Als verkoper ben ik op zich tevreden over het platform, maar de klantenservice laat wat mij betreft te wensen over. Wanneer ik een vraag stel, krijg ik vaak een heel kort antwoord dat slechts een... See more
See what reviewers are saying
Antiquariaat Sigma uit Zutphen (Dr. Fred Jongkind) heeft mooie boeken-advertenties op Boekwinkeltjes.nl staan. Maar als je een titel bestelt, stuurt Sigma je een afgeleefd en kapotgelezen exemplaa... See more
Waarschuwing voor mensen die een boekje bestellen bij v. Gilst op de site. Zij reageert niet op mail en bij bellen krijg ik de voicemail, waar ik op heb ingesproken en waarop wederom niet wordt gereag... See more
Via Boekwinkeltjes doorgestuurd naar `tVergeten boek in Veenendaal op 30 April.Verkoper Daan van der Kaaden heeft de betaling ontvangen en vervolgens nog steeds niet geleverd.Ondanks vele mails ,tele... See more
Company details
Information provided by various external sources
Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo’n 7600 antiquaren, boekhandelaren en particulieren verkopen 7,1 miljoen tweedehands boeken.
Contact info
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Gratis boek wordt gewoon verkocht bij Boekwinkeltjes Pagina 1338
Via Bol.com een boek besteld bij 'Boekwinkeltjes Pagina 1338' uit Almere.
Het boek dat ik kocht kostte 7,90 Eur - geen bezorgkosten omdat ik een grotere bestelling had via Bol. Toen het boek arriveerde was ik verbaasd, op de eerst pagina staat een stempel met de tekst: 'Dit is een gratis boek uit de MiniBieb LvdM. Veel leesplezier'. Ik vind het businessmodel van Boekwinkeltjes Pagina 1338 op zijn minst bijzonder. De naam is ook bijzonder, is nergens te vinden op internet, goed verstopt. Geen website, mailadres of telefoon waar je je opmerking kunt plaatsen.
Opgelicht bij aankoop via boekwinkeltjes.nl
Voor 38 euro boeken gekocht bij boekwinkeltjes.nl , ook bij (naar nu blijkt) malafide tussenpersoon ReadersCove. Misleidende mail met betaalinstructies ontvangen van Jan Engelen en Corry Schippers, net als andere opgelichte klanten: geld weg, geen boeken.
oplichter
Bestelde en betaalde een boek van rond de 36 euro incl verzendkosten. Krijg geen reactie meer van onderstaande verkoper die zgn. verkocht onder de naam ReadersCove.
Geen verzending aangekondigd in de app van DHL die hij zegt te gebruiken voor verzending.
Dat boek zie ik dus nooit meer en weg geld.
Oh ja, zijn adres is een huis dat op funda te koop staat…vast niet van hem.
Hier zijn gegevens.
Verkoper:
J. Engelen uit Udenhout
Akkerstraat 8
5071 VB
Bij Isabelle…
Bij Isabelle Veenendaal(IsabelleVintage) een boek besteld. Verkeerde boek ontvangen. Eindeloos heen en weer gemaild maar mevrouw was ziek of het weer vergeten. Resultaat: een flutromannetje dat ik niet lees , niet het bestelde boek en dus €12 kwijt. Via Boekwinkeltjes ook geen resultaat. Ze mailen die persoon 1 x en dat is het dan. Maar dat had ik zelf al 5 x gedaan. Verder voor de slechte verkoper kennelijk geen enkele consequentie. Dus let op: koop geen boek bij mevrouw Veenendaal!
Ton de Wreede 5 sterren
Ik heb van Ton de Wreede het boek de Welwillenden vandaag mogen ontvangen. Alles volgens afspraak en boek ziet er als nieuw uit! Ook heel goed ingepakt!
Godelieve van Ewijk
Amsterdam
Boek gekocht bij boekhandel -Drake-
Boek gekocht bij boekhandel Drake uit Breda. Aanvraag binnen drie dagen beantwoord door Rens van de boekhandel. Na een paar dagen ontving ik mijn bestelling: keurig exemplaar voor goede prijs. Betrouwbare tweedehands boekwinkel…dat blijkt.
Een en al oplichting en waardeloze rommel.
Bij verschillende verkopers van Boekwinkeltjes boeken besteld, de communicatie verloopt prima tot men de betaling overmaakt en dan hoor je geen woord meer.
Geen enkel van de boeken die op de site staat afgebeeld en beschreven is in praktijk beschikbaar.
Van de 4 boeken die ik bestelde ontving ik slechts 1 boek en dat was dan nog eentje dat scheefgelezen was, er ontbraken bladzijden en het flutboekje was rijp voor de papierbak, zijn geld zeker niet waard.
Dus zeker niet het boek dat op de site stond afgebeeld.
Minstens 3 op de 4 verkopers zijn oplichters en de vierde heeft niets aan te bieden afgezien van oude rommel en waardeloze troep.
Daarom blijf ik op afstand van Boekenwinkeltjs en bestel ik nu nog alleen bij degelijke boekhandels.
Boek besteld bij Doornweerdje via…
Boek besteld bij Doornweerdje via Boekwinkeltjes. Vlotte levering en verloop van de bestelling correct gemeld. Boek is ook in mooie staat :TOP.
Boekwinkeltjes is niets anders dan een platform. In mijn ogen bepaalt de achterliggende boekhandel je (on)tevredenheid bij een aankoop.
Boekwinkeltjes, een boekensite zonder promotionele activiteiten
Op zich niets mis met deze site voor het verkopen van je boeken, steekt goed in elkaar en is gebruiksvriendelijk, maar van marketing, van googletools, het promoten en onder de aandacht brengen van de site etc. heeft de organisatie nog nooit gehoord. Het is een verdienplatform en hoe meer mensen zich aansluiten met een maandabonnement, hoe meer er verdiend wordt. Men maakt zich wel druk om tegen extra kosten het betalingsverkeer via een Online Payment Platform te regelen, maar hier zit geen verkoper op te wachten.
Lastig te vinden boek gevonden én een fijne service
Lastig te vinden boek gevonden op de site via Smigs in Westervoort. Boek stond omschreven als in goede staat, maar verkoper mailde mij dat het redelijke staat was en bood een extra boekje aan. Wat een ontzettende aardige service. Wilde het boek in mijn verzameling en redelijk of goed maakte me niet zo veel uit. Dit ook aangeven; desalniettemin mooi boek extra. Kom zeker terug bij deze verkoper.
Slechte aankopen en problemen met..
Via boekwinkeltjes een boek gekocht voor 35€ in goede staat bij het Belgische FARNBOOKS.
Communicatie was okay tot het moment dat het betaald was.
Er was meer dan een enkele naam geschreven in de eerste pagina’s zonder dat dit vermeld was.
Een mail gestuurd met foto’s maar niet eens het fatsoen om te antwoorden.
Via boekwinkeltjes ook nog eens een bericht laten sturen naar verkoper. Ook daar geen enkele reactie op.
Beoordelen van verkoper kan volgens Boekwinkeltjes ook niet. En zij kunnen verder ook niets betekenen.
De laatste tijd veel problemen met subverkopers en boeken die er toch niet zijn en/of met valse voorwendselen worden aangeboden.
Prima, in dat geval een beoordeling op naam van Boekwinkeltjes.nl
Altera Vita : Goed en betrouwbaar
Boek besteld bij Altera Vita via Boekwinkeltjes. Zeer vlotte levering verloop van de bestelling correct gemeld. Kunnen andere verkopers een voorbeeld aan nemen. Boek is ook in mooie staat :TOP.
Log en ouderwetsig qua techniek /…
Log en ouderwetsig qua techniek / vormgeving. Kopers reageren soms niet (betalen niet). Dan kun je het wel opnieuw aanbieden, maar dan moet het boek minimaal een half jaar blijven staan. Als je tussentijds via een ander platform verkoopt, moet je toch aan Boekwinkeltjes een percentage afdragen. Deugt niet vind ik.
Niet goed voor verkopers
Ik heb er ruim een maand een account gehad voor het verkopen van boeken maar niks verkocht. Ik had rond de 100 boeken te koop staan en een deel van deze boeken verkocht wel via andere platformen maar niet via boekwinkeltjes. De site is veelst te ouderwets en er wordt geen reclame gemaakt door boekwinkeltjes. Dus het is het niet waard om de kosten te betalen want het levert je niks op en boekwinkeltjes doet niks voor je.
Betrouwbare verkopers
Ik heb via boekwinkeltjes.nl twee boeken besteld bij twee verschillende verkopers. Bij de eerste, Osdorpse boekenman had ik dezelfde dag al mailcontact en lag het boek de dag erna op mijn deurmat.
Bij de tweede verkoper, Land en lieden duurde het 6 dagen voor ik mailcontact had en heeft het ook iets langer geduurd met de verzending, kan ook komen omdat koningsdag ertussen zat, maar het staat voor morgen in de bezorgapp van postnl.
Onbereikbaar en onbetrouwbaar
Het is verplicht om op elke website waar goederen of diensten aangeboden worden een e-mailadres en telefoonnummer bij de contactgegevens te hebben staan. Boekwinkeltjes.nl is echter onbereikbaar en hun invulformuliertje werkt vaak niet. Ook de individuele verkopers zijn vaak onbereikbaar en steeds meer mensen worden opgelicht.
Verkoper ABBOOKS verstuurt de boeken niet en boekwinkeltjes laat dit soort verkopers gewoon op hun website blijven. Als je een negatieve review over een verkoper achterlaat dan wordt deze niet eens op de website getoond! Ook kun je alleen op uitnodiging een review schrijven en helaas dus niet voor elke bestelling.
Zolang als ze geen boete krijgen maakt het boekwinkeltjes niets uit wat er gebeurd met de klant.
Update: de verkoper gaf aan het boek niet meer te hebben. Boekwinkeltjes.nl gaf aan (negatieve) reviews te verbergen. Het maakte ze niet uit dat de verkoper niet ging leveren.
Leuke site waar je vaak moeilijk te…
Leuke site waar je vaak moeilijk te vinden boeken vindt.
1 week geleden een bestelling geplaats…
1 week geleden een bestelling geplaats via boekwinkeltjes bij Gave boeken uit Wassenaar. Na 3 dagen nog een email gestuurd en 2 dagen later nog 1 om te vragen hoe het er voor staat. Totaal geen reactie. Waarom zet je dan je boeken te koop? Waardeloos
Besteld, betaald, niet ontvangen.
Persoonlijk zal ik geen bestelling meer doen via boekwinkeltjes. Ik heb in november 2022 n boek besteld. Zou uit België worden verstuurd. Tot op heden nog niet ontvangen. Contact gehad met leverancier, boekwinkeltjes, DPD en DPD servicepunt . Er wordt alleen maar naar de andere partijen gewezen . Maar geen oplossing en ook geen geld teruggekregen.
Ik heb zeer correct mijn boek gekregen
Ik heb zeer correct mijn boek gekregen, binnen de 10 dagen( ik woon in België)
Het boek ziet er prachtig uit.
Ik kreeg ook onmiddellijk antwoord wanneer ik iets vroeg en er werd mij altijd zeer correct geantwoord.
Als ik de volgende keer weer een boek zoek, ga ik zeker terug kijken.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.