3.8

2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Top professionel forretning

Top professionel forretning. Katrine har styr på det, får fundet lejer/lejemålet hurtigt og holder altid hvad hun lover. Jeg har samarbejdet med firmaet flere gange i årenes løb og har kun god erfaring. Særlig fint at fremhæve er lejekontrakten, som udarbejdes nøje og detaljeret af Katrine ved hvert lejemål. Jeg har aldrig oplevet mangler eller savnet noget som kunde hos Boligkontoret.

March 3, 2023
Rated 5 out of 5 stars

KAN VARMT ANBEFALES

Jeg har lige udlejet min lejlighed, og jeg kunne ikke have klaret det uden Katrine Dybdahl. Hun er yderst professionel med en lang perlerække af virkelig god hjælp, god service, hurtig tilbagemeldinger, hjælpsomme osv. kan helt klart anbefales. :-)

June 28, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Inkompetent, uprofessionelt og yderst useriøst!!

Det er simpelthen for useriøst, at du ikke ved hvad der foregår i et hus du administrere.
Og 3/4 anmeldelser af dit navn og firma på nettet, siger 1/5⭐️

Og hele situationen med at du ikke vil fremvise til mig fordi der roder, men så fordi en anden vil se det uanset hvad, kan det lige pludselig godt lade sig gøre.

Og 4 forskellige historier om det knivstikkeri der har været i huset på 15min.

Og jeg havde skrevet på det stykke papir du insisterede på jeg skulle skrive, hvad jeg skulle bruge kælderen til, men alligevel spørger du på mail hvad den skal bruges til..

Og du ved ikke hvad der eller er på matriklen i de andre lejemål, og ingen datoer på hvornår noget som helst er færdigt..

Inkompetent, uprofessionelt og yderst useriøst!!!

DET BLIR ET NEJ TAK HER FRA!!!

February 22, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Boligkontoret.com, dårlig behandling af kunden

Vi har oplevet, at da vi ikke accepterede at leje ud til den eneste lejer, Boligkontoret præsenterede os for, så opsagde Boligkontoret kommissionsaftalen 8 hverdage før udløb af aftalen. I aftalen står der, at aftalen 'kan skriftlig opsiges med 7 dages varsel. Ved opsigelse betaler udlejer for de - indtil da - faktisk omkostninger... men 'lykkes det ikke Boligkonteret at udleje boligen i kommissionsperioden er der ingen omkostninger for udlejers regning'. Da vi ikke mente, at Boligkonteret kunne sige os op på ovenstående grundlag, og at vi derfor ikke mente, at vi skulle betale udgifterne, blev vi truet med retslig incasso. Vi betaler regningen, men kan absolut ikke anbefale Boligkontoret.com

March 2, 2014

Is this your company?