A. Boesenbæk A/S Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

En stor tak til Thomas værkfører som havde bestilt reservedele og booket en lånebil til mig. Det betød at min bil kunne blive lavet samme dag. Flot - flot service

Rated 5 out of 5 stars

Min Peugeot E3008 skulle have det første 25000 timers serviceeftersyn. i samme ombæring blev der udført nogle service kampagner. Ved servicet blev jeg gjort opmærksom på nogle dybe ridser i bremseskiv... See more

Rated 5 out of 5 stars

Et er at komme 1 eller 2 gange og få god service, men at samme tendens gentager sig igen igen og igen- år efter år vidner om dedikation og professionel indstilling. Det er den oplevelse jeg får gang... See more

Rated 5 out of 5 stars

Er så heldig at have haft Boesenbæk i over 10 år og grundet vores store tilfredshed handler hele familien biler her. Det er altid behageligt, trygt og med service i top. De optager små videoer af hva... See more

Company details

1. Car Dealer
  2. Car Repair and Maintenance
  3. Citroen dealer
  4. Peugeot dealer
  5. Used Car Dealer

Written by the company

A. Boesenbæk A/S er en familieejet autoforretning med rødder tilbage til 1954, hvor Alfred Boesenbæk grundlagde virksomheden med salg og reparation af Lloyd og Hansa. I dag drives virksomheden af tredje generation, Alex Boesenbæk, og har til huse på Diagonalvejen i Give. Gennem årene har A. Boesenbæk A/S repræsenteret en række bilmærker og er i dag autoriseret forhandler og serviceværksted for Peugeot og Citroën, samt Alfa Romeo Studio siden 2024. Virksomheden bygger på mange års erfaring, stærke familieværdier og en kontinuerlig udvikling med fokus på kvalitet, service og kundetilfredshed.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

89 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Useriøs og uærlig behandling

Jeg havde en dialog med sælgeren Søren hos A. Boesenbæk og oplevede et forløb, der var alt andet end gennemsigtigt. Jeg fik et skriftligt tilbud, hvor garantien var opført som en tilkøbsydelse til 5.995 kr. Da jeg senere stillede spørgsmål til en ulogisk prisforskel, ændrede Søren pludselig forklaring og påstod, at jeg havde fået 2.000 kr. i rabat for at vælge garantien.

Men det stemmer ikke. Den "rabat" han henviser til, var allerede fratrukket bilens pris sammenlignet med Bilbasen-annoncen. Garantien var stadig opført til fuld pris i tilbuddet, og jeg skulle som kunde betale hele beløbet – der var altså ingen reel rabat på garantien overhovedet. Det er vildledende og virker som en bevidst efterrationalisering for at presse mig til at acceptere prisen.

Desuden viser det sig, at en del af leveringsomkostningerne dækker deres egen markedsføring, hvilket jeg som kunde tilsyneladende skal betale for. Det føles både forkert og grænseoverskridende.

Alt i alt fremstod forløbet useriøst, og Søren skabte mere forvirring end tryghed. Jeg vælger ikke at købe bil et sted, hvor man som kunde skal gennemskue bagtanker og bortforklaringer i stedet for at få klar og ærlig rådgivning.

June 27, 2025
Unprompted review

God service 😊

Man følger sig altid velkommen og mødes med et smil og altid som i altid en super god service og alt bliver gennemgået/lavet som aftalt 😊

June 3, 2025
Unprompted review

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look