Boxisland.se Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Company details

1. Gift Shop

Written by the company

Webbshop som säljer personliga presenter. Personliga skärbrädor, nyckelringar, skyltar och annat med personlig prägel. En present att minnas helt enkelt.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

10 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Nyckelringarna jag fick var jättefina

Nyckelringarna jag fick var jättefina. Leveransen var snabb.Jag uppskattade mycket huset jag fick till på nyckelringen.Jag fick jättebra service och snabbt svar på frågor. 👍

June 21, 2026

Reply from Boxisland.se

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! Vi är mycket glada över att du är nöjd med nyckelringarna, snabbheten i leveransen och vår kundservice. Din feedback betyder mycket för oss.

Jättefina glasunderlägg

Jättefina glasunderlägg! Och snabb och smidig leverans. Väldigt nöjd😊

June 2, 2026

Reply from Boxisland.se

Hej, Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi strävar alltid efter att erbjuda både hög kvalitet och snabba leveranser, så det gläder oss stort att höra att du är nöjd med ditt köp. Tack för att du handlade hos oss!

Topp betyg

Väldigt snabb leverans, stort utbud och väldigt nöjd hund 🐾. Inget att klaga på!😄

May 27, 2026
Unprompted review

Reply from Boxisland.se

Hej! Tusen tack för de fem stjärnorna! Vi är så glada att vi kunde leverera snabbt och att din fyrbenta vän är nöjd med utbudet. Varmt välkomna åter till oss! 😄

Väldigt nöjd

Väldigt nöjd med namnbrickan till vovven! Snabb leverans och bra kvalitet.

December 8, 2025

Reply from Boxisland.se

Tack för det fina omdömet. Vad roligt att höra att du är nöjd med produkten. 😊

Fantastisk service och kvalitet

Supernöjd! Snabb leverans och riktigt fin kvalitet. Boxisland gjorde en personlig namnbricka till min hund som blev perfekt – precis som jag önskade. Rekommenderas varmt!

September 15, 2025

Reply from Boxisland.se

Hej! Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse och för att du rekommenderar Boxisland! Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och snabb service, så dina ord betyder mycket för oss. Varmt välkommen åter till oss i framtiden!

Snabb leverans!!!

Snabb leverans och bra överskådlig sida på nätet..!
Kan varmt rekommenderas.
//Vi är väldigt nöjda.

August 24, 2025

Reply from Boxisland.se

Tack för det fina omdömet! Vad roligt att ni är nöjda med er beställning.

//Lasse på Boxisland

Jättenöjd med skärbrädan

Jättenöjd med skärbrädan
Blev precis som jag hade tänkt mig
Bra service

August 25, 2025

Reply from Boxisland.se

Stort tack för ditt fina omdöme – det gläder oss verkligen att höra att du är så nöjd med skärbrädan! Vi lägger stor omsorg vid varje personlig gravyr, och det betyder mycket att du uppskattar både resultatet och vår service.

Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något mer i framtiden – eller om du vill skapa fler personliga presenter!

Lasse på Boxisland.se

Fantastiska produkter

Fantastiska produkter. Det är andra gången jag beställer från boxisland och jag är fortfarande super nöjd. Kan helt klart rekommendera boxisland till dom som vill ha det lilla extra! ❤️

August 6, 2025

Reply from Boxisland.se

Tusen tack för ditt fina omdöme! 🙏✨ Det betyder otroligt mycket för oss att du är nöjd och att du valt att handla från boxisland igen. Vi blir så glada över att höra att våra produkter uppskattas och att du vill rekommendera oss vidare – det är den bästa feedback vi kan få! 💛

Rated 5 out of 5 stars

Riktigt bra service och priser

Riktigt bra service och priser, snabb leverans och solida produkter.

July 17, 2025

Reply from Boxisland.se

Stort tack för ditt fina omdöme! Riktigt kul att höra att du gillar våra produkter. 😊

Rated 5 out of 5 stars

Mycket nöjd över mina nya namnbrickor…

Mycket nöjd över mina nya namnbrickor till mina hundar!!

June 27, 2025

Reply from Boxisland.se

Tack för det fina omdömet. Vad roligt att du är nöjd. Tveka aldrig att höra av dig om det skulle vara något.

Med vänlig hälsning,
Lasse på Boxisland

Rated 1 out of 5 stars

Jag beställde brickor till hunden och…

Jag beställde brickor till hunden och det skulle ingå nyckelringar men de fanns inte med. Har skrivit till er 2 gg men inget svar så jag kan inte ge er högre betyg

June 17, 2025

Hej Maritha

Väldigt tråkigt att du inte är nöjd. Jag har skickat 2 st mail till dig som svar på ditt kontaktformulär. Jag har även skickat upp nyckelringarna till dig som jag bad om ursäkt att de missats från vårt håll. Enligt PostNord levererades paketet med nyckelringarna den 1/7 kl 09:56. Om du inte fått dessa så vill jag hjälpa dig att reklamera detta till PostNord. Självklart ska du få ringarna.

Jag önskar dig en fortsatt fin dag.

Med vänlig hälsning,
Lasse på Boxisland

namnbricka hund

Köpte namnbricka till min hund, snygga, snabb leverans

March 25, 2025

Reply from Boxisland.se

Tack snälla för det fina omdömet. Vad roligt att du är nöjd med namnbrickan. /Lasse på Boxisland

Rated 5 out of 5 stars

Snabb leverans och bra service

Snabb leverans. Är supernöjd med produkten som jag beställde med personligt motiv. Kan verkligen rekommendera Boxisland!

March 7, 2025

Reply from Boxisland.se

Tack för det positiva omdömet!

Nöjd med produkten

Nöjd med produkten, snabb leverans och super bra kvalité!!

February 5, 2025

Reply from Boxisland.se

Tack för det fina omdömet! Vad roligt att du är nöjd med produkten.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look