De lagde et nyt gulv i et badeværelse med toilet. Arbejdet omfattede også spartling af undergulvet. Vi aftalte en fast pris, som bestemt ikke var i den lave ende. De blev hurtigt færdige, og... See more
Company replied
Der var ingen slinger i valsen - hurtig og præcis udførelse af bestillingen og udført til vores fulde tilfredshed
Company replied
Vi er super tilfreds med Bo Palm og hans ansatte. Lige fra første møde over tilbud til det udførte arbejde, bare 1. Klasse. Vi fik lagt LVT gulv i en del rum, og alle står bare flotte og lagt med e... See more
Company replied
Alt klappede og alt blev udført mellem jul og nytår så ingen blev generet i arbejdstiden. Flot resultat på både trappe og mødelokale Poul B. Jakobsen Process Engineering A/S
Nordre ringvej 11b, 7000, Fredericia, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Super præcis og mega rar håndværker - rart man kan stole på folk. Arb er udført med omhyggelighed og har nu et gulv, som ser ud som et nyt.

Reply from Bo Palm Gulvafslibning & Gulvbelægning
Var ikke tilfreds med gulvet lige da det var lagt . Fejlen blev udbedret og nu er det vild flot . Jeg vil helt sikker bruge dem igen

Reply from Bo Palm Gulvafslibning & Gulvbelægning
Helt fantastisk oplevelse, perfekt resultat på et svært gulv, alle de bedste anbefalinger fra Kolding

Reply from Bo Palm Gulvafslibning & Gulvbelægning
Vi har fået slebet og olieret vores slidte køkkengulv.
Vi er glade for det, det blev pænt.

Reply from Bo Palm Gulvafslibning & Gulvbelægning
Hurtig hjælp, fin kvalitet og et ok prisniveau.
Baseret på slibning og lak af fyrtræsgulv.

Reply from Bo Palm Gulvafslibning & Gulvbelægning
Vi var ikke tilfredse med resultatet.
Kan derfor ikke anbefale virksomheden

Reply from Bo Palm Gulvafslibning & Gulvbelægning
Udmærket udført arbejde og meget dygtig medarbejder.
Medarbejderen var venlig og overholdt alle aftaler.

Reply from Bo Palm Gulvafslibning & Gulvbelægning
God kontakt, hurtig og professionel både ift tilbud og udføring af opgaven. Vi er meget tilfredse

Reply from Bo Palm Gulvafslibning & Gulvbelægning
Gulvsliberen var en fantastisk god oplevelse. Professionel og fagligt dygtig. Resultatet var flot og prisvenlig. Kom til tiden og knoklede med vores lidt besværlige trin. Jeg glæder mig dagligt over resultatet.

Reply from Bo Palm Gulvafslibning & Gulvbelægning
Vi er super tilfreds med slibning af de gamle parket gulve samt lakeringen heraf.
Super søde folk var i huset.
Vi fik dem ud for at give et tilbud og samme dag fik vi tilsendt tilbuddet som var meget reelt og fair. Vi lagde en plan for hvornår de gik igang og hvornår vi måtte gå på gulvet igen så vores byggeproces kunne fortsætte. De kom som aftalt og var færdige til tiden. Der var ryddet flot op igen efter dem.
En kanon oplevelse og bestemt ikke sidste gang vi benytter dem.
Hele teamet får vores varmeste anbefalinger.
Kærlig hilsen Simon og Mette

Reply from Bo Palm Gulvafslibning & Gulvbelægning
Vi har fået et fint, afslebet gulv, omhyggeligt arbejde med flot finish - og god rådgivning.

Reply from Bo Palm Gulvafslibning & Gulvbelægning
Super flot stykke arbejde af Eske. Vidste ikke at vores gamle egetræsparketgulv kunne komme til at se ud som nyt.

Flot arbejde!
Det var et virkeligt flot arbejde, jeg vendte hjem til efter slibning af stue og gang gulv. En hurtig og let kontakt!

Reply from Bo Palm Gulvafslibning & Gulvbelægning
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.