Company replied
Wij hebben meerdere keren een slabbetje en een kinderbord laten bedrukken door Borduur Kado en het is ons altijd goed bevallen. Meestal werd het gepersonaliseerd door de afbeelding van het geboor... See more
Company replied
Leuke site voor het zoeken van kados, voor elke gelegenheid. Koop vaak kraamcadeau, en handdoeken met naam. Voor diploma verjaardag trouwdag.
Company replied
Op zoek naar een bijzonder en persoonlijk cadeau met naam, tekst of logo? Wij bieden een uitgebreide collectie cadeauartikelen die speciaal voor jou op maat worden gemaakt en perfect passen bij iedere gelegenheid. Denk aan huwelijkscadeaus, kraamcadeaus, verjaardagscadeaus, doopcadeaus, jubileumcadeaus, bedankcadeautjes, afscheidscadeaus, geschenken voor het behalen van een diploma of een nieuwe baan, zwemdiploma en natuurlijk feestdagen zoals; Valentijnsdag, Kerst en Moederdag of Vaderdag. Met een gepersonaliseerd cadeau geef je altijd iets unieks dat met zorg is samengesteld en een blijvende herinnering vormt. Wij zijn gespecialiseerd in het borduren van namen, initialen of teksten op diverse cadeaus, waaronder badjassen, handdoeken, babyartikelen en andere textielproducten. Daarnaast personaliseren wij ook verschillende cadeaus met hoogwaardige bedrukking, zoals mokken, bordjes, waxinelichthouders en andere originele geschenkartikelen. Door onze ruime keuze aan producten, kleuren, lettertypes en ontwerpen kun je eenvoudig een cadeau creëren dat volledig aansluit bij jouw wensen en bij de persoon die het ontvangt. Ook voor zakelijke klanten bieden wij volop mogelijkheden. Bedrijven kunnen bij ons terecht voor professionele relatiegeschenken die bedrukt en/of geborduurd worden met logo of bedrijfsnaam. Ideaal als bedankje voor klanten, promotioneel artikel, kerstpakketonderdeel of attentie voor medewerkers. Wij staan voor kwaliteit, oog voor detail, snelle service en persoonlijke aandacht, zodat elk cadeau met trots gegeven én ontvangen wordt.
Rembrandlaan 4 , 9646 DH, Veendam, Netherlands
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Meestal werd het gepersonaliseerd door de afbeelding van het geboortekaartje te gebruiken.
Wij zijn heel tevreden!!

Reply from Borduur Kado
Via BorduurKado had ik een bestelling geplaatst voor een tekst op een polo-shirt. Het is echt heel mooi geworden. Het was een verjaardagskado voor mijn man, hij was er heel erg blij mee. Ook hele enthousiaste reacties van de andere verjaardagsgasten. Een paar keer telefonisch contact gehad, heel behulpzaam, heel klantvriendelijk en heel erg meedenkend (= ik wilde het op een t-shirt laten borduren, maar ze zei dat wordt niet zo mooi als op een polo-shirt). Ook bij mijn bezoek aan het atelier werd ik heel vriendelijk ontvangen. Mocht ik weer iets moeten laten borduren, kom ik zeker terug.

Reply from Borduur Kado
Zeer tevreden. Voor 2e jaar namens voetbalteam handdoeken met “naam trainer” + “bedankt namens team” besteld. Wat wordt je hier fijn en persoonlijk geholpen. Er wordt meegedacht in kleuren en ontwerp. Niets is teveel. Snelle reacties op vragen, snelle levering en goede kwaliteit. Trainers, ouders en spelers, iedereen is enthousiast over het eindresultaat. Origineel kado waarvan je weet dat het regelmatig wordt gebruikt.

Reply from Borduur Kado
Op zondagavond 5 polo's gebracht voor borduren. Volgende dag s'avonds al klaar. Snelle service en prima kwaliteit.

Reply from Borduur Kado
Snelle service, duidelijk communicatie via de app. Nu een mooi bedrukt cadeautje om weg te geven!

Reply from Borduur Kado
Super super service, en heel snel met reageren en ook nog heel erg aardig. Ze hebben mijn bestelling zo snel gemaakt, omdat ik het in een korte tijd nodig had en gelijk verzonden. Jullie zijn geweldig. Ik wens jullie heel veel winst. God zegenen🙏🏻

Reply from Borduur Kado
Snelle en persoonlijke service gecombineerd met een product!

Reply from Borduur Kado
Al vaker leuke gepersonaliseerde artikelen gekocht en altijd superblij met het resultaat! Van bedrukte mokken tot aan geborduurde slabbetjes. Er zijn zo veel leuke producten om cadeau te geven en de kwaliteit is top. Ik kan dit zeker aanraden aan anderen.

Reply from Borduur Kado
Wij bestellen altijd onze geboorteberen hier voor de collega's die net een kindje hebben gekregen. Doordat er altijd wordt meegedacht, snelle levering is en de beren goed bij iedereen in de smaak vallen, bestellen we ze al jaren bij borduurkado. Ook tijdens het bouwen van de nieuwe website, kon ik deze per e-mail alsnog bestellen. Kortom top service en persoonlijk contact als er vragen zijn.

Reply from Borduur Kado
Kleinzoon was erg blij met zijn persoonlijke beker voor zijn zwemdiploma b.
Het is een mooie beker van goede kwaliteit.

Reply from Borduur Kado
Geweldig inspirerende website met voor ieder wat wils! Al meerdere keren naar volle tevredenheid hierop besteld. Daarnaast snelle vriendelijke persoonlijke communicatie via Whatsapp en zeer goede service door mee te denken. En ook nog een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering! Kortom, ik ben razend enthousiast en kom zeker terug!

Reply from Borduur Kado
Huwelijkscadeau aangeschaft bij borduur kado.
Wat een fijn bedrijf om bij te bestellen. Vriendelijke service, Snelle en levering en goede kwaliteit.
Zeker aan te raden !

Reply from Borduur Kado
Ruime keus in kraamkadootjes. In de afgelopen jaren al regelmatig gebruik van gemaakt. Maar ook lieve voorwerpen /aandenken voor bij een foto.

Reply from Borduur Kado
Van onze scouting groep laten we al jaren onze kleding hier borduren, altijd snel en vriendelijk helemaal top.

Reply from Borduur Kado
Zeer tevreden over Borduurkado. Ze hebben diverse dingen geborduurd voor ons zangkoor en naar volle tevredenheid. Het eindresultaat was echt heel mooi. Ze maken en verkopen hele mooie cadeaus.
Ik zou ze zeker aanbevelen.

Reply from Borduur Kado
Mijn ervaring met borduur kado is super , heb meerdere malen bordjes laten maken, er word met je meegedacht.
En het is fijn dat het snel geregeld is, een goede service. Echt een aanrader.
Gr Jan

Reply from Borduur Kado
Het is een bedrijf die ontzettend hun best doet voor de klant. Ze hebben voor mij een logo ontworpen voor op mijn bodywarmer! Ik draag hem met trots.
Ook de relatie geschenken worden netjes gemaakt en vlot geleverd!
De volgende bestelling is alweer in de maak.

Reply from Borduur Kado
Al jaren bestel ik via Borduurkado geboorteknuffels met de geboortedatum en naam op de voetjes geborduurd. Elke keer weer tevreden. Nu kon ik helaas geen bestelling plaatsen ivm de website die in onderhoud was. Na whatsapp contact toch handmatig kunnen bestellen! Echt super service!
Eergisteren eerst geïnformeerd via whattsapp of de handdoeken die we in gedachten hadden om cadeau te geven geleverd konden worden binnen korte tijd.
Ik kreeg vrijwel gelijk antwoord dat de witte in bestelling waren, maar dat de licht grijze wel op voorraad waren.
Direct deze besteld met tekst erop.
2 dagen later werden ze bezorgd door PostNL.
Ze zien er geweldig mooi uit. Dankjewel voor de snelle levering.

Reply from Borduur Kado
Learn more about other kinds of reviews.