Bramslev Bakker Reviews 74

TrustScore 3.5 out of 5

3.5

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Vi glædede os til en dejlig middag ved en konfirmationsfest med smuk udsigt. der blev lovet hjemmelavet mad lavet fra runden med gode råvarer. Forretten var lækker og lovede godt for resten af middage... See more

Company replied

Rated 2 out of 5 stars

Vi havde booket ophold i suite på hotel, 2500 kr pr nat, til vores overraskelse skulle vi dele toilet og bad med andre gæster. Det er skjult rigtig godt under bestilling idet ikke fremgår af tekst me... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde booket Glamping Telt med Fjordudsigt. Fantastisk beliggenhed og som lovet, en spektakulær udsigt over Mariagerfjord. Teltet var smukt og sengene dejlige at sove i. Vildmarksbad lige ved siden... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi giver de bedste anbefalinger af Restaurant Bramslev Bakker. I forbindelse med vores søns konfirmation vil vi rose hele vejen rundt. Møde, booking og planlægning med Sandie var meget professionel... See more

1. Restaurant

Written by the company

Bramslev Bakker Naturhotel fik nye ejere i 2023 og overtog endeligt restauranten 1 juni 2024. Vi tilbyder både luksus overnatning og glamping samt gourmet restaurant i højeste klasse. Stedet er nu gennemrenoveret med fokus på kvalitet, bæredygtighed og nærværende gæsteservice. Vi lægger vægt på ro, natur, god mad og en fantastisk udsigt – og glæder os til at byde nye og tidligere gæster velkommen under helt nye forhold

3.5

1-star

Replied to 45% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

FANTASTISK OG UNIKT

Eminent FANTASTISK sted. Vi har været mange steder, men det her sted er helt unikt.
Naturen ned til Mariager fjord er storslået. Der er udsigt så langt øjet rækker. Der er ruter man kan gå i forskellige længder og her er naturen også bare overdådig. Ingen lyde af larmende biler eller synet af grimme fabrikker. Stedet har vand og skov.

Det kræver noget at bære et sted med denne beliggenhed. Og det kan det her personale. Alle er ufattelig søde, smilende og gæstfri.

Vi havde lejet et vipingtelt. Vi har været på mange hotelophold og wellnesophold. Men intet som det her. Det her er noget særligt. Helt unikt. Lidt magisk. Virkelig romantisk. Der er masser af vildmarksbade rundt omkring. Heri nød vi den åbne himmel fyldt med stjerneskud.

Selve pladsen ligger højt oppe, så udsigten bliver ubeskriveligt. En kort gåtur og man er helt nede ved den smukke fjord.

Efter at have haft nogle hæsblæsende dage i London, kom vi helt ned i gear - jeg troede slet ikke at jeg kunne slappe så meget af, men som jeg skrev, stedet er magisk. Hele pladsen er ren og så hyggeligt indrettet med masser af steder hvor man kan sidde og nyde livet.

Udover det så har de en restaurant. Igen får man naturen helt tæt på pga de store panoramavinduer. Her er der også mulighed for at sidde på den tilhørende terrasse. Vi fik forret og hovedret. Lækkert mad. Morgenmaden var også super lækker og et stort udvalg.

August 12, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Var gæst til en fødselsdag

Var gæst til en fødselsdag.
3 Fødselarer havde fået at vide man kunne vælge maden når man kom. Vi var 9 personer.
Men da vi ankom kunne man kun få det som stod på aftenens kort som lå på bordet. Der var et par stykker i selskabet, som ikke spiste gris (hovedretten var variation af landgris) og vi spurgte om man ikke kunne få andet. Først fik vi nej, men de ændrede det til at det kun var de to fødselarer som ikke spiste gris, som kunne få bøf i stedet. Der var andre i selskabet som også ønskede bøf, men det kunne de ikke få. Det viste sig at bøf var nogle meget tynde skiver ligesom roastbeef og vi havde fået at vide det var et stykke kød. Så kæmpe skuffelse for de to. Forretten var god (laks) men der manglede brød til. Det brød fik vi til hovedretten og var noget tørt toastbrød. Men landgrisen og tilbehør var ok.
Desserten fik vi lavet om til is, dog var der to som fik ost, som menuen lød på, men der var heller ingen brød til, kun nogle tørre rugbrødsstykker og slet ikke nok til al osten.
Det var en kæmpe skuffelse at man ikke havde valgmuligheder og det var sidste gang disse 9 personer kom på denne restaurant. Så ærgerligt når man har inviteret gæster ud og spise til sin fødselsdag og man i tlf får at vide der er valgmuligheder af mad når man kommer og at man så bare må tage det som står på kortet. Øv, øv, øv. Sådan kan man altså ikke drive en restaurant. Så skal man gøre opmærksom på det når man ringer og bestiller bord.

July 6, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Aflyst Bryllup Restauranter Bramslev Bakker skulle…

Restauranter Bramslev Bakker skulle skamme sig der bliver booket et bryllup i september 2023 hvor alle detaljer bliver aftalt.hvor man så vender tilbage i maj 2024
For at følge op så står det ikke i bogen… der er booket et andet selvskab ind på den valgte dato i august. Der bliver lavet et møde hvor de lover at opfylde hvad der er booket og skrevet ned og lover at ringe tilbage som de så heller ikke gør ……
Der efter finder vi ud af at alt hvad der er aftalt springer de fra
Derfor aflyses et bryllup som burde havde været i august da alt flyder og aftaler ikke holdes fra deres side
Sådan en behandling giver man ikke andre mennesker som lægger deres store dag i deres hænder
så de er ikke kompetente til at drive sådan et sted …

May 10, 2024

Intet

Skrækkelig oplevelse. Vi var der sidste sommer. Det var det en meget bedre oplevelse. Synd det er gået sådan ned af bakke

May 17, 2024

Reply from Bramslev Bakker

Tak for din anmeldelse. Vi vil blot gøre opmærksom på, at Bramslev Bakker fik ny ejer og ledelse den 1. april 2023, og restauranten den 1. juni 2024. Siden da er både pladsen og restauranten blevet renoveret og moderniseret. Og fremstår nu som moderne naturhotel.
Vi håber, du har lyst til at besøge os igen og opleve forandringerne – vi vil meget gerne give dig en ny og forbedret oplevelse. Mvh Bramslev Bakker Naturhotel

Rigtig øv oplevelse 🥹

Rigtig øv oplevelse 🥹
Glædet os til at besøge stedet nu det blevet flot og renoveret.
Glædet os tiil at give venner hyggelig frokost.
( valgfri menu fra frokost kort)
Booket bord i god tid.
Klar forventning om fri mulighed for at vælge fra menu kort men her var kun påskefrokost fik vi først oplyst da vi ankommer.
Sad anden familie som fik severet fra menu !
Buffet utrolig dårlig opfyldt når de påtvinger gæster dette valg må man forvente der er fyldt op med mad - flere af os fik ikke fisk - kartofel eller sause blot for at nævne dele der ikke var fyldt op med( kød koldt sku være lun ret) konstant tomme fade og skåle , først da alle gæster var færdig med at spise kl.14,45 ( 15 min før buffet lukker) fyldte personale helt op
total til grin .
Påtalte overfor personale med den tanke de nok ville gi en flaske vin eller andet som undskyldning men intet ( vi gør vores bedste var svar fra ung fyr) ja undskyld det er så ikke godt nok med de priser i tager så må der altså være styr på personale og mad.
Som flere ved bord sagde - her gør de intet for at man har lyst at komme igen.
Trist nu alt blevet lavet flot og updatet.
Rigtig øv oplevelse.
Tør ikke invt.gæster med dertil igen.

March 28, 2024

Påskebuffet

Vi bestilte buffet til påske. Buffeten var virkelig en skuffelse - der var ikke nok, og der manglede generelt mad på buffeten. Halvdelen af fadene var tomme, og der var hverken smør eller servietter. Rugbrødet var lækkert men taget direkte op af fryseren og på buffeten. De to stjerner skyldes brødet, betjeningen og lokationen. Kvaliteten af de enkelte dele var super men prisen på buffet og to fadøl til 698 kr er for høj og modsvarer ikke kvantiteten.
Det gode råd er bestil bord og køb a la carte.

March 28, 2024

Rated 3 out of 5 stars

Der var ufattelig meget larm fra et…

Der var ufattelig meget larm fra et vinskab. Vi sad overfor det, og skulle snakke højt for og høre noget. De tog alle dugene af de borde som var brugt og flyttede/larmede med bordene. Der er 3 hovedretter og vi spurgte hvad det var for en fisk. Det vidste hun ikke😳
Der trak meget ude fra gangen.
Udsigten en fantastisk. Vores mad var dejligt, vores venners forret smagte ikke af noget.
Så en meget blandet oplevelse. En skam.

October 7, 2023

Rated 1 out of 5 stars

Fredag den 19 August var jeg med et…

Fredag den 19 August var jeg med et selskab på 37 personer, hvor vi fik stegt flæsk med persillesovs kartofler og rødbeder. sovsen var for tynd det stegte flæsk var lige som kogt flæsk, eller også var det sejt. Den ene stjerne får det personale som serveret maden for os synd for dem at de skulle høre de negative ting om maden

August 20, 2022

Ankommet til stegt flæsk for anden gang

Ankommet til stegt flæsk for anden gang
Spørger om jeg kan sidde ude ligesom sidste gang?
NEJ !! ikke når det er til stegt flæsk, for det giver et værre svineri???
Ved ikk lige om jeg skal bestille bord til en burger istedet😁

Køre sgu ikke 25 km til stegt flæsk på terassen, og blive forvist til at sidde inde 😏
Tak for L…!

August 18, 2022

DÅRLIG SERVICE

Idag besøgte jeg sammen med 2 andre restaurant Bremslev Bakker til et stykke kage og en sodavand i varmen. Vi får alle 3 serveret kage og to af os får også serveret en sodavand. Da vi skulle betale fortæller af servitricen at "Da vi nu har valgt drikkevarer som er dyrere end det man normalt får til kage, (altså Kaffe) skal vi alle sammen betale 79,-". Også ham som kun har fået et stykke lagkage. Så han skal altså betale for en sodavand selv om han ikke har fået en ! Vi betaler naturligvis, men er fortsat uforstående overfor hvorfor 3. mand skal betale 79kr for et stykke kage, kun fordi jeg og den anden person havde fået cola i stedet for kaffe. En ting er, at de åbenbart har sådan en åndsvag politik, men hvorfor informerer man ikke sine gæster om dette, fra starten og FØR de skal betale, i stedet for at komme når vi skal betale, øhh ja forresten....... Derudover havde servitricen en arrogant/irriterende attitude. DÅRLIG SERVICE, og alt i alt en dårlig oplevelse. Stedet havde en god udsigt, derfor en stjerne.

August 15, 2022

Fejrer starten på min…

Fejrer starten på min pensionisttilværelse 67 års fødselsdag.
Min mand og jeg, havde inviteret vores børn, svigerbørn og børnebørn ,til en tur i bakkerne, med medbragt kaffe og vi skulle så slutte med schnitzler og pandekager med is, hos jer.
Schnitzlerne var ikke værd at spise ,som skosåler- De brasede kartofler,var ikke brasede,men lå og svømmede i noget fedtstof. Ærterne var ok.men så var der kommet kikærter i som fyld. Maden var kold. Der var næsten lige så meget på tallerknerne, da de blev taget ud, som da de kom ind.
Pris 2409 kr. Det var ikke en krone værd.
Pandekagerne skulle vi have haft kniv og gaffel til, de var næsten ikke til at skære over med en ske, nogle blev snydt for isen. 1188 kr.
For mig som havde inviteret,var det SÅ plnligt.
Det var ikke en krone værd.
3597 kr. smidt ud af vinduet.
VI KOMMER IKKE IGEN

August 14, 2022

Kaffe og kage…

Vi er som familie kommet i restauranter mange gange til kaffe og kage; ofte på Mors Dag. I går havde jeg inviteret datter, svigersøn og to børnebørn på kaffe m.v. Kaffen blev serveret i en kop, og dagens kage var kringle. Kaffen var ok, men der var kun den ene kop. Kagen var næsten uspiselig, total tør kringle. Vi voksne fik serveret et stykke chokolade (som ikke var helt friskt) på vores lille bakke, så vi måtte bede om et stykke chokolade til børnene. Børnene fik hver en lille cola, og så fik vi en kande vand. Det hele kostede kr. 425,00. Jeg er ked af at skrive det her, men det var ikke kr. 25 værd. Jeg kan næsten ikke forstå, at stedet vil servere noget brød, der er så ringe.
En helt fantastisk beliggenhed, som også kunne have været fantastisk i restauranten med en smule umage.
Beklager, men det var virkelig dårligt og så til den pris!

July 28, 2022

Rated 1 out of 5 stars

Havde inviteret et par venner til…

Havde inviteret et par venner til spisning. Fik 4x ribeye som var så sejt at vi alle 4 måtte opgive at tygge os igennem. Da der var det meste tilbage bad vi om at få en doggy bag. Det måtte vi ikke da tjeneren sagde at hvis hunden blev syg kunne vi jo anlægge sag imod dem. Så tænker jeg hvad så med os?? Men ok udsigten og rødvinen var ok

July 6, 2022

Rated 1 out of 5 stars

Skulle fejre svigerfar 86 år med kaffe…

Skulle fejre svigerfar 86 år med kaffe og lagkage og boller, bollerne var tørre og måtte betale fuld pris for 2 små børn på halvandet år. Der ikke drikker kaffe eller spiser lagkage. Ikke et sted jeg eller vi vil anbefale.

June 27, 2022

Stegt flæsk med persillesovs

Stegt flæsk med persillesovs. Min absolut hof ret. Aldrig har min skuffelse været så stor. 3 stk. sprød flæsk på et helt fad til 8 mennesker. Absolut ikke i nærheden af godt nok. Ovnen stegte ujævnt kan jeg ikke bruge til noget. 30 mennesker aflyser til næste torsdag og finder andet sted. Kan ikke anbefales 😝

June 10, 2022

Take a closer look