BrewParts.dk Reviews 29

TrustScore 1.5 out of 5

1.6

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Der var noget bøvl med forsendelsen i første omgang, det var måske GLS' skyld, Brewparts tog vare om det, men det tog mig da en uge at modtage mine varer. Da jeg modtager varerne er de ikke pakket for... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ønsker ikke at give penge retur, selvom jeg ikke afhentede varen, og han fik den retur. Hentede ikke varen fordi han ikke svarede på mail om at jeg ønskede at få retur label. Der var helt klart noge... See more

Company replied

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Varning varning varning!!!

Varning varning varning!!!! Beställde en bensinkran som enligt brewparts/onlineparts skulle passa på min motorcykel. Den passade inte alls och jag skickade tillbaka kranen med PostNord. Jag fick inga pengar tillbaka och får inga svar på mina mail! Oseriöst företag!!

May 25, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ønsker ikke at give penge retur

Ønsker ikke at give penge retur, selvom jeg ikke afhentede varen, og han fik den retur. Hentede ikke varen fordi han ikke svarede på mail om at jeg ønskede at få retur label. Der var helt klart noget i gærde.

Hjemmeside lovede at varen kom inden weekenden, det gjorde den ikke, og nu kan jeg ikke få pengene retur. I stedet kan jeg få "varen" jeg ikke ønskede efter det givne tidspunkt

March 9, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Lagde en ordre 10 juli hvor der bla var…

Lagde en ordre 10 juli hvor der bla var et Brewster Hop Spider med finmasket rustfri net 199,-kr blev senere ringet op, fordi det ikke var på lager, men han havde et der havde været brugt til Demo.
Om jeg ville have det, og hvis det viste sig at jeg ikke synes om det, skulle jeg kontakte og han ville sende et nyt.
Det jeg fik var godt og vel brugt, og skiller ad inden i. Jeg skrev en email d 17 juli, om at jeg gerne ville tage mod tilbuddet om et nyt. Hørte intet og sendte den igen 9 august, den 11 august svarede de at det var hjemme sidst i august.
Har også ringet, og der kom beskeden at nummeret ikke eksistere.
Dags dato har jeg intet hørt eller fået.
Så ingen anbefalinger herfra, vil strække mig til at sige, lad vær at handle der.

July 10, 2022
Rated 2 out of 5 stars

Længe om at sende varerne.......

Længe om at sende varerne.......

Egentlig nok en okay shop, men der gik 8-9 dage fra varen som var på lager var bestilt, til den blev afsendt og der var ingen kommunikation om forsinkelse. Og det er ikke helt det der fremgår at firmaets hjemmeside.

"Vi sender fra dag til dag, alle ordrer afgivet inden kl. 14.00 på hverdage afsendes normalt samme dag. Har vi ikke den bestilte vare på lager kan der gå 6-8 hverdage. Du vil blive kontaktet af Brewparts omkring leveringsdato"

July 2, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service,bestilte nogle varer på…

Dårlig service,bestilte nogle varer på en søndag,onsdag ringede jeg for at chekke op på min bestilling da det var vigtigt for mig at have varen senest fredag.Jeg blev lovet den kom afsted med gls torsdag,jeg får først en mail fredag om at nu er den pakket og sendt,det ødelagde lige weekenden for brygholdet,vi handler ikke her mere......

February 13, 2022

Hej Michael Lynn
vi er kede af den dårlige oplevelse du har haft og som man kan se på de mange 5 stjernde anmeldelser vi får, så sender vi altid ud af døren så hurtigt som vi kan.
Vores medarbejder som holdte skandsen i butikken i torsdags gjorde alt hvad han kunne for at få pakkerne ud, men hvad vi ikke vidste var at vores grossist har skiftet vognmand som først ankom kl 16:30 torsdag, med de varer som vi ikke havde haft på lager.
Vi havde lovet dig at pakken kunne nå at sendes torsdag, men det var forudsat at vognmanden ville komme senest til middag, (som vanligt) så vi kunne nå at pakke alle pakkerne, inden GLS afhenter.
Vi er naturligvis kede af at jeres brygdag ikke blev til noget (men håber I finder en anden dag at brygge sammen) og så vil vi passe på med hvad vi lover, med ting som er ude af vores hænder, for du kan tro vi både ringede til vognmanden og grossisten i torsdags, for det ver ikke blot din ordre, men rigtigt mange ordre som blev en dag mere forsinket.
For de som skulle bruge deres ordre lørdag og havde valgt pakkeshop, gik det fint da vi har dag til dag, levering til pakkeshops med GLS. Med alle de som havde valgt hjemmelevering, modtog først ordrene mandag denne gang. Det beklager vi rigtigt meget.
I må have rigtig god fornøjelse med at brygge, trods det ikke blev den rigtige dag.

Der er super service

Der er super service, og er altid imødekommen.
Hår jeg har haft spørgsmål om brygning,får jeg altid et godt svar.

February 8, 2021

Fantastisk kundeservice

Jeg havde bestilt et brygningssæt. Desværre var gæringstanken gået i stykker ved ankomst. BrewParts.dk var dog lynhurtig til at sende en ny. Super kundeservice!

January 15, 2021
Rated 2 out of 5 stars

Betale fragt for ødelagt levering?

Første gang jeg handler her.

Får leveret min ordre d. 29/12 til en pakkeshop. Ordren indeholder flasker, og da jeg kommer for at hente den, løfter jeg på pakken med ekspedienten og konstaterer at indholdet lyder helt smadret. Jeg tør derfor ikke acceptere modtagelsen af den, og nægter modtagelse med det samme. Jeg skulle bruge flaskerne netop den dag, så jeg tager ikke kontakt til butikken for at få nye flasker. Jeg finder en anden løsning.

Der går så 14 dage før jeg selv må kontakte butikken og høre om jeg kan få mine penge tilbage. Her er svaret: "Så snart vi får din pakke så skal vi nok tilbagebetale dig beløbet".

Jeg kontakter så selv GLS som siger at de venter på at brewparts.dk kontakter dem for at finde ud af hvad der skal ske med den skadede pakke. Det nævner jeg for brewparts.dk som så tager fat i GLS.

Brewparts.dk vil gerne betale mig pengene tilbage for produkterne (eller sende nogle nye flasker). De vil dog ikke give mig pengene for fragten tilbage. De mener jeg har fortrudt mit køb og derfor ikke er berettiget til at få penge tilbage.

Meget uheldig behandling vil jeg mene, når jeg står fuldstændig uden skyld for det ødelagte indhold, at jeg så stadig skal betale fragt.

Nå, men jeg endte så med at få pengene tilbage for fragten alligevel, efter lidt torvtrækkeri. Unødvendig og uheldig oplevelse. Og selvom det nok er en sjælden oplevelse så er jeg i hvert fald betænkelig ved at handle her igen.

January 13, 2021

Reply from BrewParts.dk

Som man også kan se på en anden anmeldelsen fra den 15 januar, så bestræber vi os altid på at reagere så hurtigt som muligt, hvis noget er gået i stykker. For dette er naturligvis ikke kundens skyld når noget går i stykker under fragt.
I dette specifikke tilfælde, blev pakken nægtet modtaget og pakken blev derfor sendt retur til os.
Desværre kom pakke i dette tilfælde til at sidde fast ved GLS på et depot og vi blev desværre først opmærksomme på dette da kunden kontaktede os. Dagen efter vi havde fat i GLS modtog vi pakken og vores bogholder kunne refundere pengene.
Et godt råd til alle er derfor, at man med fordel kan modtage en pakke selv, om noget skulle være gået i stykker. Tag et billede ved modtagelse, så eftersender vi hvad der måtte være gået i stykker. Dette giver typisk den hurtigste modtagelses tid.
Når det er sagt, så skal jeg huske at nævne at vi pakker varerne forsvarligt ind. Vi sender ganske mange skrøbelige pakker, både tomme og fyldte flasker. Det er kun når pakker bliver håndteret ekstra hårdt, at de risikerer at gå i stykker. Et andet råd kan også være, når man bestiller skrøbeligt gods, at bestille et par dage i forvejen. For selv om vi normalt har dag til dag levering, på langt de fleste varer, så kan uheldet være ude. Fragtmanden kan være en ekstra dag om at bringe ud, eller noget kan gå i stykker under fragten.
De bedste hilsner her fra BrewParts og rigtig god handel til jer alle derude :-)

Rated 5 out of 5 stars

Virtuel ølsmagning som firma event

Ved ProActive har vi brugt BrewParts til at lave en virtuel ølsmagning og det var verdensklasse. BrewParts valgte øllene til smagningen, som de sørgede for at få sendt til vores kontorer. På dagen gav de os en rigtig god rundtur i øllets univers krydret med gode anekdoter. Vi kan kun anbefale andre at prøve det samme og vi kunne sagtens finde på at gentage arrangementet en anden gang.

December 12, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Fredag kl 15:30 bestilte jeg for ca 1000 kr øl ved brew parts. 20 min efter blev jeg ringet op, han sagde at der desværre ikke var en af de øl på lager jeg bestilte, så fik en anden og det var helt fint. Allerrede i dag "Lørdag" altså dagen efter blev mine 2 pakker leveret med GLS.
Det er service der vil noget, ikke sidste gang jeg bestiller derfra

November 28, 2020

Fantastisk service.

Har købt brygudstyr mange steder efterhånden, men foretrækker brewparts.
Gode priser og deres service er helt i top.

November 20, 2020

Hej Jesper
Tak for din flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på, og vi er meget glade for du synes vores service er i top, for vi gør vores bedste for at guide .

Hav en dejlig dag :-)

Ingen service!

May 16, 2020

Hej Kasper Bagger

Jeg er ked af at du har givet os denne anmeldelse og særligt med begrundelsen "Ingen Service".
Du har købt grønne champagne flasker ved os, som havde et brunligt billede på shoppen. Da du gjorde os opmærksom på at billede ikke stemte over ens skiftede vi det inden for 10 min på en lørdag. Samt havde en mail korrespondance på en lørdag, de fleste online shops havde nok først svaret dig om mandagen.
I teksten stod der højt og tydeligt at flaskerne var grønne, så det er på ingen måde "ulovlig markedsføring" som du skriver i mailen.
Derudover havde nogle af flaskerne fået transportskade og derfor blev du tilbudt at få tilsendt nye flasker som ikke havde ridser, men det takkede du nej til.
I hver mail jeg har sendt dig er du blevet tilbudt at kunne sende dine vare retur og benytte dig af din returret og få pengene tilbage.
Send du blot pakken retur til os, så får du som lovet pengene tilbage.

Rated 5 out of 5 stars

Bedre betjening får man ikke

På trods af at at jeg havde dummet mig med mine kontakt informationer på ordren og at jeg lavede en henvendelse via mail efter lukke tid svarede han inden for få timer med en komplet løsning!
Bedre betjening får man ikke.

April 27, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk øl og nem vejledning

Intet mindre end fantastisk! Jeg bestilte en all-grain kit med spit fire pale ale. Øllen smager fremragende og vejledningen er nem og til at forstå for alle og enhver. Jeg havde overvejet at købe et billigere kit hos en anden forhandler, men er glad for at jeg betalte lidt ekstra og fik denne omgang.

January 23, 2020

Perfekt!

Perfekt! Jeg havde lavet en bestilling som kom senere end forventet, men en medarbejder ringede mig op og forklarede situationen og vi fandt en løsning.

January 11, 2020

Utrolig behagelig oplevelse!

Utrolig behagelig oplevelse!
Besøgte Brewparts butik da jeg skulle bruge lidt øl, til smagning nytårs aften!
Og hold op for en varm behandling, der var tid til fortællinger om øl, instrukser og gode anbefalinger mm.
Super service, og kyndigt personale!
Så ++++++ herfra.

December 27, 2019

Rigtig god service

Jeg bestilte en gærspand på 20 liter, flasker og nogle brewolution refill kits hos brewparts.
Lidt senere på dagen blev jeg ringet op, fordi brewparts ville sikre sig at jeg var klar over jeg bestilt 4 liters øl kits og en gærspand på 25 liter.
Super fed service lige at tjekke om kunden evt er klar over de er ved at begå en fejl.

August 22, 2019
Rated 5 out of 5 stars

God service - ringede pænt og forklare at der var sket ændringer fra leverandøren.
Glæder mig til at modtage mine øl :)

August 8, 2019

Take a closer look