See what reviewers are saying
Vi har lige benyttet os af en kampagne pris fra Bonus Trapper, og har fået monteret den flotteste trappe der passer perfekt til rummet. God og kompetent rådgivning af Bjarne der målte op, og flot... See more
Jeg vil til enhver tid anbefale Bonus Trapper. Alle er simpelthen så søde! Først var vores byggeri forsinket, og kort inden levering af trappen måtte vi udskyde monteringen, hvilket de var SÅ søde... See more
Udvandrede fra halvfærdigt projekt og efterlod byggeaffald, som man nægtede at tage med. Måtte hyre andre til det. Bonus Trapper besvarer hverken telefonopkald eller mails, men er meget krakilske når... See more
Samarbejdsvillig og billig trappe!
Vi havde bonus trapper ude og måle en trappe op til os og snakke muligheder og her nogen måneder efter vi har modtaget den og fået den sat op, så er det blevet fuldstændig som vi havde drømt om, der var nogen små ting undervejs, en lille fejl opmåling og en balustre der manglede, men det var intet problem, for den tog de i stiv arm og fik det løst for os uden omkostninger.
De har simpelthen været så samarbejds villige hele vejen igennem, det dælme stærkt, tak !!
De kan klart anbefales!
Det eneste der kan være at sætte en finger på, er at de laver deres vanger med stave der er limet sammen istedet for at stort stykke træ. Vi kan ihvertfald se nogen af samlingerne på stavene har givet sig og er kommet til syne, men til den pris, så kan man ikke forvente mere !
Perfekt BONUS trappe
Fik en god og faglig snak omkring fremstilling og montage af trappen
Alt bliver fremstillet i danmark
Og ingen revolver politik omkring levering-montage- økonomien
Mega flot arbejde klart at anbefale
Carsten Johansen 😎😉👌
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Vi har fået en smuk ny trappe, som Bjarne var og måle op til. Vi havde godkendt en tegning af en trappe, som egentlig ikke helt var det vi ønskede, men det kom bonus-trapper og fixede for os - på trods af at vi havde godkendt den inden produktionen. Helt fantastisk service hele vejen igennem og fantastisk resultat.
Fantastisk service
Fantastisk service, søde og gode montører. Flot trappe, meget tilfreds med resultat. Fra trappen blev bestilt til den blev sat op, gik der 2 uger. Hurtig produktion og opsætning😊
Super god service
Super god service. og et virkelig flot trappe.
Og flinke montører.👍🏻
Fantastisk smuk trappe og top service
Vi har fået lavet en meget smuk trappe i gammel herskabelig stil. Vi er meget tilfredse og vil klart anbefale bonus trapper til andre. Vi havde indhentet 3 tilbud og bonus trapper var meget konkurrencedygtige. Udover det var deres service top. De svarede både på sms/email morgen og aften og var kontakt med os fra start til slut. Hilsen en meget tilfreds kunde
Dårlig dårlig kommunikation som…
Dårlig dårlig kommunikation som forsinkede projektet adskillige uger. Trappen var ikke i vater og installeret med gelænderet så tæt på væggen at dette i praksis var uanvendeligt. Endte med at måtte flytte hele trappen selv og installere den rigtigt.
Jeg vil til enhver tid anbefale Bonus…
Jeg vil til enhver tid anbefale Bonus Trapper. Alle er simpelthen så søde!
Først var vores byggeri forsinket, og kort inden levering af trappen måtte vi udskyde monteringen, hvilket de var SÅ søde og hjælpsomme omkring!
Vi fik leveret en trappe med en mindre fejl, og i samarbejde med kontoret fik vi den udbedret lynhurtigt, og nu har vi den fineste trappe i top kvalitet, som vi endda har købt til en god pris.
Kæmpe anbefaling herfra!
Trappe til kampagnepris
den flotteste trappe der passer perfekt til rummet.
God og kompetent rådgivning af Bjarne der målte op, og flot og omhyggelig montering af trappen
af to dygtige montører
Stor ros og tak herfra og vores bedste anbefalinger af Bonus Trapper
Fantastisk service og fremragende…
Fantastisk service og fremragende produkt til en fornuftig pris.
Super god dialog og pris
Super god dialog og pris
Blev sat op af gode montører
I forbindelse med at vi skulle have ny…
I forbindelse med at vi skulle have ny trappe valgte vi Bonus Trappper det har vi absolut ikke fortrudt lige fra kontakten på nettet til opsætning af trappen har det simpelthen været en helt fantastisk oplevelse og super service de ved hvad de laver og resultatet er simpelthen bare vanvittigt flot vi kan kun give gode anbefalinger hvis I skal have ny trappe
Lige fået monteret trappe fra…
Lige fået monteret trappe fra Bonustrapper.
Fuld tilfreds med opmåling, pris og kvalitet, aftaler og montering.
Venlig kontakt hele vejen rundt. Hvis tlf. ikke svarer, har vi oplevet at de ringer tilbage.
God trappe til rimelig pris.
God oplevelse
Har for nyligt fået monteret trappe fra bonus trapper og vi er ovenud tilfredse, både med pris og det endelige resultat. Efter aftalt tidpunkt til montage, kom der to montører og de fortsatte til de var færdige. (De kom til fyraften, da de var blevet forsinkede, så var færdige kl. ca. 23👍)
Vi bor i et gammelt hus som er blevet renoveret, så der er intet der er i vatter eller lod. Men syntes virkelig at montage arbejdet er i orden, taget dette i betragtning.
Det eneste der afholder mig fra at give den sidste stjerne er at telefonen kan være svær at komme igennem på.
Men mail har der ikke været nogle problemer med.
Kan i hvert fald anbefales herfra.
Alle aftaler blev overholdt.Meget…
Alle aftaler blev overholdt.Meget behagelige og dygtige unge mennesker helt igennem meget godt tilfreds. Kan kun anbefales
Super flot resultat
Har lige fået leveret og monteret en super flot trappe, mega flot resultat, ydermere super god service af de 2 montører der satte trappe op. Alt har bare spillet
God rejse
Havde en god kontakt med bonus trapper fra første samtale om at bestille tid til opmåling til at trappen blev monteret, venlige montørerne der bruger tid til at forklare hvad de gør og inddrager en i processen.
Hjælpsom til at guide en med valg af trappe og hvordan alternative løsninger, kan give et bedre produkt end hvad man havde tænkt
Bonus Trapper blev tvangsopløst for 1 år siden...
Det oprindelige selskab Bonus Trapper ApS blev tvangsopløst for 1 år siden. Det gamle firma havde cpr nr 39923807.
Forinden dette, der havde jeg et langt forløb, hvor selskabet blandt andet:
1. opkrævede penge meget aktivt, uanset om arbejdet var lavet tilfredsstillende.
2. lavede sjusket arbejde, den dag i dag er arbejdet ikke færdiggjort og huset har skrammer efter deres arbejde.
3. lovede dagsbøder for ikke færdiggjort arbejde (de tvangsopløste firmaet, inden jeg fik betaling for de mange dagsbøder)
4. generelt ikke overholdte indgåede aftaler, ikke leverede til tiden, ikke svarede på emails, ikke svarede på telefonopkald.
Heldigvis tilbageholdte jeg lidt af betalingen til dem, da alting var så dårligt lavet, og der ingen eller meget ringe kommunikation var. Det beløb dækkede ikke at alle deres fejl blev udbedret efter firmaet gik konkurs, men lidt hjalp det.
Jeg er ked af at læse at andre oplever samme forløb med det nye Bonus Trapper. Der findes andre trappefirmaer som er ærlige og dygtige, jeg ville helt klart vælge en anden og mere pålidelig leverandør, hvis jeg skulle vælge en trappe leverandør i dag.
Opgave at bestille trappen
Jeg er ked af at måtte afbryde samarbejdet omkring design af en trappe til vores totalrenovering af vores nye hjem, da virksomheden er ubegribeligt langtsomme om at svare på mails… det tog 1. gang over en måned før de svarede, efter at de havde fremsendt et tilbud til os, som vi havde et par rettelser til,( da vi ønskede rettelser på trappen).
Jeg ringede til dem og blev forsikret om at de svarede tilbage hurtigst muligt, i den kommende uge. Så fik jeg svar, men stadig ikke det tilrettede tilbud, og jeg svarede dem på deres mail, men der er nu gået 2 måneder igen siden de sidst sendte mig svar, som jeg skrev tilbage på.
Nu har vi fundet en anden leverandør af trappe til vores hus !
En træls forretningssans og ganske enkelt ringe service.
Man skulle næsten tro at de ikke ville tjene penge.
God service, fine medarbejdere, pænt arbejde! Mindre justering var påkrævet men den blev udført hurtigt og pænt. Kan anbefales, også fin pris!