Retourzending “incompleet” 0,54kg Lego zoek
Zeer negatieve ervaring met Bouwsteenwinkel m.b.t. retour sturen gehuurde LEGO set.
Na het retourneren van de gehuurde LEGO-set begin Maart 2026 beweerde het bedrijf dat er 0,54 kg LEGO zou ontbreken in onze retourzending! Ons pakket was echter aangetekend en verzekerd via PostNL verstuurd, zoals ook geadviseerd door Bouwsteenwinkel. Toen wij vroegen om bewijs voor deze claim, kon Bouwsteenwinkel geen enkel concreet bewijs leveren dat er daadwerkelijk stenen ontbraken.
Desondanks dit alles ontvingen wij wel een factuur voor de zogenaamd ontbrekende LEGO.
Ons advies aan andere klanten: breng de gehuurde set fysiek terug naar Bouwsteenwinkel in Bussum en vraag direct schriftelijk bewijs mee van goed ontvangst.
Bij wel versturen documenteer alles zorgvuldig (gewicht, verzending, foto’s) wanneer je hier iets huurt en retourneert. Altijd aangetekend en verzekerd!
Wij hebben inmiddels een professionele conculega gevonden en daarbij de eerste set ontvangen. Hopelijk wordt LEGO huren en bouwen weer leuk.

Reply from Bouwsteenwinkel