The Body Clinic - Maastricht Reviews 13

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

Rechtstraat 23, 6221 EE Maastricht, Maastricht-Centrum, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Zeer professioneel, meedenkend en zorgvuldig werd ik geholpen bij de the body clinic in Maastricht. Ik raad het iedereen aan die smaakvol en natuurlijk voor een lipfiller wil gaan!

Rated 4 out of 5 stars

Company details

1. Medical Clinic
  2. Plastic Surgery Clinic
  3. Skin Care Clinic
  4. Specialized Clinic

Written by the company

The Body Clinic is al 15 jaar een toonaangevende cosmetische kliniek in Nederland, gespecialiseerd in Botox, fillers, ooglidcorrecties en medisch afvallen met injecties. The Body Clinic is met een 9,0 en meer dan 3.000 reviews de best gewaardeerde kliniek van Nederland op Kliniekervaringen.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Replied to 55% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Zeer professioneel

June 19, 2026

Beste Faisca,

Bedankt voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u zich in onze kliniek in Maastricht professioneel, zorgvuldig en met aandacht geholpen voelde.

Ook waarderen we het enorm dat u ons aanbeveelt. Een natuurlijk en smaakvol resultaat staat voor ons altijd centraal, dus het is geweldig om te lezen dat dit aansluit bij uw ervaring.

Rated 5 out of 5 stars

Fijne duidelijke intake,medicijnen goed…

Fijne duidelijke intake,medicijnen goed en snel volgens afspraak geleverd. ga het vervolgtraject vol vertrouwen in

June 11, 2026

Beste Jos,

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u de intake als duidelijk heeft ervaren en dat de medicatie snel en volgens afspraak is geleverd.

We waarderen uw vertrouwen en wensen u veel succes met het vervolgtraject. Uiteraard staan we voor u klaar als u onderweg vragen heeft.

Mooie en betrouwbare kliniek

Mooie en betrouwbare kliniek. Marleen heeft me goed geadviseerd en naar mijn wensen geluisterd. Heel tevreden over resultaat.

May 22, 2026

Beste Willeke,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw ervaring bij onze kliniek. Dank u wel voor uw mooie woorden. We vinden het erg belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van onze cliënten en eerlijk en passend advies te geven. Fijn dat u zo blij bent met het resultaat en de begeleiding van Marleen. We geven uw complimenten met veel plezier aan haar door.

Vriendelijk en professioneel

Vriendelijk, mooie locatie, professioneel en goede resultaten!

May 22, 2026

Beste Karin,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw ervaring bij ons! Dank u wel voor uw mooie woorden over onze locatie, professionaliteit en de behaalde resultaten. We vinden het belangrijk dat onze cliënten zich welkom voelen en met een goed gevoel én mooi resultaat de deur uitgaan. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot ziens!

Mooi.

Fijne ontvangst. Super aardig deskundige arts, rustig alles uitleggen. Natuurlijke uitstraling.

May 15, 2026

Beste Anja,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u de ontvangst als prettig heeft ervaren en tevreden bent over de deskundigheid en uitleg van onze arts. We vinden het belangrijk dat er rustig de tijd wordt genomen om alles goed toe te lichten en dat het resultaat past bij een natuurlijke uitstraling. Dank u wel voor uw vertrouwen en graag tot ziens bij The Body Clinic!

Joyce Maa

Rated 5 out of 5 stars

Zeer vriendelijk en kundige mensen

Zeer vriendelijk en kundige mensen. Ben met goede informatie en de behandeling sculptra zeer goed geholpen. Dik tevreden over Marleen Ghijsens.

Beste Jimmy,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw ervaring bij ons. Bedankt voor uw mooie woorden over onze vriendelijke en kundige aanpak. We vinden het belangrijk dat iedere cliënt zich goed geïnformeerd voelt en met vertrouwen een behandeling kan ondergaan, dus het is erg fijn om te horen dat dit ook zo door u is ervaren.

Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Uitgebreide mooi resultaat

Uitgebreide intake, zorgvuldige en precieze behandeling met goed resultaat. Klantvriendelijke ontvangst.

Beste Annelie,

Bedankt voor uw mooie review.

Wat fijn om te horen dat u de intake als uitgebreid heeft ervaren en tevreden bent over de zorgvuldige behandeling en het resultaat. Ook erg leuk om te lezen dat u zich welkom heeft gevoeld bij de ontvangst.

We waarderen uw vertrouwen in The Body Clinic en wensen u veel plezier van het resultaat.

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb een zeer goede ervaring gehad…

Ik heb een zeer goede ervaring gehad bij The Body Clinic in Maastricht. Vanaf het eerste moment voelde ik mij op mijn gemak en goed verzorgd door het professionele team. De behandeling verliep prettig en de begeleiding was duidelijk en geruststellend. De resultaten zijn zelfs beter dan ik had verwacht. Ik ben zeer tevreden en kan deze kliniek zeker aanraden.

Beste Susana,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden.

Wat fijn om te horen dat u zich vanaf het eerste moment op uw gemak en goed verzorgd heeft gevoeld bij onze locatie in Maastricht. Het is voor ons erg belangrijk om cliënten duidelijke begeleiding en een prettige ervaring te bieden tijdens het gehele behandeltraject.

Geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent over het resultaat. We zullen uw complimenten met veel plezier delen met het team in Maastricht.

Bedankt voor uw vertrouwen en voor het aanbevelen van The Body Clinic.

Rated 4 out of 5 stars

May 6, 2026

Beste,
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u de uitleg als duidelijk en vriendelijk heeft ervaren. We vinden het belangrijk dat u zich goed geïnformeerd en op uw gemak voelt. Graag tot ziens in onze kliniek!

Rated 5 out of 5 stars

Hele fijne en prettige persoonlijkheid

Marleen is heel kundig. Fijne persoonlijkheid, die je volledig op het gemak stelt.
Dit maakte dat ik totaal niet twijfelde om de ingreep (een bovenooglidcorrectie) bij haar te laten doen.

March 24, 2026

Beste Angela,
Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Wat mooi om te horen dat Marleen u zo op uw gemak heeft kunnen stellen en dat u met een vertrouwd gevoel voor de bovenooglidcorrectie heeft gekozen. We vinden het erg belangrijk dat cliënten zich gehoord en comfortabel voelen tijdens het hele traject.

Uw complimenten zullen we zeker aan Marleen doorgeven. We wensen u heel veel plezier van het resultaat.

Rated 5 out of 5 stars

De 2 dames zijn zo ontzettend…

De 2 dames zijn zo ontzettend vriendelijk, je voelt je meteen op je gemak. Ook voelt het laagdrempelig en kun je gewoon iedere vraag stellen en geven ze eerlijk advies.
Zeer professionele en deskundige zorg vanaf het eerste moment!

March 9, 2026

Beste Monique,

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zich direct op uw gemak voelde en onze zorg als professioneel en deskundig heeft ervaren. We vinden het erg belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en met alle vragen bij ons terechtkan. Wij gaan uw lieve woorden zeker doorgeven aan de dames. Graag tot ziens bij The Body Clinic!

Professionele kliniek

Kundige arts, passend advies, goede resultaten en in een fijne hygiënische omgeving.

April 29, 2026

Beste,

Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u onze zorg, het advies en de resultaten zo positief heeft ervaren. Wij als Body Clinic staan voor kwaliteit, deskundigheid en een veilige, hygiënische omgeving waarin u zich op uw gemak voelt. Graag tot ziens!

Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden over mijn ooglidcorrectie!

Wat een mooie kliniek en vriendelijke arts en personeel! Ik voelde me meteen op mijn gemak. Vanaf het begin tot het einde werd duidelijk uitgelegd wat ik kon verwachten bij een ooglidcorrectie; ook tijdens de operatie werd ik stap voor stap meegenomen in de ingreep. En het resultaat is verbluffend! Ik heb nauwelijks zichtbaar litteken na een week, omdat het goed is gehecht. Ik ben heel blij en tevreden en ik zou zeker weer voor deze prachtige kliniek kiezen!

April 28, 2026

Beste Joske,

Wat een mooie woorden, dank u wel! Fijn om te horen dat u zich meteen op uw gemak voelde en dat alles duidelijk en rustig is uitgelegd, ook tijdens de behandeling zelf.

Geweldig dat u nu al zo’n mooi resultaat ziet en dat het herstel zo goed verloopt. Daar doen we het voor!

Dank voor uw vertrouwen! Graag tot ziens.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look