Braadscardshop Reviews 20

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb onlangs twee elite trainer boxen besteld waarvan een beschadigd aankwam. Na contact te hebben gelegd netjes een nieuwe gekregen👍. Zeer tevreden over de afhandeling.

Rated 5 out of 5 stars

Fijne webshop! Na het lezen van de (positieve) reviews besloten om via deze webshop te bestellen. Inmiddels twee keer een pakketje besteld en alles netjes geleverd. Goed en stevig verpakt en alle... See more

Rated 1 out of 5 stars

Per orde gedaan wordt cannselt omdat volgens hun dozen beschadigt zijn ik denk dat booster zoeken en dan aan vullen en je zo verkopen

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Prima shop!!

Prima shop, over meerdere bestellingen geen problemen mee gehad.
Alleen jammer dat de verzendkosten boven een bepaald bedrag niet vervalt.

June 2, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Niet na gekomen

January 17, 2026

Snel, eerlijk en persoonlijk

Bestelling bij Braadscardshop geplaatst en nog dezelfde dag verzonden – de volgende dag al in huis! Super snelle service, eerlijke prijzen én een vriendelijk en persoonlijk contact via zowel de app als telefoon. Echt een aanrader voor iedereen die speel kaarten zoekt

September 5, 2025

Uitstekend & een prachtige assortiment

Bij mijn bestelling (#2550) had ik specifiek gevraagd om het pakket aan de steviger kant in te pakken, en hier is duidelijk uitstekend gehoor aan gegeven. De verpakking was zorgvuldig en stevig, wat ervoor zorgde dat alles in perfecte staat aankwam. Daarnaast verliep de verzending zeer snel en vlot, wat altijd een groot pluspunt is. Al met al ben ik ontzettend tevreden met de service en kwaliteit. Ik weet zeker dat ik in de toekomst weer bij Braads Card Shop zal bestellen. Aanrader!

January 4, 2025

Pakket was psa 8

Pakket zelf op moeten halen, was wel heel snel geleverd binnen 3 seconden had ik het. Was namelijk op het adres waar ik ook was. Super fijne meneer. Goede baard ook. 👍🏻

April 30, 2024

Helemaal goed.

Helemaal goed.
Donderdag avond besteld, meteen een bevestigings mail gekregen en zaterdag ochtend werd het bezorgd.

March 7, 2024

Fijne webshop!

Fijne webshop!
Na het lezen van de (positieve) reviews besloten om via deze webshop te bestellen. Inmiddels twee keer een pakketje besteld en alles netjes geleverd. Goed en stevig verpakt en alles in topconditie ontvangen.
Prijzen zijn ook aantrekkelijk en reëel, zeker ook belangrijk.
Na verzending van mijn pakket, een mail ontvangen met track and trace code.
Gister besteld, vandaag in huis.
Prima ervaring en aanrader om hier een bestelling te plaatsen

March 9, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Verkeerd geleverd, top op gelost!

Had laatst 3 boosters besteld, 2 waren juist, 1 niet. Ik een mailtje geschreven met uitleg en kreeg netjes zonder kosten alsnog geleverd en mocht die andere houden. Het was snel geleverd en goed verpakt.
Al met al niet gelopen zoals gepland maar zeker niet ontevreden. Zou hier zeker nog eens bestellen.

August 27, 2023

Prima bedrijf

Onlangs een bestelling gedaan de dezelfde gedachte als de vorige review, weinig reviews dus er bestaat een kans dat het mis gaat.

Maar nee hoor, hele nette service. Netjes alle info op de mail gehad, goede communicatie, snel en netjes alles binnen gekregen.

Prima bedrijf.

November 1, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Aardige verkoper, goede voorraad, snelle verzending

Hier in de Pokémon kaarten gekte toch een mooie card box kunnen scoren! De verkoper was duidelijk en vriendelijk toen ik hem belde om te dubbelchecken of het nog op voorraad was. Hij beantwoorde ook wat vragen die ik had over de webshop. De bestelling arriveerde snel en goed verpakt, de prijzen zijn ondanks de laatste craze nog altijd eerlijk (en niet opgeblazen). De webshop is gemakkelijk in de navigatie en je kan gewoon betalen met iDeal. Hier zou ik in de toekomst nog wel creditcard en paypal aan toegevoegd willen zien :)

Braad's card shop is een nieuwe onderneming van Brandon Voskamp die uitsluitend online is, en dus geen filialen heeft. Het ontbreken van een duidelijk bedrijfsadres en webshop keurmerk deed mij vanwege eerder opgelicht te zijn toch wel twijfelen. Ook het ontbreken van enige review over deze website en het feit dat je alleen met iDeal kan betalen wat geen garanties biedt. Echter zijn wel alle gegevens van deze verkoper gemakkelijk op de website te vinden en op de website van KVK. Na mijn belletje met de verkoper heb ik het erop gewaagd en ik ben niet teleurgesteld! Daarom schrijf ik nu deze review over mijn ervaring met deze verkoper om anderen te helpen in hun beslissing.

October 9, 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look