Boligrenter Reviews 11

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Puf møbel i dårlig stand

Jeg har modtaget nogle pufmøbler i dårlig stand. De er fladmaste og deforme. Trådene har løsnet sig og knapper er faldet af. Efter 3 ugers brug. Nu forbeholder de sig retten til, at jeg har 2 ugers retur ret. Efter 3 mail i dag fik jeg den besked. Men jeg går videre til forbruger rådet. Snydepelse. Jeg er gal😡 Det er ikke den dårlige kvalitet, men at de prøver at snyde mig for min returret, når det ikke passer med foto. Og så var det ikke billigt. KØB IKKE DER!!!!

March 1, 2026

Meget ufleksibelt firma

Meget ufleksibelt firma. Fik en 60 års fødselsdags gave, målene passede desværre ikke, så vi ønskede at ombytte til en større opbevarings boks, boligcenter vil ikke bytte, da vi var gået 6 dage over de 14 dage man kan bytte hos dem. Svært at købe gaver hvis ikke man får dem i god tid før gaven skal videregives. Har mailet flere gange, men på trods af vi selv vil levere og hente den rigtige størrelse, vil de ikke bytte.
Kan kun sige handl ikke med boligcenter.dk

July 28, 2025

Advarsel

Advarsel - Hold jer væk fra at handle her!
Vi købte loungemøbler, et sæt til over 7000 kr, De leverer i 3 kasser og da vi samler sætte mangler adskillige dele. Blandt andet til det ene hjørnemodul samt 12 ben så 3 moduler er lavere end de andre! De tilbød 500 kr i kompensation!!! Eller ombytning af hjørnet, men kan ikke fremsende reservedele da de ikke har dem! Vi står med et ukomplet sæt som de kræver at vi skal betale returfragt for, hvis vi vil have penge retur!

Derudover fremgår det ikke på deres hjemmeside, at de møbler vi købte, slet ikke kommer fra dem men fra VIDA XL som vi aldrig ville handle hos pga tvivlsom kvalitet! Vi går videre med sagen!

March 28, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig oplevelse - absolut ingen service

Jeg bestilte 2 solvogne hos dem, efter jeg havde betalt dem, opstod problemerne, modtog sendingen, der var beskadiget i ender med store huller. Da jeg åbnede forsendelser, var posen med skruer og møtrikker revet i stykker og lå løst i kartonen - det værste der manglede en del, jeg skrev straks til dem og tog foto mv, men dette kunne de ikke hjælpe med, jeg valgte derfor at sende stolene retur, men har brugt tid på al det bøvl, og fragten på returnering vil de heller ikke godtgøre, trods jeg er uforskyldt i at der er mangler, jeg kan kun FRARÅDE at handle med firmaet, ingen service eller mulighed for ringe til dem, skam man ikke kan give O stjerner !!!!

October 3, 2024

Har lige fået et skur fra Boligsiden.dk

Har lige fået et skur fra Boligsiden.dk
Som åbenbart har været hos en anden kunde først
Da det har været åbnet først og måske forsøgt samlet
For da vi åbnede kassen var der gamle handsker i
Og alt lå bare rodet sammen i kassen
Kunne måske være godt med et check før man sender varen ud igen
Så nu sender vi det retur og håber på det bedste
Og håber på at de kan få bedre styr på retur varer som de sender ud igen 😖
Ordre.nr #396774

May 30, 2023

Ikke eksisterende kommunikation

Ikke eksisterende kommunikation
Jeg har købt og betalt en vare fra dette firma, der på ingen måde svarer på de efterhånden adskellige mails jeg har skrevet i forbindelse med, hvornår jeg kan forvente at modtage min ordre.
Det er kun muligt at kommunike via mails som de ikke besvarer!
Det er uden tvivl sidste gang jeg bestiller varer fra firmaet!

December 11, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har handlet på den shop og det er…

Jeg har handlet på den shop og det er første og sidste gang.
Solsenge kommer i samlesæt og koster rigtig meget tid at samle.
Hyndeboksen kan ikke bruges til at opbevare hynder i med mindre man selv sørger for at overdække boksen.
Så til andre kunder. Sørg for at læse det hele. For deres hyndeboks, som skal opbevare hynder kan ikke stå uden for. Og det var absolut ikke billigt.

March 5, 2022

Har købt et udendørsskab med 4 hylder

Har købt et udendørsskab med 4 hylder. Da jeg pakkede delene ud af kassen var der små stumper som var brækket af delene. Da jeg vil samlede var der et stort stykke der var brækket af. Man kan kunne skrive en reklamation per mail, som er ret besværlig, når der også skal sendes billeder med. Prøvede at lægge det hele tilbage i kassen men det er også umulig. Der er ingen følge- eller returseddel med.

August 2, 2021

Is this your company?