Written by the company
Velkommen til Bra Minilager, din pålitelige partner for fleksible og sikre lagringsløsninger. Vi tilbyr leie av lagringscontainere i ulike størrelser for privatpersoner og bedrifter.
Hos oss får du førsteklasses kundeservice, enkel booking på nett, og konkurransedyktige priser. Vi er stolte av våre 5-stjerners anmeldelser fra fornøyde kunder.
Har du spørsmål eller ønsker å bestille? Ta kontakt med oss på post@bra-minilager.no eller ring oss på +47 46970005.
Grøstadveien 21, 1459, Nesoddtangen, Norway

Reply from Bra Minilager
Svært lettvint og godt tilrettelagt lager-løsning, god informasjon og hyggelig kundeservice både ved inn-og utflytting.

Reply from Bra Minilager
Udmerkefe containere, meget god cervice, ypperlig kommunikasjon;- alltid til stede pr telefon og på nett
Mvh Freddy Meholm

Reply from Bra Minilager
Rene containere, bra sikkerhet, hyggelig og hjelpsom samtale på telefon. Veldig fornøyd!😊

Reply from Bra Minilager
Veldig oversiktlig bestilling og enkel overtakelse av lagerplass. Ringte sent en kveld når jeg hadde problemer med å åpne containeren min, fikk svar med en gang og de løste dette umiddelbart. Anbefales for alt av lagring!

Reply from Bra Minilager
Veldig fornøyd med lageret jeg leier. Supert at dere har døgnåpent og sikkerhet rundt lagrene deres!

Reply from Bra Minilager
Beste lagercontainer i stor-Oslo. Hvor skal jeg starte, bra lokasjoner, smidig overtagelse og ikke minst fantastisk kundeservice.

Reply from Bra Minilager
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.