Goede ingelicht over alles dat mogelijk is omtrent kolven. Ook super fijn dat het mogelijk was om verschillende apparaten te proberen en dus te ervaren. Het apparaat waar onze voorkeur naar uit gi... See more
See what reviewers are saying
Riesige Auswahl, ich war auf der Suche nach besser passenden Brusthauben, es gab so viel Auswahl und ich bin bislang (Paket kam gestern an) super zufrieden. Guter Service (schnelle Antwort via What... See more
Een heldere en overzichtelijke website. Het fijne is ook de filmpjes die ondersteunend zijn aan hetgeen je wilt aanschaffen. De borstvoedingszakjes zijn fijn in gebruik, je kunt ze zo plat mogelijk... See more
Company details
Written by the company
Moeders in Nederland en België vertrouwen sinds 2005 op MoMe BorstkolfWinkel voor alles rondom kolven. Je vindt een breed assortiment borstkolven, onderdelen en accessoires of de mogelijkheid om eerst een kolf te huren voordat je koopt. Je krijgt persoonlijke service en deskundig advies van een IBCLC-lactatiekundige en Borstvoedingscoaches. Met snelle levering, betrouwbare producten en ruim 20 jaar ervaring zijn wij het vertrouwde adres voor kwaliteit, gemak en ondersteuning in jouw borstvoedingsreis.
Contact info
Wethouder van den Wildenbergstraat 13, 5126 TK, Gilze, Netherlands
- +31624585483
- info@moedermelknetwerk.nl
- borstkolfwinkel.nl
Voldoet aan verwachting
Zelf was ik op zoek naar glazen borstvoedingsbewaarflesjes omdat ik niet graag plastic gebruik. Super snel en goed verzonden. Flesjes voldoen aan de verwachting! Voor een volgende bortsvoedingsgerelateerde aankoop zal ik zeker eerst hier kijken!
Een heldere en overzichtelijke website
De borstvoedingszakjes zijn fijn in gebruik, je kunt ze zo plat mogelijk maken waardoor je ruimte bespaard in de vriezer. Ook een kniplijn zodat je goed kunt gieten. De maataanduiding zou iets specifieker mogen maar dat komt omdat het een stazak is.
Fantastische winkel
Fantastische winkel. Heb hier altijd de juiste producten mogen ontvangen. Ze hebben een enorm informatieve insta waar ze dus veel kennis delen. Als ik in de buurt woonde was ik hier zeker graag voor een consult gegaan, maar ik woon verder weg dus op aanbevelen van lactatiekundige hier besteld. 🥰
Super!
Vandaag hier geweest en echt super goed advies gekregen! Ik had eerst gisteren via WhatsApp al duidelijkheid gekregen over wat er mis ging bij mijn eerdere kolfervaringen (1e baby) en aangegeven dat ik graag vandaag zou willen komen kijken naar 2 andere borstkolven (2e baby). Geen probleem, altijd welkom na 14.00 uur. Dus ik daarheen, alle borstkolven die ze hadden kon ik zien, aanraken, bekijken enz. Ik had geen kolfconsult geboekt overigens. Maar toen bleek dat er een nieuw Medela apparaat achter lag (vandaag binnen) wat wel eens aan al mijn verwachtingen/eisen zou kunnen voldoen, werd die er ook bij gehaald. Het bleek een schot in de roos. Met de verkleiner erbij van henzelf mocht ik (en daarmee zij ook) het nieuwe apparaat uittesten (eigenlijk een ongepland kolfconsult, handig voor beide partijen :) ) en ik ben dus overtuigd van dit apparaat en heb het direct (en dus ook nieuw!) gekocht incl de verkleiners. Drie dames hebben meegekeken, advies gegeven en ik ben echt meer dan tevreden. En qua prijs ook helemaal in lijn met online producten. Ik zou iedereen aanraden een kolfconsult te plannen bij Mom&e in Gilze. Ik herken dan ook totaal niet de negatieve berichten van eerdere bezoekers/kopers.
horigen free borstkolf
In begin deed horigen free borstkolf super nu naar 3 maanden gebruik breekt op de zelfde dag 2 puntjes af van het draai sluit systeem het opvangbakje nu lekt aan alle kanten dat het zo snel kapot zou gaan niet verwacht en nu nog een andere aan te schaffen voor de laatse
3 maanden is een beetje te gek maar zou helaas wel moeten. Hierdoor zou ik niemand deze aan raden!
LET OP! Oplichters
LET OP! OPLICHTERS. Voor bijna 200 euro opgelicht. Dit bedrijf stuurt niet verzegelde kolfmotor en noemt deze nieuw. Ze verzegelen de kolfmotor met plakband en willen het apparaat niet terugnemen in verband met "hygiëne". Ze kunnen niet bewijzen dat het apparaat niet eerder gebruikt is, aangezien ze zelf de plakband plakken.
Voor je eigen veiligheid en die van jouw baby zou ik hier niet bestellen. De meeste producten zijn voor dezelfde prijs inclusief professionele zegel voor een betere service bij bol.com of amazone te koop.
Snelle verzending en levering
Snelle verzending en levering, goed verpakt en compleet!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.