Via Boldons de CaDa Mercedes AMG GT besteld en geleverd gekregen. Supermooi verpakt en en ook echt een mooie beleving om de set uit te pakken. Leuk en enthousiast team met een fijne service en liefheb... See more
See what reviewers are saying
Ik heb inmiddels 3 producten aangeschaft en ben erg tevreden! Kleine kanttekening, de producten zijn erg glad waardoor de sets rondjes draaien zodra je ze aanraakt. Heb dit zelf opgelost door een... See more
Ondanks problemen veroorzaakt door DHL heeft boldons probleem voor mij opgelost. Super super bedankt. Toppers
Ik had twee dingen besteld een dag na elkaar…… en het werd in 1 pakket geleverd…. Ik had dus twee keer verzendkosten betaald, na een mailtje te gestuurd en het uitgelegd had ik zeer snel mijn “teveel... See more
Company details
Written by the company
Boldons is een innovatief bedrijf dat hoogwaardige accessoires en bandenservice aanbiedt. We zijn gespecialiseerd op het gebied van auto's, scooters en motoren. Met passie voor auto's verbeteren we de rijervaring van autoliefhebbers. We verkopen een breed scala aan producten, waaronder veiligheidsartikelen, reinigingsmiddelen en accessoires zoals telefoonhouders en kentekenhouders. We richten ons op online verkopen en leveren direct uit eigen voorraad. Naast kwaliteitsproducten bieden we uitstekende klantenservice en installatievideo's. Bij Boldons creëren we een community waar autoliefhebbers elkaar inspireren. Ontdek onze producten op Boldons.com en til jouw voertuig naar een hoger niveau!
Contact info
Dorsvloerweg 491, 2661 MN, Bergschenhoek, Netherlands
- 0850609769
- info@boldons.com
- boldons.com
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Goed en snel geholpen.
Super service
Snel verzonden, goed verpakt! Ook erg leuk met een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij en wat stickers. Oa van het race circuit van zandvoort. Indien nodig zullen we zeker nog eens hier bestellen!
na het verdwijnen v het pakket door dhl
na het verdwijnen v het pakket door dhl
correct en behulpzaam geholpen !
Goede, vriendelijke en snelle service
Bij het in elkaar zetten van de standaard, brak er een staander. Gevraagd of we deze los konden na bestellen, maar toen kregen we de staander kosteloos opgestuurd en nog dezelfde dag. Wat een goede en vriendelijke service.
Heel erg bedankt team Boldons!
Fijne feestdagen🎅🎄
Zeer tevreden
Zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Poster was netjes verpakt verzonden met een persoonlijke boodschap erbij. Super tevreden!
Erg stevige houders
Erg stevige houders! Makkelijk te bevestigen met schroeven of met goede lijm. Mijn zoontje is er heel erg blij mee!
Helemaal top
Nu al meerdere keren besteld voor mijn lego autos en ook een hotwheel en hotwheel houders snelle bezorging goed verpakt en goed op t hangen
Een website die je kunt vertrouwen!
Gisteren bestelling geplaatst, vandaag geleverd.
Precies zoals het hoort.
Een website die je kunt vertouwen!
Vriendelijke mensen
Vriendelijke mensen, snelle reactie als je vragen hebt.
Het display, en de standaards zijn super gaaf.
Geweldig ophangsysteem Lego-auto's
Supertof en fijn ophangsysteem. Wij hebben ze gekocht voor onze 4 lego Technic F1 auto's. Je kunt ze aan de muur boren maar middels de Tesa klevende strips (met een gewichtsklasse tot 3kg) kun je ze ook prima aan de muur monteren (let er wel op dat je 2 strips per houder gebruikt en deze alleen gebruikt op glad behang). Wij zijn dik tevreden over de hangers van Boldons. De klantenservice is goed bereikbaar, je wordt goed geholpen en ook wordt de bestelling snel verzonden. Van ons krijgen ze een 10!
Mooie service
Ik had online een bestelling geplaatst met een schroevensetje bij. Deze zat helaas niet bij de levering, maar na een mailtje te sturen kreeg ik vrijwel direct antwoord dat het kosteloos werd nagestuurd. Mooie service & klantvriendelijk!
Super snelle service
Super snelle service! ‘s Ochtends besteld en ‘s middags al op kunnen halen.
Goede kwaliteit en eenvoudig te monteren. Auto’s hangen stevig aan de muur.
Hii Boldons,
Hii Boldons,
De witte houders voor de LEGO Speed Champions zijn super stevig en makkelijk op te hangen
Super snel en goede service.
Super snel en goede service.
En snelle reactie op vragen.
Super tevreden ,top
Super tevreden , alles snel geregeld en snelle verzending , top 👍👍👍
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.