjock beläggning i både hårbotten och i håret. Är otroligt besviken, trodde först att mitt hår bara behövde vänja sig men efter 2 månader är det fortfarande likadant.

June 17, 2023

Reply from Bobbys

Hejsan Julia! Tusen tack för din feedback. Baserat på din beskrivning så låter det som att du har valt fel serie för ditt hår. Det kan vara så att Multi Repair är "för vårdande" för ditt hår. Andra orsaker till att det kändes fettigt snabbt kan annars vara att produkterna inte sköljs ur tillräckligt noga (Multi repair innehåller många aktiva ingredienser).
Produkterna orsakar inte håravfall, däremot kan man uppleva håravfall av i princip vilka produkter som helst, om det är så att ens hårbotten inte tål eller trivs med produkterna. Det låter alltså som att Multi Repair-serien kanske inte passade ditt hår, spontant låter det som att Hydrate & Moisture skulle kunna passa dig bättre. Hårprodukter är individuellt och något som passar en person kanske inte passar en annan, men vi hjälper gärna till med tips och råd - återkom gärna till oss om du vill ha råd utifrån just din hårtyp och hårkvalitet så hjälper vi dig, maila till kundtjanst@bobbys.se <3

Är begåvad av tunt

Är begåvad av tunt, babymjukt hår
Har tidigare, i många år använt Hårologi, min frisörs rekommendation
Tänkte prova något nytt
Och hallelulia för Bobbys hårprodukter!!!
Vilken positiv skillnad!!
Blivande trofast kund

April 17, 2023

Hej Kerstin! Verkligen så roligt att höra, tusen tack för din fina feedback <3

Rated 4 out of 5 stars

Positivt överraskad!

Än så länge, positivt överraskad. När jag hade schamponerat och hade i balsam, handukstorkade mellan, så tyckte jag inte det kändes som det var balsam i håret. Sköljde ur och handdukstorkade håret. Hade i hairmasken, och håret kändes frissigt. Tänkte att det här är ju ingen höjdare...

Har de i i 10-15 min och sköljer ur. Låter de självtorka och när det är helt torrt (efter drygt 3 timmar då jag har mycket hår och tjockt) så är det som om denna behandling verkligen tagit fram min frisyr. Mitt hår kom till sin rätt! Det var inte tungt av balsambehandling, som en kan få av vissa balsam. Det är såå luftigt! Och jag har stort, lockigt och mycket hår, det kräver en del.

Detta är PERFEKT för mitt hår. Det är efter första användandet så det ska bli spännande att se hur det är om ett tag.

Värt varenda penny.

May 19, 2023

Hej på dig!
Wow vad kul att höra och tusen tack för så utförlig feedback. Vi är så glada att du känner dig nöjd och :)

Rated 1 out of 5 stars

Schampoot ger stora tovor i håret och…

Schampoot ger stora tovor i håret och balsamet kan inte reda ut tovorna. Doftar lite märkligt, typ som barn-tandkräm. Dessutom har etiketterna successivt nöts bort efter 2(!) användningar..
Kommer inte köpa igen.
Torrschampot är som klister. Förstör håret.

May 8, 2023

Hejsan!
Schampot kan inte orsaka tovor i håret, hur applicerar du schampot? Massera in schampot varsamt, gnuggar man håret för mycket i duschen så orsakar detta tovor, detsamma gäller om man gnuggar håret torrt med handduk, alternativt inte borstar ut håret ordentligt innan tvätt. Men schampot i sig kan inte orsaka tovor.
Texten ska absolut inte försvinna från flaskorna, kontakta oss vid fel likt detta så att vi kan hjälpa till med reklamation, maila till kundtjanst@bobbys.se <3
Torrschampot, som det beskrivs på flaskan och produktbeskrivningen, ger mycket stadga och textur. Den är oerhört dryg och ska därför bara sprayas en liten mängd för bäst känsla. Den ska bara användas i hårbotten och sprayas med ca 20-25 cm från hårbotten, den förstör inte håret (tvärtom, den är ett väldigt skonsamt torrschampo), men om man inte vill ha ett torrschampo som ger stadga och textur så passar inte denna typ av produkt - utan då ska man snarare leta efter ett torrschampo utan stadga <3
Återkom gärna om du önskar tips och råd, maila till kundtjanst@bobbys.se

Rated 3 out of 5 stars

Sämre än väntat

Har använt deras hårvax i något år nu och doften i förpackningen försvinner helt med tiden. I början luktar det väldigt gott men det avtar snabbt. Förpackningen innehåller mest luft, dvs. lite vax i en stor förpackning som bara tar plats i resväskan. Själva vaxet är som de flesta andra jag provat.

April 11, 2023

Reply from Bobbys

Hejsan! Produkten ska absolut inte tappa sin doft, har du kontaktat vår kundtjänst angående detta? <3
Vi håller just nu på att kolla på en bättre förpackning, så att den känns lite smidigare att ta med sig i väskan till exempel :) innehållets mängd står både på burken och på hemsidan.

Rated 1 out of 5 stars

Otroligt besviken över Bobbys torrschampo!!

Jag är otroligt besviken över Bobbys torrschampo. Håret är fullständigt omöjligt att borsta efter användning av det! Fick tvätta om hela håret direkt efter att jag testade det. Tog inte ens mycket av det.

March 25, 2023

Reply from Bobbys

Hejsan! Torrschampo ska inte användas i längderna, endast i hårbotten. Vårt torrschampo ger mycket stadga och textur, sprayar man då för mycket produkt så kan den kännas för mycket. Den är drygare än man kanske är van vid när det kommer till torrschampon, så man behöver betydligt mindre mängd än man kanske tror. Söker man dock ett torrschampo som bara ger en torrschampo-effekt utan stadga, så passar inte denna typ av produkt.

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look