Bøje Kød Engros Reviews 184

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Super effektiv webshop, med rigtig godt kød til virkelig gode priser. Konceptet med man selv henter ordre er genialt istedet for andre steder hvor man begraves i utallige gebyrer for emballage, for... See more

Rated 5 out of 5 stars

I forbindelse med en rund fødselsdag med cirka 30 gæster fandt vi Bøje Kød Engros. Vi bestilte hele sider af varmrøget laks, koldrøget laks, gravad laks samt en større portion rejser og en stor oksem... See more

Rated 3 out of 5 stars

Købte nogle hjemmeformet burgerbøffer. Bad om at få dem vacumpakket. Det er resulteret I at jeg har fået 5 plader frosen kød da bøfferne er blevet mast sammen. Derudover købte jeg noget frosen kyll... See more

Company details

1. Meat Wholesaler
  2. Catering Food and Drink Supplier
  3. Meat Processor
  4. Meat Products Supplier
  5. Online Food Ordering Service

Written by the company

Kvalitetskød til engrospris! Udvalgt og skåret af rigtige slagtere. Hos os er der ingen fordyrende mellemled og altid garanti for ultramørt, saftigt og vanvittig smagfuldt kød! Kort fortalt, er vi alt andet end smagsløse kødoplevelser, gummi-steaks og seje sener. Vi tilbyder udelukkende kvalitetskød fra nogle af verdens bedste leverandører - altid testet og kvalitetssikret af både os og vores årelange og tætte samarbejde med både restauranter, kvalitetskantiner og storkøkkener.

4.6

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

bojekod.dk

Jeg er fuldt ud tilfreds med
mine varer fra jer og vil bruge
jer igen en anden gang når jeg
får brug for det.
Mvh Trunte Larsen.

December 21, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Annulere ordren, men betaler ikke tilbage

30. marts bestiller jeg varer for kr.840,-, beløbet bliver hævet med det samme.
Efter et par dage annulerer Bøje Kød så ordren, men uden at returnere pengene.
Vi skriver nu 10. maj og pengene er stadig ikke returneret, det er jo i bedste fald sløseri og for dårligt.

May 10, 2022
Bøje Kød Engros logo

Reply from Bøje Kød Engros

Hej Gerhard C Sørensen,

Det er med stor beklagelse, at vi ved en fejl har hævet de 840kr på trods af vores annullering, som skete fordi du er bosiddende uden for vores leveringszone. Det må selvfølgelig aldrig nogensinde ske og kutymen er da absolut også, at vi aldrig hæver pengene før leveringen er sket. Grundet ferieafløsere er kommunikationen desværre gået skævt inde hos os - det undskylder vi, det skal der slet ikke herske nogen tvivl om.

Med det sagt, skrev du først en mail til os den 10. maj 2022 og gjorde os opmærksom på dette, hvorved vi straks krediterede de 840kr - vi har simpelthen ikke været klar over at fejlen er sket inden da.

Vi kan sagtens forstå, at du er utilfreds med forløbet og vi kan desværre ikke sige andet, end at der er sket en menneskelig fejl, som vi beklager endnu en gang.

Mange venlige hilsner
Katrine / Kundeservice, Bøje & David Kød Engros

Rated 5 out of 5 stars

Service og kvalitet - hånd i hånd

Jeg bor lige på grænsen af leveringsområdet. Jeg ringede derfor til kundeservice og blev oplyst om at de indimellem havde kørsler i området og ville være i stand til at levere ugen efter, da de havde andre leveringer i nærheden.
Det kalder jeg kundeservice.
Dette blev kun overgået af kødet og muslingerne jeg modtog. Helt fantastisk lækker kvalitet og det er ikke sidste gang jeg bestiller her.

March 31, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem fantastisk oplevelse!

Jeg bestilte i går aftes nogle varer hos Bøje Kød til levering i dag. Da jeg vågnede i morges lå der en mail om at de desværre ikke leverede mellem jul og nytår. Jeg svarede, at både min kæreste og jeg har corona, og om de havde mulighed for at stille pakken udenfor et sted hvor vi ikke risikerede at smitte nogen, og så kunne vi hente det der. Lynhurtigt fik jeg svar tilbage om at det alligevel ville blive leveret, og jeg havde pakken inden kl. 10.00. Det er dælme service langt udover det sædvanlige. Vi vender helt sikkert tilbage og anbefaler alle, at bruge denne fantastiske butik!

December 27, 2021

Fremragende kundeservice

Fremragende kundeservice, der kun blev overgået af det møre kød.

Jeg havde skrevet lidt frem og tilbage med deres kunderservice, som vejledte mig om typer og mængde af kød jeg skulle bruge.

Jeg valgte at hente kødet hos dem, i Kastrup.
Da jeg ankom, informerede de mig om at den ene af de ting jeg havde bestilt, en tomohawk steak, desværre var udsolgt. Jeg nåede lige at tænke åh nej, men med det samme hev de bare en anden tomohawk steak, af langt højere kvalitet og pris, op af kassen og fortalte at den fik jeg med, til samme pris.

Både Kødet og servicen var helt i top!
Jeg kommer tilbage!

July 5, 2021