Min kæreste og jeg har netop været igennem køb af ny lejlighed, hvor BoFinans har hjulpet os igennem hele forløbet. Vi har været virkelig glade for Jespers fleksible og profesionelle tilgang, der er... See more
Company replied
Meget glad for bo finans / Jesper’s professionelle måde at løse og finde muligheder i vores behov for at optage lån og købe ejendom . Bo finans har været forhandler imellem bank og os som kunder i v... See more
Company replied
Jesper er en fremragende uafhængig finansiel rådgiver. Han kommer altid med gennemtænkte, veldokumenterede idéer og har hjulpet os med at få bedre styr på vores økonomi. Med over 20 års erfaring... See more
Written by the company
Written by the company
Frydenlundsvej 30, 2950, Vedbæk, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
Vi har være super glade for at bruge Jesper, til at snakke vores fremtidsbelov igennem og lægge os fast på hvilket hus, vi skulle købe. Efterfølgende fik Jesper forhandlet et lån hjem til os og hjulpet os med at låse renterne. Vi kunne helt sikkert ikke havde fået vores drømmehus uden Jespers rådgivning og hjælp.

Reply from BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - Rudersdal
Vi har haft Jesper som rådgiver i mange år nu og brugt BoFinans til rådgivning for både lån, bolig, investering mv. og har altid været super tilfreds. Det giver en helt anden form for tryghed at vide man har sin egen ekspert når det kommer til komplekse økonomiske spørgsmål hvor ens bank ikke nødvendigvis sætter kunden først.
Kan helt klart anbefales at tage kontakt og få en snak om hvad der kan hjælpes med.

Reply from BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - Rudersdal
Meget glad for bo finans / Jesper’s professionelle måde at løse og finde muligheder i vores behov for at optage lån og købe ejendom . Bo finans har været forhandler imellem bank og os som kunder i vores bank .
Vi har fået god opfølgning og meget behagelig service af bo finans. Jesper har hele tiden under processen været til stede og til rådighed .
Vi bruger ham fremover

Reply from BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - Rudersdal
Hvis det ikke var for Jesper, havde vi helt sikkert ikke haft mulighed for at købe sommerhus. Han gjorde det umulige muligt og blev vores forlængede arm ift. de rigide banker der kan være svære at snakke med. Vi vil helt sikkert bruge Jesper fremadrettet ift. ændring af lån mm.
Mvh. Mia

Reply from BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - Rudersdal
De Allervarmeste anbefalinger. Jesper har hjulpet os med både bankskifte, forhandling vedr. låneoptagelse, oplægning af lån og investeringer. I hver eneste element af rådgivningen har vi følt os trygge og ordentligt klædt på af Jespers faglighed, ekspertise og tydelige kommunikation. Udover netop disse elementer besidder Jesper også en menneskelighed, forståelse og evne til at kommunikere omkring de blødere værdier, som unægteligt også er væsentlige elementer når der træffes finansielle beslutninger. Vi har kun rosende ord og har allerede anbefalet videre til familie, venner og øvrigt netværk.

Reply from BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - Rudersdal
Jesper og Bofinans hjalp os gennem vores boligkøb og låntagning. Hurtig, kompetent og god rådgivning hele vejen gennem processen.
Bofinans hjalp med forhandling af pris på vores nye hus samt hvilke banker og lån de ville anbefale.
Top klasse!

Reply from BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - Rudersdal
Mødet med Jesper har ændret mit liv! Jeg var deprimeret, fordi min bank, Nordea, ikke ville give mig lov til at spise mursten og dermed stillede mig i udsigt, at jeg med de nye renter skulle forlade min lejlighed. Den betyder meget for mig, her er roligt, selvom det er midt i København, og jeg bor lige ned til vandet. Mit barnebarn var i kontakt med Jesper Hansen omkring et huskøb, og han anbefalede mig at ringe til ham. Lynhurtigt kom et møde i stand, Jesper vurderede, at jeg havde en sund økonomi og ikke skulle være bange for at blive tvunget til at flytte. Så gik det hurtigt. Ny bank. Kassekredit indtil omlægning af lånene, ingen problemer med at udvide dem. Og hele vejen en omsorgsfuld og professionel vejledning fra Jesper og den nye bank. Tak Jesper. Kan med stor glæde anbefale BoFinans. Iøvrigt er Jesper også i gang med at hjælpe en veninde, som efter sin mands død fik problemer med økonomien. Hun er jublende glad, endelig nogen der kan hjælpe - ikke mere renderi fra bank til revisor til advokat. Er det svært at forstå, at jeg synes Jesper er en fem-stjernet oplevelse. :-)

Reply from BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - Rudersdal
Jeg har med stor tilfredshed brugt Jesper Hansen en håndfuld gange gennem de sidste 10 år, både med boligkøb og låneomlægninger og senest nu, hvor han fandt en ny bank og gjorde det muligt for min kæreste og jeg at købe vores nye hus. Jesper har styr på sagerne og er god til at kommunikere, og er til at få fat på👌🏽☀️ flere venner og kollegaer har Brugt Jesper efter min anbefaling og ligeledes hjulpet dem - så kæmpe tak herfra😍☀️

Reply from BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - Rudersdal
Jesper og BoFinans, har fra dag 1 været med indover projektet, om at gå fra at være en andelsboligforening til en ejerforening, og efterfølgende rådgivet os, da projektet lykkedes, med bl.a. omlægning af lån, da det var tid til det, og rådgivet os ift. vores økonomi, hvilke ændringer og investeringer vi skulle foretage. Og til det kan vi kun sige, at det er gået fantastisk!
Ydermere, er de der altid, når man har brug for dem.
Fantastisk service, hurtig tilbagemelding på enten mail eller telefonen, og yderst professionel rådgivning!!

Reply from BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - Rudersdal
Vi har brugt Jesper fra Bofinans i mange år. Skønt at vide at der sidder en der varetager de små kunders interesser. En professionel, der holder øje med og analyserer markedet. En der ved hvornår vi, ikke banken, får mest ud af at omlægge vores lån. Udgiften er hurtigt tjent mange gange ind.

Reply from BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - Rudersdal
Jeg har igennem snart 30 år brugt Bofinans i alle mine bolighandler og omlægning af lån.
Indtil mødet med Bofinans kendte jeg slet ikke til de muligheder der lå ved renteændringer, og det har jeg sørme både sparet og tjent mange penge på.
Bofinans får også 5 stjerner for altid promte svar og rådgivning. og giver ro i maven, når man kaster sig ud i nye boligeventyr.
Det der gør, at jeg altid føler mig tryg, er følelsen af rådgivning i øjenhøjde, det er til at forstå - og de kender bankernes finurligheder - også de skuffer som de nødvendigvis ikke skilter med på deres hjemmeside.

Reply from BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - Rudersdal
pålideligt, velinformeret, god omtanke i stort og småt.
Jeg kan anbefale BoFinans, Rudersdal til alle.

Reply from BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - Rudersdal
Grundig og professionel uvildig økonomisk rådgivning. Jeg har altid følt mig ordentligt behandlet.

Reply from BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - Rudersdal
Jeg har kun rosende ord tilovers for Bofinans og særligt Jesper, som vi har samabejdet med i over 10 år.
Personlig rådgivning ift. vores situation og hjælp når bankerne er besværlige (hvilket er ofte :-)

Reply from BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - Rudersdal
Jesper er en superdygtig og personligt engageret rådgiver, som vi har fået hjælp af i mange år. Han forklarer tingenes økonomiske sammenhæng på en pædagogisk måde i øjenhøjde, så vi forstår og er trygge ved hans løsningsforslag.
Omkostningerne i forbindelse med rådgivningen er kommet mangedoblet tilbage. Vi giver Jesper vores bedste anbefalinger.

Reply from BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - Rudersdal
Jeg har gjort brug af BoFinans og Jesper Hansen ved flere låneomlægninger, forhandlinger med banken, mv og altid oplevet en høj grad af proffesionalisme og vilje til at komme i mål med mine ønsker samt en venlig og behagelig omgangstone.
BoFinans har hjulpet mig til store besparelser, væsentlig nedbringelse af gæld og landet aftaler med banken jeg ikke selv ville have været i stand til.
Kæmpe anbefaling herfra 👍

Reply from BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - Rudersdal
Vi har haft virkelig gode oplevelser med Jespers empatiske tilgang til finansiel rådgivning. Vi har anbefalet ham til mange 'af vores slags', som også har været glade for hans hjælp.

Reply from BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - Rudersdal
Vi har været rigtig glade for Bofinans Rudersdal og Jesper Hansens gode rådgivning, som har hjulpet os med to boligkøb, nedbringelse af restgæld og låneomlægning. Jesper er altid hurtig, ambitiøs og giver ikke op.