See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fantastische service! De sarong (100% katoen) die ik had ontvangen had enkele zwarte vlekjes erin zitten. Nadat ik ze hierover had gemaild, werd er direct een nieuw exemplaar opgestuurd. Heel blij me... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bouffante voelt als een rustige online boetiek waar je zonder haast kunt rondkijken. Verder is er een duidelijke service en snelle verzending. Het geheel straalt aandacht en zorg uit. Gewoon een fijn... See more

Rated 4 out of 5 stars

Ik was op zoek naar een mooie sjaal voor mijn vrouw en had via vrienden goede verhalen gehoord over BouFFante Online Fashion. Op een avond stuurde ik een WhatsApp-bericht voor wat extra informat... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Bestelling geplaatst van supermooie handtas in beige helaas kreeg ik de verkeerde kleur maar top service probleem opgelost en heel vriendelijke medewerker die mij heel gelukkig gemaakt heeft dank je w... See more

Company details

1. Fashion Accessories Store
  2. Beach Clothing Store
  3. Handbags Shop
  4. Men's Clothing Store
  5. Women's Clothing Store

Written by the company

Het grootste assortiment sjaals, stola’s en modeaccessoires online. Bij bouFFante shop je de mooiste musthaves van de Benelux

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Erg leuke en lekker warme sjaal…

Erg leuke en lekker warme sjaal gekocht. Levering was supersnel!

November 27, 2025

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen. Heel veel draagplezier! ✨

Absoluut een aanrader

Bestel al jaren bij deze shop, absoluut een aanrader. Snelle levering, en mocht er onverhoopt iets fout gaan dan is de oplossing snel geregeld door de vriendelijke eigenaresse.

November 19, 2025

Reply from bouFFante.com

Heel erg bedankt voor uw fijne review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service en levering.

Dank u wel voor het vertrouwen, en ik help u altijd graag verder! 💛

Betrouwbaar klantvriendelijk bedrijf

Erg prettig contact nav wat onduidelijkheid op de website. Werd direct opgelost waardoor de bestelling geplaatst kon worden. Nu, binnen 24 uur, de bestelling naar volle tevredenheid binnen. Goede kwaliteit, kleur zoals afgebeeld en goede service.

November 14, 2025

Top Service!

De website is goed overzichtelijk en er is voldoende keus. Top kwaliteit en snelle levering. Hele fijne service!

October 30, 2025

bestelling was kwijt

bestelling was kwijt. zonder ook maar een vraag. gelijk nieuwe sturen.
ook op de app, gelijk en nejes reageren.
waar vind je dit nog!!
bedankt!!

November 5, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Leuke producten en fijne service

Een aantal jaar geleden heb ik voor het eerst kleding besteld en daar heb ik nog steeds plezier van. Ook bij vragen is de service uitstekend. Dik tevreden!

October 22, 2025

Reply from bouFFante.com

Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je fijne review!
Wat goed om te horen dat je nog steeds plezier hebt van je aankoop en tevreden bent over onze service. Dat waarderen we enorm! 💛

Rated 5 out of 5 stars

Een foutje in de bestelling

Een foutje in de bestelling: één product was niet meer leverbaar. Er werden meerdere alternatieven geboden, ik koos er voor een ander maar vergelijkbaar product te bestellen. Binnen één werkdag lag het product op de mat. Buitengewoon vriendelijk en snel afgewikkeld.

Ik was al een paar jaar lang een zeer tevreden klant van BouFFante, en dit voorval bevestigt wat ik eigenlijk allang wist: een andere leverancier van kleding-accessoires zal niet eenvoudig de plaats van BouFFante innemen.

Ik was, en blijf, een trouwe klant!

October 10, 2025

Reply from bouFFante.com

Hartelijk dank voor uw lieve woorden. Zo bijzonder om te horen dat u al zo lang klant bent, dat waarderen we enorm!

Hele fijne website

Vlotte verzending, keurig ingepakt, fijne communicatie en misschien wel het belangrlijkste: kleurechte foto's en kwaliteit producten voldoet 100% aan omschrijvingen.

September 29, 2025

Reply from bouFFante.com

Heel erg bedankt voor uw review 💛
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze website, de verzending en de producten. We zijn blij dat alles aan uw verwachtingen voldoet!

Fijn contact

Fijn contact. Via app. Bestelling was er snel. Helaas was het artikel voor mij niet precies wat ik gedacht. Heb het artikel teruggestuurd.
Via app contact gehad daarover en wederom alles snel geregeld!
Top!!

September 15, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ik bestel al jaren bij Bouffante en ben…

Ik bestel al jaren bij Bouffante en ben altijd erg tevreden. Ik bel altijd en krijg dan contact met de eigenaresse en dat is altijd gezellig. Die mevrouw is altijd behulpzaam. fijne service.

August 30, 2025

Fantastisch! Precies wat ik zocht

Fantastisch geholpen! Ik was op zoek naar een specifiek item en vond op de website ruime keuze. Duidelijke foto’s en product informatie. Om toch zeker te zijn dat het precies was wat ik zocht kreeg ik netjes antwoord op mijn vraag mbt het product. Gisteren binnen gekregen en ben super happy!!

August 22, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look