Banner for BOOA - Århus

Vintervej 7, 8210 Aarhus, DK

1. Furniture Store
  2. Bed Shop

Written by the company

Du er vores gæst BOOA er både et sted og en følelse. Bolighuse er der nok af, og møbler fås i alle kvaliteter og prisklasser. Derfor vil vi gøre vores bedste for at skille os ud med lidt mere nærvær, lidt højere service og et lidt sjovere udvalg af møbler, der giver ethvert hjem et glimt i øjet. Vi hylder høj service og dyb faglighed. Vi kender danskerne, og vi elsker at byde dem velkommen i vores bolighuse – som var de gæster i vores eget hjem. Vi sætter en ære i, at vores kunder får en god oplevelse, og at de bliver inspireret af vores produkter og indretning. Det handler om meget mere end at finde det rette møbel til den bedste pris – og det kræver dyb indsigt, nærvær og et oprigtigt ønske om at forstå den enkeltes livssituation. inspiration til at være dig Ethvert hjem er en intim oplevelse at bevæge sig igennem. Det er fyldt med personlige historier og overraskelser. Hos BOOA skal gæsterne altid blive inspireret til noget nyt, der kan få personligheden frem i deres hjem. Møbler er en vigtig investering, som følger os i mange år frem. Måske går de endda i arv til næste generation? glimt i øjet Et skønt hjem rummer detaljer, der går lige i hjertet og får smilet frem. Sådan skal det også være at besøge BOOA. Sortimentet indeholder både det sikre og det sjove og skal altid inspirere dig til noget nyt, som kan få personligheden frem i dit hjem. Hos BOOA er vi stolte af, som de eneste i Danmark, at tilbyde KARE – et spændende møbelunivers fyldt med forskellige designlinjer, hvor alle kan finde noget, der føles rigtigt for dem. Læs mere om KARE. møbler gennem fem årtier Vi har været med igennem fem årtier og ved, hvad der skal til for at gøre dine boligdrømme til virkelighed. Vi følger med i trends og tendenser og ved, hvad der skal til for at skabe et dejligt hjem med detaljer, der går lige i hjertet og får smilet frem. Vores arv rækker tilbage til 1978, læs vores historie her. I dag er vi en landsdækkende kæde med en stærk kundebase, kendt for et solidt købmandskab. Vores lange erfaring er en styrke, når BOOA nu skal indfri en ambition om at være mere end endnu et bolighus. Med et nyt navn og et forfriskende brandunivers ønsker BOOA at tilbyde danskerne et bolighus, der kombinerer kvalitet og komfort med det ægte levede liv - humor, farver og masser af personlighed.

• Vintervej 7, 8210, Aarhus, Denmark

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 78% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

Rated 5 out of 5 stars

Thomas and Tobias helped us in a…

Thomas and Tobias helped us in a professional way and gave us good support

April 18, 2026
Unprompted review
BOOA - Århus logo

Reply from BOOA - Århus

Hej Nader

Tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os meget at høre, at Thomas og Tobias kunne hjælpe jer på en professionel måde og give god støtte gennem forløbet.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

BOOA Kundeservice

Show reviews in all languages. (33 reviews)

Take a closer look