Boom Chat Reviews 12

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Dit is een hele akelige chatsite waar je weg moet blijven

Dit is een hele akelige chatsite. De beheerder is echt een hork. In het begin krijg je gratis een maand vip lidmaatschap maar als je iets verkeerds zegt wenst hij je de ernstigste ziektes (k) toe en wordt je uitgemaakt voor pedofiel. Deze site hoort niet op internet voor te komen. Verwijderen die rotsooi. En de beheerder opsluiten in een inrichting. Prive is daar niet prive want hij kijkt mee. Tip: GA HIER NIET HEEN.

February 27, 2025
Rated 1 out of 5 stars

ga nooit hier chatten blijf er weg

ga hier nooit chatten want als je simpel wat zegt wat beheer of een admin niet aanstaat word je verbannen van de chatbox met gescheld en al zelf wat terug typen is geen optie want dat word gemute of zwaar beperkt. het is een zooitje ongeregeld

January 18, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Çhat eigenaar bedreigd chatters met DDOS aanval

Ik kwam de eigenaar van deze chatsite op een andere chatsite tegen waar hij reclame zat te spammen voor deze chat.

Aangezien ik deze chat nog niet kende heb ik eerst wat informatie opgezocht over deze chat en kwam ik al snel veel (voornamelijk negatieve) reviews tegen.

Toch dacht ik eerst nog van zo erg kan het toch niet zijn en wou ik het eerst zelf ervaren in plaats van alleen maar op de ervaringen van andere af te gaan.

Toen ik deze chat binnen ging werd ik allereerst vriendelijk door mensen begroet.

Wel viel het mij vrijwel direct op dat de eigenaar met de naam 'Extreme' een naar mijn mening behoorlijk duistere profiel afbeelding heeft.

Op zijn profiel afbeelding is namelijk Matrix Code en het woord 'RANSOMWARE' te zien.

Toen er vervolgens een andere chatter binnen kwam sloeg de sfeer al heel snel om.

Volgens de eigenaar van deze chat was de andere chatter een noob van een andere chatsite en deze chatter werd uitgescholden en bedreigd.

De meeste gruwelijke ziektes kwamen voorbij en dreigementen met DDOS aanvallen die de eigenaar van deze chat wel even zou uitvoeren.

In combinatie met de eerder genoemde (naar mijn mening vrij duistere) afbeelding in het profiel van de eigenaar van deze chat kwam dit alles vrij dreigend op mij over.

Dit alles gebeurde in de nog geen 10 minuten nadat ik hier was ingelogd. Dit heeft mij doen besluiten om gelijk weer weg te gaan en deze review achter te laten.

Waar ik eerder nog dacht zo erg kan het toch niet zijn wil ik nu toch echt zeggen erger als dit ben ik het nog niet eerder tegengekomen.

January 11, 2025

Hele enge site

Was aan het chatten met de eigenaren, Extreme en Bloempje. Was gewoon gezellig, tot ik vraagde waarom de regels er waren, meteen begon Extreme tegen mij intimiterend te praten. Extreme heel arrogant zeggen dat hij alles kan maken omdat hij eigenaar is. Toen ik dit had doorgegeven aan Bloempje, werd ik meteen geband. Ik heb nergens iets fouts gedaan, maar omdat hun eigenaren zijn, mogen ze dus zomaar alles. Vertrouw ze egt egt niet!

January 12, 2025

Rare chat!

Rare chat!
Ik kwam hier terecht omdat er bij veel andere chats een 'review' stond met alleen vermeld dat je naar Boom Chat moest komen. (spam, lijkt me)
Dus ik nieuwsgierig wie zoiets doet.

Nu heb ik even meegelezen, maar wat een aparte eigenaar. Je ziet hem schelden (met ziektes) en dreigen (met ddos en doxing) tegen andere chatters. Ik kan de andere reviews hier onderschrijven dus.

Ik heb geen idee hoe een chat 'gezellig' kan zijn met zo'n eigenaar!

January 6, 2025

Jammer

Zo jammer als je probeert chatters te trekken door reclame hier bij trust door de chatnaam te vermelden bij andere chats... Maar goed ht zal...

December 29, 2024

Wat een rust!

Wat een rust!

Het leek al zo rustig op de website maar toen ik hem opnieuw wilde openen bleef hij vast hangen op de start pagina... Vervolgens kon ik helemaal niet meer inloggen. Het was mijn eerste keer hier. Ik heb toch geen blok ofzo?

May 26, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Eigenaar van de site 'supreme' is een…

Eigenaar van de site 'supreme' is een rare gozer die allemaal gekke verhalen ophangt. Is zich er niet van bewust dat mensen gewoon gezellig willen kletsen. Site is nu weer uit de lucht, rare praktijken.

April 4, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Een chat waar de eigenaar denkt dat ie…

Een chat waar de eigenaar denkt dat ie god is en iedereen naar zn pijpen moet dansen vrouwen uit maakt voor h oer en slet als ze niet mee werken !
Zijn wil is wet en wie er niet aan voldoet krijgt mute ban of kick!
tot nu toe zie ik hoofdzakelijk admins en mods en chatters zijn er bijna niet en als ze er zijn dan durft niemand daar te chatten of tegen de eigenaar in te gaan want hij gooit alles op scroll ook wat er prive besproken word! Een soort van admin site!
Dus mensen wees gewaarschuwd

January 2, 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look